Megim yanlış anlama ma bence sen dr. unu değiştirmelisin kanaman varsa üstüne düşünme diyeceğine gel bir ayrıntılı test yapalım acaba gebe kalıyorsun bebiş tutunamıyormu demesi gerekmezmi?:26:Ben senin dr. un tavrını sakinliğini anlayamıyorum.Dr. una güveniyorsan devam et.Ama bence seninde aklına takılan şeyler varsa ocak ayında tahliller için dr. a gitmen gerekirse başka bir dr. bulkanaman varsa,üstünde düşünme..
bunu dedi doktor..
hiç bilmiyorum inan..
Megim yanlış anlama ma bence sen dr. unu değiştirmelisin kanaman varsa üstüne düşünme diyeceğine gel bir ayrıntılı test yapalım acaba gebe kalıyorsun bebiş tutunamıyormu demesi gerekmezmi?:26:Ben senin dr. un tavrını sakinliğini anlayamıyorum.Dr. una güveniyorsan devam et.Ama bence seninde aklına takılan şeyler varsa ocak ayında tahliller için dr. a gitmen gerekirse başka bir dr. bul
İyi vakit bol o zaman bekleyebiliriz, kucağımıza aldığımız gün hepsini unutacağız inşallah hepimiz
inaşallahhh
aleynayı meraktayım :26:
Birşey sorucam megim senin dr un hastanedemi yoksa kendi özel muayenehanesimi birde o dr un görev yaptığı hastanenin tüp bebek merkezi varmı yani aşılama hsg. tüp bebek vs. yapılıyormu eğer yapılmıyorsa sadece kadın doğum sa ondan hamileysen gel değilsen gelme gibi bir tutum sergiliyor olabilir.Yani bu testler kendi hastanesinde yapılmıyorsa seni oyalamasına izin vermeya benim doktorum aslında çok samimi bir arkadaşımdı düne kadar..
ama bi soğukluk girdi araya.. ona gitmiyorum..
bu doktor da çok ünlü izmirde..
burda topikleri var doktorun..
ne biliim..
haklı da olabilirsin bu kadar da rahatlık fazla bana göre de..
düşünelim bunuda pisim..
meg canım slm nasılsın
Birşey sorucam megim senin dr un hastanedemi yoksa kendi özel muayenehanesimi birde o dr un görev yaptığı hastanenin tüp bebek merkezi varmı yani aşılama hsg. tüp bebek vs. yapılıyormu eğer yapılmıyorsa sadece kadın doğum sa ondan hamileysen gel değilsen gelme gibi bir tutum sergiliyor olabilir.Yani bu testler kendi hastanesinde yapılmıyorsa seni oyalamasına izin verme
dam-laaaaa nerdesin seeennnn nerdesiiinnnnben çok özledimm seniiii
anlatt neler yapıyosun????
Anladım bebem şimdilik sorun yok ama ocakta tahlil için gitmen gerekirse tüp bebek merkezi olan bir hastanede başlaki devamında gerekirse bir hastanede devam etmiş olursun .Yada infertilite bölümü olan eğitim araştırma hastanelerini araştır.Ben ilk tahlillerimi özelde yaptırmıştım.Sonra eğitim araştırma hastanesine gittiğimde yaptığım tahlillerin iki katını istediler daha ayrıntılı araştırıyorlar.Hemde yumurta takibini muayeneleri her türlü tahlillerimi ücretsiz yaptırıyorum.Aşılamadada sadece ilaçların bir kısmını ödiyicem sende bir düşün derim bebemhem muayenehanesi var,hem de özel bir kadın doğum hastanesinde çalışıyo..
hastanede tüp bebek merkezi vardır belki,araştırmadım henüz..
canım benim bende seni çok özledim bir kaç kere girdim topiğe ama yoktun tatlım ne yapayım aynı bir değişiklik yok çalışayım dedim oda olmadı eşim gece ben gündüz çalışınca yürütemedik ilişkimizi mecbur ben kendimi feda etim ve ayrıldım işten evdeyim yine bebek konusunda da bir değişiklik yok geçen hafta eşim sperm testi verdi yarın gidip sonuç alacağız ilk tahlillere göre bende normal her şey ama dr inatla rahim filmi çekmedi daha erken diye eğer eşimin testide normal çıkarsa bu sefer ben ısrar edeceğim film için anladığım kadarıyla bitanem sende de bir değişiklik yok çok üzülüyorum artık psikoloji felan kalmadı bende tatlım moral sıfır bu bebek konusu yüzünden kendimi eksik hissediyorum mutsuzum
dam-laaaaa nerdesin seeennnn nerdesiiinnnnben çok özledimm seniiii
anlatt neler yapıyosun????
öyle deme damlacım
bak bende 7. ayımdayım..
bak bu iş olucak.. olucak yani,mecbur olmaya..
o kadar çok çalışıyoruz,sonunda şu mübarek yumurtalarımızdan birinden biri tutucak allahın izniyle..
peki neden gelmiyosun kkye?neden özletiyosun kendini..
canım benim bende seni çok özledim bir kaç kere girdim topiğe ama yoktun tatlım ne yapayım aynı bir değişiklik yok çalışayım dedim oda olmadı eşim gece ben gündüz çalışınca yürütemedik ilişkimizi mecbur ben kendimi feda etim ve ayrıldım işten evdeyim yine bebek konusunda da bir değişiklik yok geçen hafta eşim sperm testi verdi yarın gidip sonuç alacağız ilk tahlillere göre bende normal her şey ama dr inatla rahim filmi çekmedi daha erken diye eğer eşimin testide normal çıkarsa bu sefer ben ısrar edeceğim film için anladığım kadarıyla bitanem sende de bir değişiklik yok çok üzülüyorum artık psikoloji felan kalmadı bende tatlım moral sıfır bu bebek konusu yüzünden kendimi eksik hissediyorum mutsuzum
Anladım bebem şimdilik sorun yok ama ocakta tahlil için gitmen gerekirse tüp bebek merkezi olan bir hastanede başlaki devamında gerekirse bir hastanede devam etmiş olursun .Yada infertilite bölümü olan eğitim araştırma hastanelerini araştır.Ben ilk tahlillerimi özelde yaptırmıştım.Sonra eğitim araştırma hastanesine gittiğimde yaptığım tahlillerin iki katını istediler daha ayrıntılı araştırıyorlar.Hemde yumurta takibini muayeneleri her türlü tahlillerimi ücretsiz yaptırıyorum.Aşılamadada sadece ilaçların bir kısmını ödiyicem sende bir düşün derim bebem
öyle deme damlacım
bak bende 7. ayımdayım..
bak bu iş olucak.. olucak yani,mecbur olmaya..
o kadar çok çalışıyoruz,sonunda şu mübarek yumurtalarımızdan birinden biri tutucak allahın izniyle..
peki neden gelmiyosun kkye?neden özletiyosun kendini..
ne bileyim moraller bozuk ya sizinde canınızı sıkmak istemiyorum arada girip bakıyorum ne oldu felan diye topiğe ama o kadar işte çok olumsuzum yani benimde 7. geçti 8. ayın içindeyiz ve hala bir gelişme yok her gittiğim yerde bebek yok mu daha sorularından sıkıldım artık o yüzden evden dışarı da çıkmıyorum pek arada bebek görmeye ablama gidiyorum işte Allah'ın izni ile olacak inş yani olur heralde
Canım ümitsizliğe kapılma inşallah birşekilde olacak normal yolla olmazsada çaresi var daha bunun yumurta takibi var aşılaması var tüp bebeği var hepsini denemeden olumsuz düşünmene bileyim moraller bozuk ya sizinde canınızı sıkmak istemiyorum arada girip bakıyorum ne oldu felan diye topiğe ama o kadar işte çok olumsuzum yani benimde 7. geçti 8. ayın içindeyiz ve hala bir gelişme yok her gittiğim yerde bebek yok mu daha sorularından sıkıldım artık o yüzden evden dışarı da çıkmıyorum pek arada bebek görmeye ablama gidiyorum işte Allah'ın izni ile olacak inş yani olur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?