Canım bakalım gidebilirsem gidicem...Oflu kalk canim hadi kana git bi yahu
bende gördüm canım :)))))
kesin hamilesindir çünkü bak ben bu sabah yaptım tek çizgi.
Kolay kolay o hayalet çizgi bile cıkmıyor cünkü tebrikler.
BENDEEE GÖRÜYORUMMM OFLUUU KUZUMMM İNŞALLAHHH VARDIR İNŞALLAHHH Yüce Rabbim dualrınızı kabul etsinn canım benim hadi bir kana gittte baktır meraktan çatlarım ben şimdiii
Canım bakalım gidebilirsem gidicem...
dua edin nolurr
canım çok teşekkür ederim ALLAH hepinizden razı olsun...
ben eminim ki bir gün hepinizin bebeği olacak....
İnşallah canım rabbim nasip eder bizlerede.
Hadi dualarımız senin için ,
hamilesin hamilesin
canım ben okumak isterdim ama onun yanlış okunmaması gerekiyo benim arapça okumam çok iyi değil meryem suresini bile türkçeden okuyorum yanlış okumamak için.
kaç kişiye okutuyorsun allah kabul etsin inşallah dualarını
sağlık ocakları yapmıyo mu şu kan testini...
şuan sigortam yok..
dolmasına 1 hafta falan var sanırım..
biri bana yardım eder mi
OFLU canım gitmeden önce bişey sorcam testi yapar yapmazmı çıktı o çizgi yoksa biraz geçtikten sonramı?
Sağlık ocakları yapıyor canım
sağol canım bi arayayım bakalım ne diyecekler..
Canım merhaba rosemmm Rabbim inşallahhh nasip eder sanada bende okurummm 1 yasin yazabilirsinn bu akşam inşallah okurummmgünaydın arkadaşlar ....bende sizler gibi çocuk isteyen biriyim 5 yıllık evliyim...3 aşılama yaptırdım sonuç negatif malesef arkadaşlar bi arkadaşım 500 yasin okutulmasının faydalı olacağını söyledi benim sizden ricam benim için herkes 1 tane yasin okuyabilirmi? okuyan arkadaşlarda okudum diye yazarsa sayıyı belirlemiş olurum...şimdiden çok teşekkür ediyorum herkese...
canım ilk 1 dakika içnde sadece bi çizgi gibi bişey çıktı sonrasında da böyle oldu işte..
bizide haberdar et insallah yaparlar
canım sağolasın inşallah dediğiniz gibidir...
bugün meryem suresinin 34. gününü okuyacağım...
hamileysem de inanın bu sürenin faziletine inandığımdandır..
bebk isteyen herkes okusun kızlar...
onu okurken yasini amme tebareke bunları da okuyun..
ALLAHIN isimlerini okuyun...
eminim rahatlayacaksınız..
canım 500 kişi gerekiyor
tabiki etrafımda bukadar insan yok dolayısıla burdaki arkadaşların yardımına ihtiyacım var herkes 1 tane okuyacak
Canım merhaba rosemmm Rabbim inşallahhh nasip eder sanada bende okurummm 1 yasin yazabilirsinn bu akşam inşallah okurummm
anladım canımmmm hadi hayırlısı olsunnnnn biraz geçtikten sonra bazen 2.çizgi beliriyorda ondan sormuştum iyi o zaman test doğrudur inşallahta sağlık ocakları bazen saat 10dan sonra yapmıyor testiiii ben çok heyecanlandım adına inşallah vardır diye ümit ediyorummmmm varsada inan çok sevinirimmmmm....testt çokmu pahalıki bende bilmiyorum özelde falan yaptırsan belki uygundur fiyatııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?