Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Oflu kalk canim hadi kana git bi yahu
Canım bakalım gidebilirsem gidicem...
dua edin nolurr
bende gördüm canım :)))))

kesin hamilesindir çünkü bak ben bu sabah yaptım tek çizgi.

Kolay kolay o hayalet çizgi bile cıkmıyor cünkü tebrikler.

canım çok teşekkür ederim ALLAH hepinizden razı olsun...
ben eminim ki bir gün hepinizin bebeği olacak....

BENDEEE GÖRÜYORUMMM OFLUUU KUZUMMM İNŞALLAHHH VARDIR İNŞALLAHHH Yüce Rabbim dualrınızı kabul etsinn canım benim hadi bir kana gittte baktır meraktan çatlarım ben şimdiii

off eşim yok kaynanama sorucam artık...
öğrenir öğrenmez size söylicem canlarım
dualarınızı eksik etmeyin...

Canım bakalım gidebilirsem gidicem...
dua edin nolurr

canım çok teşekkür ederim ALLAH hepinizden razı olsun...
ben eminim ki bir gün hepinizin bebeği olacak....

İnşallah canım rabbim nasip eder bizlerede.

Hadi dualarımız senin için ,

hamilesin hamilesin

canım 500 kişi gerekiyor
tabiki etrafımda bukadar insan yok dolayısıla burdaki arkadaşların yardımına ihtiyacım var herkes 1 tane okuyacak

OFLU canım gitmeden önce bişey sorcam testi yapar yapmazmı çıktı o çizgi yoksa biraz geçtikten sonramı?

Canım merhaba rosemmm Rabbim inşallahhh nasip eder sanada bende okurummm 1 yasin yazabilirsinn bu akşam inşallah okurummm

canım ilk 1 dakika içnde sadece bi çizgi gibi bişey çıktı sonrasında da böyle oldu işte..

anladım canımmmm hadi hayırlısı olsunnnnn biraz geçtikten sonra bazen 2.çizgi beliriyorda ondan sormuştum iyi o zaman test doğrudur inşallahta sağlık ocakları bazen saat 10dan sonra yapmıyor testiiii ben çok heyecanlandım adına inşallah vardır diye ümit ediyorummmmm varsada inan çok sevinirimmmmm.... testt çokmu pahalıki bende bilmiyorum özelde falan yaptırsan belki uygundur fiyatııı

allah kabul etsin canım ben de işyerinde müsait olduğum zamanlarda tesbih çekiyorum
sen de inşallah hamilesindir canım

Son düzenleme:
Duygucaaa ateşli hatunummm benim ateşin iyi gidiyor hadi hayırlısııı inşallah sendede vardırrr bişeylerr ateşin hep öyle kalsın beraberindede çift çizgiyi gör inşallah bu ay bu topikte sanki patlama yaşanacak gibiiii çok mutlu oluyorumm ben hamişleri gördükçe

saol canım Allah senden razı olsun...hepimizin duaları kabul olsun inşallah...oflu inşallah güzel haberlerle dönersin...

Pembe akıntım gelmeye başladı 1 saate kadarda kırmızılaşır dıye düşünüyorum.

Demekki test yapmamı bekliyormuş reglim gelmek için yıne her ay olduğu gibi...

Başaramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…