valla canım biz 6 haftadan sonraydı sanırım başladık
doktor sıkıntı olmaz dedi
bilmiyorum artık sizin tercihiniz de bişey olcağını sanmam
biz mutlu mesut halvetleniyoz
tatlım merhaba bunlar hamilelik belirtisi olabilirde olmayabilirde öyle gibi dursada vücudumuzun bizi yanılttığına çoğu kez şahit olmuşuzdur bence adet tarihine kadar bekle ve eğer gecikme olursa bi test yap bunun dışında kendini strese sokma gönlündeki olur inşallahkızlar ben 4aylık evliyim. son bir haftadır midem bulantılarım ve nefes darlığım var. ayrıca göğüslerim çok hassas ve şiş. uçlarıda sürekli kabarık ve çok acıyo(çok mu ayrıntılı oldu ki utandım) bugünde ateşim var. adetime daha 1 hafta var. ben bu işlerden hiç anlamıyorum siz tecrübelisiniz nolur yardım edin bunlar hamilelik belirtisi mi?????
öyle ama benimkiler geldi gelicek bebeğim ağrım başladıinşallahh gelmez kırmızılar sen cok stres yapma cnmcım stres herşeyi olumsuz etkiliyo çünkü hayırlısını versin rabbım hepimize
selam hoşgeldinBu arada herkese selam
neyse 6 da desek daha 15 gün var önümde.panik yapmayayımm o zaman
yaa ben doktorumu aradım 10 haftalıktan sonra ilişkiye başlarsın dedi.şimdilik ypmayın dedi.töbee töbee kadında azdık sanmıştır ama merak ettim ne yapayım
sağol bilgin için canım telefonla öğrenebilir miyim acaba ?
bize uzak çünkü...
sağol canım
inşallah kanda da çıkar...
bat aslında 22 ama geçen ay 2 gün gecikmişti 24 diye yazdırmıştım...
Canım doktoruna bağlı bizim burda ebeler çok gıcık dr telefon verdiği halde söylemediler, ama dr söyledi.Bi de sana tavsiyem 10 gün geçti de.Çünkü benim 2-3 gün geçmişti yapmadılar en az 10 gün geçsin dediler.Onların kotası varmış boşa harcamak istemiyorlarmış öyle dedi dr.Hadi müjdeler bekliyoruz
valla canım biz 6 haftadan sonraydı sanırım başladık
doktor sıkıntı olmaz dedi
bilmiyorum artık sizin tercihiniz de bişey olcağını sanmam
biz mutlu mesut halvetleniyoz
kızlar nolur cevap yazın. eğer bunlar belirtiyse test yapıcam. ateş ölçme falan nası oluyo ben hiç bilmiyorum
kızlar nolur cevap yazın. eğer bunlar belirtiyse test yapıcam. ateş ölçme falan nası oluyo ben hiç bilmiyorum
offf ne yapcağımı şaşırdım yaa...
bazı arkdaşlar yanlış bilgi verme diyorlar..
sende 10 gün geçti de diyosun
uffff yaaa :26:
ben de doğruyu söylemen taraftarıyımofff ne yapcağımı şaşırdım yaa...
bazı arkdaşlar yanlış bilgi verme diyorlar..
sende 10 gün geçti de diyosun
uffff yaaa :26:
ay benim bir olsa 9 ay yanıma yaklaştırmam heralde adamı. Onun da yaklaşacağını sanmam ama arada olur canım o kadar da değil yanii..
valla canım aslında 6 diye bişey de demedi bize
ama biz tedirgin olduğumuzdan yapmadık yanaşmadık hiç birbirimize
neyse siz de bekleyin bakalım 1 hafta 10 gün daha içiniz rahat etsin
normalde yasak yok ama bilgin olsun
Nurdanim haftada birden fazla yapma kendinide zorlama sakin
Tekrar kana gittin mi canım?
ALLAH,ımmmm inşalllahhhhhhhhh inan bana hamile olduğunu duysam kendim hamile kalmış kadar sevinicemmm vallaa
Kaç gün geçti adetin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?