Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tatlım merhaba bunlar hamilelik belirtisi olabilirde olmayabilirde öyle gibi dursada vücudumuzun bizi yanılttığına çoğu kez şahit olmuşuzdur bence adet tarihine kadar bekle ve eğer gecikme olursa bi test yap bunun dışında kendini strese sokma gönlündeki olur inşallah

inşallahh gelmez kırmızılar sen cok stres yapma cnmcım stres herşeyi olumsuz etkiliyo çünkü hayırlısını versin rabbım hepimize
öyle ama benimkiler geldi gelicek bebeğim ağrım başladı

Bu arada herkese selam
selam hoşgeldin

neyse 6 da desek daha 15 gün var önümde.panik yapmayayımm o zaman

valla canım aslında 6 diye bişey de demedi bize
ama biz tedirgin olduğumuzdan yapmadık yanaşmadık hiç birbirimize
neyse siz de bekleyin bakalım 1 hafta 10 gün daha içiniz rahat etsin
normalde yasak yok ama bilgin olsun

Canım doktoruna bağlı bizim burda ebeler çok gıcık dr telefon verdiği halde söylemediler, ama dr söyledi.Bi de sana tavsiyem 10 gün geçti de.Çünkü benim 2-3 gün geçmişti yapmadılar en az 10 gün geçsin dediler.Onların kotası varmış boşa harcamak istemiyorlarmış öyle dedi dr.Hadi müjdeler bekliyoruz

offf ne yapcağımı şaşırdım yaa...
bazı arkdaşlar yanlış bilgi verme diyorlar..
sende 10 gün geçti de diyosun
uffff yaaa :26:

valla canım biz 6 haftadan sonraydı sanırım başladık
doktor sıkıntı olmaz dedi
bilmiyorum artık sizin tercihiniz de bişey olcağını sanmam
biz mutlu mesut halvetleniyoz

ay benim bir olsa 9 ay yanıma yaklaştırmam heralde adamı. Onun da yaklaşacağını sanmam ama arada olur canım o kadar da değil yanii..

kızlar nolur cevap yazın. eğer bunlar belirtiyse test yapıcam. ateş ölçme falan nası oluyo ben hiç bilmiyorum

şeymacım yukarda yazdık ama görmedın sanırım bunlar adet belirtileri olacagı gıbı gebelik belirtileride olabılır. daha adetıne 1 hafta var şimdi test yapsan bile çıkmaz cnmcım

adet gününü bekle olmazsan ozaman yaparsın test

offf ne yapcağımı şaşırdım yaa...
bazı arkdaşlar yanlış bilgi verme diyorlar..
sende 10 gün geçti de diyosun
uffff yaaa :26:
ben de doğruyu söylemen taraftarıyım
10 gün geçti diceksin ve değerin en fazla 50 çıkacak
neticede gebelik ilerleyince haber veriyorsun, yalanın ortaya çıkar
hem hiç gerek yok çünkü bana hemen yaptılar hiç gecikti mi falan demediler
yine de sen bilirsin
hatta ben bayıldığım için gitmiştim,adete 10 gün olduğunu bildiği halde kan testi istemişti benden ben demeden (ki çıkmayacağını bile bile)
ay benim bir olsa 9 ay yanıma yaklaştırmam heralde adamı. Onun da yaklaşacağını sanmam ama arada olur canım o kadar da değil yanii..

yok canım ya o kadar da değil
zaten son 2-3 ay o koca göbekle ne kocalar ister bizi ne de biz yapmak isteriz sanırım
o yüzden bu ayları değerlendirmek lazım

Nurdanim haftada birden fazla yapma kendinide zorlama sakin

Tekrar kana gittin mi canım?

bence ben cumaya kadar bişi yapmayayım doktor bi görsün ondan sonra sizin dediğiniz gibi yapayım..

eliscim kana gitmedim cuma günü doktora gidicem ama evde test yaptım tekrar çizgi koyulaşmıştı zaten bi sıkıntı olsa hissederdim..ağrım sızım olurdu..yani kolay değil bebek var içimde öle bi anda geldim gidiyom demez en azından bi kanama ağrı filan yapar ..(allah korusun)

2 aydır adetim çok düzensiz nerdeyse 15günde 1 oldum. dolayısıyla sağlıklı korunamadım galiba. yani geçen ay 27sinde olmuştum ama o düzensizliğin içinde bi tarihti. şimdi üstüne bu belirtiler kafamı çok karıştırdı. çok huzursuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…