Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gayet ekonomikmiş
hani belki ankara biraz daha pahalıdır diye 20-30 diye salladım
zaten emin olmak için 3-5 test alıp yapcana kana gitmek daha mantıklı
(ben 5 farklı marka yaptım da açgözlülükten )

yanii 14 lira banada uygun geliyo dediğin gibi test parasıyla aynı hesaba çıkıyo ve 1 saat sonra sonucu alıyosun..

yaa bebeğemm bişi sorcam sana bu halvet işlerini ne yapcam ben

senin bat bugün değilmi hayatım:44:

prensesim canm daha adet olmadın ateşe bukadar takılma yanılta biliyo geçen ay ben 36.7 ile adet oldum yani yüksekti
o yüzden adet gelene kadar umudumuz var

yanii 14 lira banada uygun geliyo dediğin gibi test parasıyla aynı hesaba çıkıyo ve 1 saat sonra sonucu alıyosun..

yaa bebeğemm bişi sorcam sana bu halvet işlerini ne yapcam ben

canım kanama yoksa ilişkiye devam
yasak getirmiyorlar
ama haftada 1i geçirme
bir de kanama falan olursa sonrasında hemen doktoru ara (olmaz bişey ama)
kendini zorlama dememe gerek yok heralde

8 de gel dediler bana canım..
erkenden gidicemmm...
İnşallah hayırlısı olur.....

amiiinn cnmcım ama belli olmuyo yanı bazen ateş düşüyo ama ertesi gun tkr artabiliyo sen yınede ümidini kırma cnm olmadı bidahaki aya inşallahhh
canım karnımda hafif bi ağrı var o yüzden umudum yok gelecek aya inşallah heppimiz güzel haberler müjdeleriz bu ay olmadı ama dediğin gibi olurda yarına kadar kırmızılar gelmez ateşte artarsa hemen bi test alıcam :18:

kızlar ben 4aylık evliyim. son bir haftadır midem bulantılarım ve nefes darlığım var. ayrıca göğüslerim çok hassas ve şiş. uçlarıda sürekli kabarık ve çok acıyo (çok mu ayrıntılı oldu ki utandım) bugünde ateşim var. adetime daha 1 hafta var. ben bu işlerden hiç anlamıyorum siz tecrübelisiniz nolur yardım edin bunlar hamilelik belirtisi mi?????

inşallahh gelmez kırmızılar sen cok stres yapma cnmcım stres herşeyi olumsuz etkiliyo çünkü hayırlısını versin rabbım hepimize

canım kanama yoksa ilişkiye devam
yasak getirmiyorlar
ama haftada 1i geçirme
bir de kanama falan olursa sonrasında hemen doktoru ara (olmaz bişey ama)
kendini zorlama dememe gerek yok heralde

yaa ben doktorumu aradım 10 haftalıktan sonra ilişkiye başlarsın dedi.şimdilik ypmayın dedi.töbee töbee kadında azdık sanmıştır ama merak ettim ne yapayım

erkenden gidicemmm...

canım şimdiden hayırlı olsun diyorum çünki gebelik olmasa 2. çizgi hiç çıkmaz sen kan tahlilini yaptır ve emin ol
senin bat 25 galiba:26:

prensesim canm daha adet olmadın ateşe bukadar takılma yanılta biliyo geçen ay ben 36.7 ile adet oldum yani yüksekti
o yüzden adet gelene kadar umudumuz var
tatlım karnımda ağrı olmasa inan ateş düştü demem umutlanırdım ama aslında siz böyle söyledikçe yinede içime biraz umut doğdu hadi hayırlısı diyorum olmasa üzmücem kendimi aralık ayında inşallah diyorum

erkenden gidicemmm...
canım inşallah güzel ve istediğin değerlerde çıkar sonucun benim tavsiyem yanlış bilgi verme test sonucunu etkilemesin bide üzülme sonra

Kasiklarim cok agriyo sanki adet olcam gibi bebek mi buyuyo yoksa bi sorun mu var

yaa ben doktorumu aradım 10 haftalıktan sonra ilişkiye başlarsın dedi.şimdilik ypmayın dedi.töbee töbee kadında azdık sanmıştır ama merak ettim ne yapayım

valla canım biz 6 haftadan sonraydı sanırım başladık
doktor sıkıntı olmaz dedi
bilmiyorum artık sizin tercihiniz de bişey olcağını sanmam
biz mutlu mesut halvetleniyoz

slm sheyma hoşgeldin bunlar hem gebelik hem adet belirtsi yanı her ikiside birbirine cok benzıyor ama istiyorsanız bebiş inşallah bebişinin belirtileridir cnm
1 hafta kalmıs adetine hayırlı hbrlerini alırız inşallahh

Ben sağlık ocağında yaptırmıştım canım.Sabah 9 gibi gidiyorsun kan veriyorsun ertesi gün öğleden sonra alıyorsun.
sağol bilgin için canım telefonla öğrenebilir miyim acaba ?
bize uzak çünkü...
canım şimdiden hayırlı olsun diyorum çünki gebelik olmasa 2. çizgi hiç çıkmaz sen kan tahlilini yaptır ve emin ol
senin bat 25 galiba:26:

sağol canım
inşallah kanda da çıkar...
bat aslında 22 ama geçen ay 2 gün gecikmişti 24 diye yazdırmıştım...

soylediklerin teoride olan belirtiler cnm ama butun belirtileri yasamis ve sonuc elde edememis biri olarak soyluyorm sen sadece adet gecikmesini bekle gerisi psikolojik olabiliyo umudunu artirma diye soyluyorm cunku hayal kirikligi buyuk oluyor

İnşallah canım...
bende öyle düşündüm..
bilgileriniz için çook teşekkür ederim......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…