gayet ekonomikmiş
hani belki ankara biraz daha pahalıdır diye 20-30 diye salladım
zaten emin olmak için 3-5 test alıp yapcana kana gitmek daha mantıklı
(ben 5 farklı marka yaptım da açgözlülükten)
canım gerçektende kuzunun bahtı güzel olsun inşallah senin adına çok mutluyumama hafiften karnım ağırıyor gibi hissediyorum o yüzden öyle pek umudum yok bu ay ama napalım Rabbim eli ayağı düzgün sağlıcakla versin de ben beklemeye razıyım
Arkadaşlar hepinize merhaba bugün benim BAT daha gelmedi ama hiç ümitlenmeyin benim adıma son 3 sabahtır ateşimi ölçmeye başladın bu sabaha kadar sabit 36.7 iken bu sabah 36.4 çıktı yani düştü kırmızılar bugün yarın gelir artık test bile yapmaya gerek duymuyorum umudum aralık ayı Allah ım inşallah aralıkta bana be bize hayal kırıklıkları yaşatmasın dualarım hepimiz için
yanii 14 lira banada uygun geliyo dediğin gibi test parasıyla aynı hesaba çıkıyo ve 1 saat sonra sonucu alıyosun..
yaa bebeğemm bişi sorcam sana bu halvet işlerini ne yapcam ben
canım zaten gebelik testini yaptırınca kimseninkini karşılamıyor
yani toplamda ödenen ücret o kadar sigortasız bedeli
tabiki sen bilirsin canım nasıl istersen
yrın 10dan önce git kan ver o zaman
ertesi gün öğleden sonra geliyor sonuçlar
hakkında hayırlısı olsun canım
şimdiden tebrikler
canım karnımda hafif bi ağrı var o yüzden umudum yok gelecek aya inşallah heppimiz güzel haberler müjdeleriz bu ay olmadı ama dediğin gibi olurda yarına kadar kırmızılar gelmez ateşte artarsa hemen bi test alıcam :18:amiiinn cnmcım ama belli olmuyo yanı bazen ateş düşüyo ama ertesi gun tkr artabiliyo sen yınede ümidini kırma cnm olmadı bidahaki aya inşallahhh
bakalım ne olacak yarın...
başka yaptıran yokmu sağlık ocağında ya ufff
canım karnımda hafif bi ağrı var o yüzden umudum yok gelecek aya inşallah heppimiz güzel haberler müjdeleriz bu ay olmadı ama dediğin gibi olurda yarına kadar kırmızılar gelmez ateşte artarsa hemen bi test alıcam :18:
canım kanama yoksa ilişkiye devam
yasak getirmiyorlar
ama haftada 1i geçirme
bir de kanama falan olursa sonrasında hemen doktoru ara (olmaz bişey ama)
kendini zorlama dememe gerek yok heralde
8 de gel dediler bana canım..
erkenden gidicemmm...
İnşallah hayırlısı olur.....
tatlım karnımda ağrı olmasa inan ateş düştü demem umutlanırdım amaprensesim canm daha adet olmadın ateşe bukadar takılma yanılta biliyo geçen ay ben 36.7 ile adet oldum yani yüksekti
o yüzden adet gelene kadar umudumuz var
canım inşallah güzel ve istediğin değerlerde çıkar sonucun benim tavsiyem yanlış bilgi verme test sonucunu etkilemesin bide üzülme sonra8 de gel dediler bana canım..
erkenden gidicemmm...
İnşallah hayırlısı olur.....
yaa ben doktorumu aradım 10 haftalıktan sonra ilişkiye başlarsın dedi.şimdilik ypmayın dedi.töbee töbee kadında azdık sanmıştır ama merak ettim ne yapayım
kızlar ben 4aylık evliyim. son bir haftadır midem bulantılarım ve nefes darlığım var. ayrıca göğüslerim çok hassas ve şiş. uçlarıda sürekli kabarık ve çok acıyo(çok mu ayrıntılı oldu ki utandım) bugünde ateşim var. adetime daha 1 hafta var. ben bu işlerden hiç anlamıyorum siz tecrübelisiniz nolur yardım edin bunlar hamilelik belirtisi mi?????
sağol bilgin için canım telefonla öğrenebilir miyim acaba ?Ben sağlık ocağında yaptırmıştım canım.Sabah 9 gibi gidiyorsun kan veriyorsun ertesi gün öğleden sonra alıyorsun.
canım şimdiden hayırlı olsun diyorum çünki gebelik olmasa 2. çizgi hiç çıkmaz sen kan tahlilini yaptır ve emin ol
senin bat 25 galiba:26:
kızlar ben 4aylık evliyim. son bir haftadır midem bulantılarım ve nefes darlığım var. ayrıca göğüslerim çok hassas ve şiş. uçlarıda sürekli kabarık ve çok acıyo(çok mu ayrıntılı oldu ki utandım) bugünde ateşim var. adetime daha 1 hafta var. ben bu işlerden hiç anlamıyorum siz tecrübelisiniz nolur yardım edin bunlar hamilelik belirtisi mi?????
Kasiklarim cok agriyo sanki adet olcam gibi bebek mi buyuyo yoksa bi sorun mu var
tatlım karnımda ağrı olmasa inan ateş düştü demem umutlanırdım amaaslında siz böyle söyledikçe yinede içime biraz umut doğdu hadi hayırlısı diyorum olmasa üzmücem kendimi aralık ayında inşallah diyorum
canım inşallah güzel ve istediğin değerlerde çıkar sonucun benim tavsiyem yanlış bilgi verme test sonucunu etkilemesin bide üzülme sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?