mrb cnm hoşgeldın ne öyle hemen umitsizleniyorsun daha 12 gun varmıs du bakalım bat gelsın bi. hem o dediğin ağrılar gebelikte olan ağrılarda olabılır
benımkıyle yakın sanırım senın batın, benımki 4 ü ama umıdımı yıtırmıyorum sende yitirme lütfen inşallah kavuşucaz bebişlerimize
yarın gidicem kızz :))
sbah veriliyomuş kan..
3-5 gün geçti desem yaparlar mı
bilmiyorumki yaparlarmı.sonucuda 1 gün sonra veriyolarmış galiba.ben hiç sağlık ocağına yaptırmadım:44::44:
ahhh canım o kadar çok istiyorum ki şuaraya hamileyimmmmmmmmmmmm diye yazmak ama
ben bu ay biraz değil baya bir ümitliydim canım olmayınca çok üzüldüm inşallah senin dediğin olur canım bu ay güzel haberler verelim hep birlikte ben 2012 hamile girmek istiyorummmmmmmm
yarın gidicem kızz :))
sbah veriliyomuş kan..
3-5 gün geçti desem yaparlar mı
doğru dıyosun canım ama bazen kendımı ole yorgun hıssedıyorumkı su fıkrı atabılsem kafamdan rahatlıcam daralıyorum hayırlısı bukadar cok ısrar etmekte ıyı degıl bılıyorumkı rabbım bızım ıcın en hayırlı vaktı cok daha ıyı bılıyo rabbım hayırlı saglıklı elı ayagı duzgun azadan noksansız evlatlar nasıp etsın bugun sabah abim için hastanedeydım belkıde orda canım cok acıdı fızık rehabılıtasyonda allahım kımseye vermesın onlarında yardımcısı olsun ınş kucucuk mınıcık kuzular annelerının kucagında konusamayan yurüyemıyen kıpırdıyamıyan ıcım parcalandı durdum bakakaldım allahım yardımcıları olsun kendıme kızdım nıye bukadar dıretıyosun allahtan hayırlısını ıste dıye ımtıhan dunyası işte rabbım kımseyı evlatlarıyla sınamasın ve evlat hasretıylede tabı allahım inş dualarımızı en hayırlı sekilde kabul eder zor gelıyo ıste bazen beklemek ama elımızden bişi gelmiyo bılıyorum ama gecem gunduzum bebek oldu sıyırcam yakında rahatlamak ıstıyorum olmuyo aglıyorum olmuyooo tek sığındığım kapı duam başka hiç bi şekilde rahatlıyamıyorum
ay sızde olmasanız ıyce daralıcam bıraz uzun yazdım ama cok doluyum sankı deprosyonda mıyım nebu arada benım bat 2 aralık canım ovucan yaptım bu ay ılk dafa 15.gun cıft cızgıyı gordum yanı gecen carsamba ama bence cuma catladı yumoş sanki uff ne bılım ben elımden gelenı yaptım gına geldı halvetten
canım 3-5 gün geçti felan deme. Doğruyu söyle de ki; ben gebelik testi yaptım 2. çizgiyi gördüm de ama silik felan deme. Bir de kan testi yaptırmak istiyorum de yaparlar aman biraz daha geçsin öyle yapalım derlerse ama ben çizgiyi gördüm ve emin olmak istiyorum dersin yaparlar. Eğer 3-5 gün geçti dersen bu sefer değerde az çıkınca sorun var güne göre değer az derler moralini bozarlar.
Arkadaşlar hepinize merhaba bugün benim BAT daha gelmedi ama hiç ümitlenmeyin benim adıma son 3 sabahtır ateşimi ölçmeye başladın bu sabaha kadar sabit 36.7 iken bu sabah 36.4 çıktı yani düştü kırmızılar bugün yarın gelir artık test bile yapmaya gerek duymuyorum umudum aralık ayı Allah ım inşallah aralıkta bana be bize hayal kırıklıkları yaşatmasın dualarım hepimiz için
canım hiç umutsuzluğa kapılma benimde 36.6 da gidiyodu bat günüm 36.4 e düştü ve o gün çift çizgiyi gördüm seninde bat bugünmüş listede öle görünüyo belkiiiii bebişş geliyodur384e56 Ovulation charts on FertilityFriend.com
selamlar herkese
geçmişin tamamını okumakla meşguldüm (hasta mıyım neyim)
yaklaşık 50-60 sayfayı ancak okudum
şimdi aklımda kaldığı kadar yazayım
öncelikle oflu tebrik ederim
nova güvenilir markadır
çıktıysa vardır
ben de sağlık ocağında yaptırdım
günün geçti mi falan demediler
çift çizgi gördüm test yaptırıcam dedim yaptılar
ama sonuç ertesi gün öğlen çıkıyor haberin olsun
çok merak ediyorsan 20-30tlye özelde yaptırabilirsin (ben yaklaşık 5 farklı marka test yapınca emin olmuştum o yüzden sağlık ocağının sonucunu bekledim)
tum duaların için amiiiiiin diyorum rabbım tum dualarımızı kabul eder inşallahhhastanede gördüklerinde senı etkılemiş canın sıkılmıs baya belli
ama bu kadar uzme kendını cnmcım hep okuyoruz nezamanki düşünmemeye kafaya takmamaya başlamışlar hamiş kalmıslar oyuzden bizde öyle yapmaya
çalışalım belkim gelir bebüşlerimizbanada gına geldı valla halvetten yat kalk yıkan et zor işler ama mecburen yapıyoruz inşallah bu çabalarımız boşa cıkmayacak elbet rabbım
bizlerede nasip etcek cnmcım şimdi o karabulutları ustumuzden atalım olurmu cnm :13:birlikte bekleyelim batlarımızı inşallah güzel hbrler alıcaz birbirimizden
ben özelde 3 gün önce 14 liraya yaptırımm hayatım..
selamlar herkese
geçmişin tamamını okumakla meşguldüm (hasta mıyım neyim)
yaklaşık 50-60 sayfayı ancak okudum
şimdi aklımda kaldığı kadar yazayım
öncelikle oflu tebrik ederim
nova güvenilir markadır
çıktıysa vardır
ben de sağlık ocağında yaptırdım
günün geçti mi falan demediler
çift çizgi gördüm test yaptırıcam dedim yaptılar
ama sonuç ertesi gün öğlen çıkıyor haberin olsun
çok merak ediyorsan 20-30tlye özelde yaptırabilirsin (ben yaklaşık 5 farklı marka test yapınca emin olmuştum o yüzden sağlık ocağının sonucunu bekledim)
azra kırmızılar gelmiş,üzüldüm canım ama diğer aya
brownim seninkiler gelmemiş ama gelecek diyorsun, kader kısmet, umarım pembe leke devam etmez ama devam ederse de umutlar diğer aya üzülmek yok
ovucanda iki gün çift çizgi görmekten söz edilmiş
ben her ay iki gün üstüste çift çizgi görüyorum zaten
bende mi tuhaflık var acaba
başka kime ne yazacaktım unuttum onca sayfa okuyunca
Arkadaşlar hepinize merhaba bugün benim BAT daha gelmedi ama hiç ümitlenmeyin benim adıma son 3 sabahtır ateşimi ölçmeye başladın bu sabaha kadar sabit 36.7 iken bu sabah 36.4 çıktı yani düştü kırmızılar bugün yarın gelir artık test bile yapmaya gerek duymuyorum umudum aralık ayı Allah ım inşallah aralıkta bana be bize hayal kırıklıkları yaşatmasın dualarım hepimiz için
canım hiç umutsuzluğa kapılma benimde 36.6 da gidiyodu bat günüm 36.4 e düştü ve o gün çift çizgiyi gördüm seninde bat bugünmüş listede öle görünüyo belkiiiii bebişş geliyodur384e56 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım sigortamda yok şuan mecbur gidicem sağlık ocağına...
o kadar para vermek istemiyorum...
beklicez artık ne yapalım :)
hayırlısı olsun hakkımızda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?