tatlım merhaba bunlar hamilelik belirtisi olabilirde olmayabilirde öyle gibi dursada vücudumuzun bizi yanılttığına çoğu kez şahit olmuşuzdur bence adet tarihine kadar bekle ve eğer gecikme olursa bi test yap bunun dışında kendini strese sokma gönlündeki olur inşallah
öyle ama benimkiler geldi gelicek bebeğim ağrım başladı
selam hoşgeldin
ben de doğruyu söylemen taraftarıyım
10 gün geçti diceksin ve değerin en fazla 50 çıkacak
neticede gebelik ilerleyince haber veriyorsun, yalanın ortaya çıkar
hem hiç gerek yok çünkü bana hemen yaptılar hiç gecikti mi falan demediler
yine de sen bilirsin
hatta ben bayıldığım için gitmiştim,adete 10 gün olduğunu bildiği halde kan testi istemişti benden ben demeden (ki çıkmayacağını bile bile)
yok canım ya o kadar da değil
zaten son 2-3 ay o koca göbekle ne kocalar ister bizi ne de biz yapmak isteriz sanırım
o yüzden bu ayları değerlendirmek lazım
meraba kızlar aranıza yenikatıldım
Senin 10 gün önceden mi çıkmıştı ferda?Rahatsızlığın için gittiğini hatırlıyorum da o zaman mı kanda çıkmıştı?
Kaç gün geçti adetin?
2 aydır adetim çok düzensiz nerdeyse 15günde 1 oldum. dolayısıyla sağlıklı korunamadım galiba. yani geçen ay 27sinde olmuştum ama o düzensizliğin içinde bi tarihti. şimdi üstüne bu belirtiler kafamı çok karıştırdı. çok huzursuzum
hoşgeldn sevelbat nezaman senin ?
2 aydır adetim çok düzensiz nerdeyse 15günde 1 oldum. dolayısıyla sağlıklı korunamadım galiba. yani geçen ay 27sinde olmuştum ama o düzensizliğin içinde bi tarihti. şimdi üstüne bu belirtiler kafamı çok karıştırdı. çok huzursuzum
meraba hoşgeldin aramıza
kendinden bahsetsene
ne zamandır bebiş istiyorsun yaş kaç
doktora gittin mi hiç falan
geçmedi bat yarın
miyaba
okumaya başladım da,hepsini okuyamadım henüz..
dönüp dönüp okucam..
oflu dadlusu,ben de gördüm 2. çizgiyiiiii
kana gitmelisin canım benim..
inşallah umduğumuz gibi vardır bebeğin..
brownim benim canım arkadaşım,nolursun bu şekilde kahretme kendini..
bak regl olmak demek,yepyeni bir yumurtanın oluşmaya başlaması demek..
yeni şans,yeni umut demek..
meraba hoşgeldin aramıza
kendinden bahsetsene
ne zamandır bebiş istiyorsun yaş kaç
doktora gittin mi hiç falan
nihayet ya çok saol bu arada sanada meraba sende anne adayı mısın yoksa
Canım eğer sadece gebelik testi için gideceksen yapmazlar diyeyim sana.Değerlerle dr ilgilenmiyor, sadece gebesin hayırlı olsun diyor o kadar.Ebeler seni takip ediyor o da bi aşı kartı yazıyorlar, idrar ve kan tahlili yapıyorlar bir sorun yoksa 3 ay sonra gidiyorsun.Çok ilkel yollardan takip ediyorlar.Yani ben 10 gün geçti demiştim hcg 18 çıkmıştı dr buna rağmen hamilesin demişti.Halbuki 10 günlük gecikme 6 hafta yapar, 6 haftada hcg nin 1000 lerde olması gerekiyor. hatırladığım kadarıyla
ya ben de yaş 19 ama eşimi çok seviyor ve onu baba yapmak istiyorum ama bu bir türlü mümkün olmuyor sabrımda kalmadı cnm sende var mı hamilelik durumları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?