Sevel hg kiz ne kadarlik evlisin sen masallah kuzum yasinda kucuk merak etme yakinda gelir bebegin burada cok sey ogreniceksin
kızlar akşam ne yemek yapıyorsunuz?
(gamzemesut canının istemeyeceğini umarak sordum bulantın var diye, ben de belki iştaha gelirim biraz)
(gamzemesut canının istemeyeceğini umarak sordum bulantın var diye, ben de belki iştaha gelirim biraz)
pardon görmedim allah sağlıkla büyütmenizi nasip eder inşlh ben 1.5 yıldır evliyim ve bende bebiş istiyorum eşimde tabi doktora da gittik aslında ve adet düzensizliklerinden dolayı yumurtlama sorunun var dedi ve bana adetin 2 gününden itibrn kullanmam için hap verdi bu 5 ayım hapı verdiginde n beri adettlerim nerdeyse günü gününe ama bir sonuç alamıyrm ve bu ben çok üzüyor sende de böle bir sorun oldu mu acaba cnm
22 Aralık BAT canımsağlık olsun canım
sonraki aya inşallah
sor tabi ki müsaitim
yeni batını da verirsen listeyi güncelleyelim
aynen öyle tatlım üzmüyorum kendimi senden güzel haber alırız inşallah bendende önümüzdeki ay artıkhayırlısı olsun cnmcım bidahaki aya inşallah güzel hbrlerin gelir
merhaba hoşgeldim umarım hepimiz en kısa zamanda güzel haberler veririz birbirimizemerhaba arkadaşlar bende bebiş istiyorum artık:) inşallah en kısa zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.
dünden tarhanam var yanınada sebzeli makarna bugun bişey yapasım yok napam
Ask olsun ferdam ben fil gibi yiyorum cikariyorum ama olsun ben karniyarik nohutlu pilav yaptim yeter salata yada ayran yaparim bitti gitti
korkma sefff beni
Hoşgeldin canım.Umudunu yitirme ne kadardır bebiş istiyorsun bilmiyorum ama daha çok gençsin inşallah tez zamanda bebiş haberini alırız.
Hayırlı olsun canım aynen yumoşlar çalışıyor demekki.Moral bozmak yok allah biz de sevindirecektir elbet.
Selam inşallah tüm bekleyenler kavuşur
22 Aralık BAT canım
sorum şuki ben bu sabah ateşime baktım ve 36.4 tü ben bunu ateş listemde 1.adet günüme yazıyım mı
birde yumurtladığımda ve yumurtam çatladığında ateşim normal seyrinin çok altında ve üstünde mi olmalı yoksa yalnızca ani düşüş ve yükselişte de anlayabilir miyim yumutlama ve çatlamayı
birde sana nasıl teşekkür edicem bilemiyorum çünki inanıyorum bu yöntemle doığru zamanlama ile olucak Allah ın izniyle
aynen öyle tatlım üzmüyorum kendimi senden güzel haber alırız inşallah bendende önümüzdeki ay artık
merhaba hoşgeldim umarım hepimiz en kısa zamanda güzel haberler veririz birbirimize
evet canım ilk gün olarak kaydet ateşini sen22 Aralık BAT canım
sorum şuki ben bu sabah ateşime baktım ve 36.4 tü ben bunu ateş listemde 1.adet günüme yazıyım mı
birde yumurtladığımda ve yumurtam çatladığında ateşim normal seyrinin çok altında ve üstünde mi olmalı yoksa yalnızca ani düşüş ve yükselişte de anlayabilir miyim yumutlama ve çatlamayı
birde sana nasıl teşekkür edicem bilemiyorum çünki inanıyorum bu yöntemle doığru zamanlama ile olucak Allah ın izniyle
aynen öyle tatlım üzmüyorum kendimi senden güzel haber alırız inşallah bendende önümüzdeki ay artık
merhaba hoşgeldim umarım hepimiz en kısa zamanda güzel haberler veririz birbirimize
alla alla gibeye bak hele
kızım ya canın isterse ve hemen pişirip yiyebileceğin bi yemek değilse..
inşallah canım benim bunu okurken gözlerim doldu ama gerçekten umuttan yepyeni bi umudum var aralıkta inşallahaferim pericim..
kahrolmak yok..
bak yepyeni bi yumurta oluşmaya başladı şimdi içinde..
bu da yepyeni umut demek..
bu tutucak inşallah..
gamzemesut izninlekarnıbahar sarımsaklı yoğurtlu üzerine domates sosu, salata makarna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?