Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Sevel hg kiz ne kadarlik evlisin sen masallah kuzum yasinda kucuk merak etme yakinda gelir bebegin burada cok sey ogreniceksin

biliyorum bende ama eşimin yaşı büyük onun yaşıtları 2 3 çocuga sahirken kendisi baba olmadıgı için ya buarada eşimin yaşı 34 sence haksızmıyım olsun demekle

gamzecim ağrım var mı demişsin sen?
nasılsın,nasıl oldun hafifledi mi?
doktoruna bi sorsan?

kızlar akşam ne yemek yapıyorsunuz?
(gamzemesut canının istemeyeceğini umarak sordum bulantın var diye, ben de belki iştaha gelirim biraz)

Ask olsun ferdam ben fil gibi yiyorum cikariyorum ama olsun ben karniyarik nohutlu pilav yaptim yeter salata yada ayran yaparim bitti gitti

Canım o bahsettiğin hap bana doğum kontrol hapı gibi geldi ama ne hapı o?

sağlık olsun canım
sonraki aya inşallah
sor tabi ki müsaitim
yeni batını da verirsen listeyi güncelleyelim
22 Aralık BAT canım
sorum şuki ben bu sabah ateşime baktım ve 36.4 tü ben bunu ateş listemde 1.adet günüme yazıyım mı
birde yumurtladığımda ve yumurtam çatladığında ateşim normal seyrinin çok altında ve üstünde mi olmalı yoksa yalnızca ani düşüş ve yükselişte de anlayabilir miyim yumutlama ve çatlamayı
birde sana nasıl teşekkür edicem bilemiyorum çünki inanıyorum bu yöntemle doığru zamanlama ile olucak Allah ın izniyle

hayırlısı olsun cnmcım bidahaki aya inşallah güzel hbrlerin gelir
aynen öyle tatlım üzmüyorum kendimi senden güzel haber alırız inşallah bendende önümüzdeki ay artık

merhaba arkadaşlar bende bebiş istiyorum artık:) inşallah en kısa zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.
merhaba hoşgeldim umarım hepimiz en kısa zamanda güzel haberler veririz birbirimize

kızlar akşam ne yemek yapıyorsunuz?
(gamzemesut canının istemeyeceğini umarak sordum bulantın var diye, ben de belki iştaha gelirim biraz)

alla alla gibeye bak hele
kızım ya canın isterse ve hemen pişirip yiyebileceğin bi yemek değilse..

dünden tarhanam var yanınada sebzeli makarna bugun bişey yapasım yok napam

Ask olsun ferdam ben fil gibi yiyorum cikariyorum ama olsun ben karniyarik nohutlu pilav yaptim yeter salata yada ayran yaparim bitti gitti

teşekkürler kızlar
menüleriniz süper de bende iş yok sanırsam
canım hiçbişey istemiyor ya
,hele ki yapmayı hiç istemiyorr

5 6 aydır doktora giitim saglıklıdın sadece adet düzensizliklşerinden dolayı yumurtlama olmuyor diyor başka birşry demiyor

amiiiiiiin inşallah cnmcım

evet canım ilk gün olarak kaydet ateşini sen
zaten yumurtlamaya kadar olan sürede ateş çok dengeli seyretmiyor
ani düşüş olacak ateşinde, normal seyrinin altına inecek, ertesi gün yükselecek
sen tablonu ekle buraya biz yorumlarız merak etme
birsürü anlayan var bu ateş işinden
ben olmasam bile ekle sen,ölçen çok kişi var ki ben en deneyimsizlerinden biriyim diyebilirim

alla alla gibeye bak hele
kızım ya canın isterse ve hemen pişirip yiyebileceğin bi yemek değilse..

off napıyım yaa
keşke canım bişeyler istese
yiyemesem de canımın bişey istediğine sevinirdim

aferim pericim..
kahrolmak yok..
bak yepyeni bi yumurta oluşmaya başladı şimdi içinde..
bu da yepyeni umut demek..
bu tutucak inşallah..
inşallah canım benim bunu okurken gözlerim doldu ama gerçekten umuttan yepyeni bi umudum var aralıkta inşallah

canım korunmayı bıraktığımız andan beridir düzenzis olnmya başadı adetlerim öncesinde gayet iyiiydi 8 aydır düzensiz başladı önce 5-11-15şimdide 2 ay oldu işte

gamzemesut izninle karnıbahar sarımsaklı yoğurtlu üzerine domates sosu, salata makarna

karnıbahar hiç sevmem
şu sıralar da ilginç şekilde yoğurt ve türevlerinden tiksindim
aslında yiyebilsem karnıbahar şu an süper bir tercih olur
hafif idrar yolu iltihabım var ona da iyi gelirmiş
afiyet olsun canım size teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…