Ha bilmiyorum onu.Ama anladığım kadarıyla yumurtlamayla ilgili bir hap.Canım stres yapmana gerek yok daha yeni yeni alışacak bedenin.Stres te etkiler rahat olmaya çalış.
hemencık ekliyorum bunu
slm fıstıklar bende geldim nasılsınız uyyy megde burdaymış fıstıkım o benim
ya peki hamileligin ilk belirtisi ne ve kaç günde belli oluyor ya
mrb moon hoşgeldin inşallah kavuşuruz tez zamanda hayırlısıyla başladınızmı çalışmalara
gamzemesut izninlekarnıbahar sarımsaklı yoğurtlu üzerine domates sosu, salata makarna
Arkadaşlar ben çıkayım kendinize iyi bakın
Ha bilmiyorum onu.Ama anladığım kadarıyla yumurtlamayla ilgili bir hap.Canım stres yapmana gerek yok daha yeni yeni alışacak bedenin.Stres te etkiler rahat olmaya çalış.
Kızlar benim menüde yaprak sarma var dünden sardım pişirdim bugüne kalsın diye bir de domatesli şehriye çorbam var. Ama eve gidince de ütüm var. Karnıbahar, lahana ben severim ama kocam sevmiyor hadi karnıbahar artık yaprak satılıyor az alınır ama lahanada az alınmıyor kii yapamıyorum. Pırasa da yemez bir ıspanak yiyor yaa kışın sebze olarak. Bende dolma, et, bakliyat gidiyorum.
Hic sevmem karnibahar hem suan pretesto ediyom ufacik karnibahar bes tl otv vurmus kocamda pek sevmiyo ben sebze corbasina katiyodum bide tursunu yaptim daha once onu yiyom guzelce ama sarimsak cok istiyo canim son gunlerde bende sarimsakli yogurt yiyom sık sık
amiiiiiiiiin inşallahhh
amiiin,hoşbulduk cnm.geçen ay başladık çalışmalara ama olmadı. 19 unda adet oldum artık kasım sonuna allah nasip ederse çalışmalar devam edecek.
Ay bende o resim benim sanmistim ama senin avatara yakismis asemb ayni cvpin altindaydi ya ondan ole sandim kizim olcak benimmmmm galiba bir aralik bekle benıiii
sarma severim bravo iyi sarmışsın
dün kuzenimde yedim
size afiyet olsun
ben de pek sevmiyorum sebzeleri açıkçası ama mecburen yapıp zorla yiyorum
benim eşim sadece kabak ve pırasa yemiyor
ama ben çok fazla seçiyorum
benim menüde kararsızlık var ama,
sanırım galiba vede muhtemelen kıymalı patatesli havuçlu bezelye (konserve)
pilav..
yoğurt var..
herkeste değişiyor o belirti
belirti diye bişey yok bence de
o yüzden takılma böyle şeylere
sen doktor takibindesin zaten
yumurtan çatlamış dediğinden 14 gün sonra kendin evde test yaparsın
Ay bende o resim benim sanmistim ama senin avatara yakismis asemb ayni cvpin altindaydi ya ondan ole sandim kizim olcak benimmmmm galiba bir aralik bekle benıiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?