benim menimde bunlar var canım
tarhana çorbası
ıspanak
makarna
yoğurt
inşallah canım benim bunu okurken gözlerim doldu ama gerçekten umuttan yepyeni bi umudum var aralıkta inşallah
Canım o bahsettiğin hap bana doğum kontrol hapı gibi geldi ama ne hapı o?
karnıbahar hiç sevmem
şu sıralar da ilginç şekilde yoğurt ve türevlerinden tiksindim
aslında yiyebilsem karnıbahar şu an süper bir tercih olur
hafif idrar yolu iltihabım var ona da iyi gelirmiş
afiyet olsun canım size teşekkürler
bilmiyorum ama hapın ismi serophone ve adetin ikinci gününden 10.cu gününe kadar alıyorum ve adetin 12 günü doktora gidiyorum o da yumurtanın oluşup oluşmadıgın a bakıyor 14 gün beraber olmamızı istiyor
evet canım ilk gün olarak kaydet ateşini sen
zaten yumurtlamaya kadar olan sürede ateş çok dengeli seyretmiyor
ani düşüş olacak ateşinde, normal seyrinin altına inecek, ertesi gün yükselecek
sen tablonu ekle buraya biz yorumlarız merak etme
birsürü anlayan var bu ateş işinden
ben olmasam bile ekle sen,ölçen çok kişi var ki ben en deneyimsizlerinden biriyim diyebilirim
off napıyım yaa
keşke canım bişeyler istese
yiyemesem de canımın bişey istediğine sevinirdim
neyi ahtırladım biliyor musun?ben geçen ay hem senden hem kendimden umutluydum güya içime doğmuştu hep söylüyordum olmadı.Bu ay da hiç içime doğmuyor biliyor musun belki bu ay olur ha ne dersin?
Ya hiç arşiv okuyamıyorum hep atlayıp geçiyorum.Ne oldu iltihaptan şüpheleniyordun baktırdın mı?
teşekkürler kızlar
menüleriniz süper de bende iş yok sanırsam
canım hiçbişey istemiyor ya
,hele ki yapmayı hiç istemiyorr
bilmiyorum ama hapın ismi serophone ve adetin ikinci gününden 10.cu gününe kadar alıyorum ve adetin 12 günü doktora gidiyorum o da yumurtanın oluşup oluşmadıgın a bakıyor 14 gün beraber olmamızı istiyor
canım korunmayı bıraktığımız andan beridir düzenzis olnmya başadı adetlerim öncesinde gayet iyiiydi 8 aydır düzensiz başladı önce 5-11-15şimdide 2 ay oldu işte
Ferdatcım ben o bahsettiğin siteye üye olmadım elle kağıda yazıcam aklıma takılan yerlede sizede burdan yazar sorarım kendimi o strese sokmak istemedim çok çok çok saol
5 6 aydır doktora giitim saglıklıdın sadece adet düzensizliklşerinden dolayı yumurtlama olmuyor diyor başka birşry demiyor
herkes de makarna yapmış he
afiyet olsun canım
sanırım benim menümde tarhana çorbası ve salatadan ibaret olacak
Valla benimde istemiyo benimki telde sorunca kalktim elime ne gectiyse yaptim hele temizligi hic istemiyorum pis oldun diyo adamda yarin detaayli temizlik gunum karar verdim
yazmadım zaten canım daha önce
iltihaptan hala şüpheleniyorum canım
ama şu an da geçmiş olduğuna inanıyorum
yarın sabah gidicem
bugün gidecektim ama eşim okula gitmeliymiş
ben de yalnız gitmek istemedim
yarına tahlili yaptırıcam inşallah
sanırım düzelmiş olacak biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?