Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

neyi ahtırladım biliyor musun?ben geçen ay hem senden hem kendimden umutluydum güya içime doğmuştu hep söylüyordum olmadı.Bu ay da hiç içime doğmuyor biliyor musun belki bu ay olur ha ne dersin?

asemb çok üzüldüm inanki Allah sabır versin Allah birdaha yaşatmasın ve en kısa zamanda rabbim inş bebeğine kavuşturur canım benim

Canım o bahsettiğin hap bana doğum kontrol hapı gibi geldi ama ne hapı o?

bilmiyorum ama hapın ismi serophone ve adetin ikinci gününden 10.cu gününe kadar alıyorum ve adetin 12 günü doktora gidiyorum o da yumurtanın oluşup oluşmadıgın a bakıyor 14 gün beraber olmamızı istiyor

Ya hiç arşiv okuyamıyorum hep atlayıp geçiyorum.Ne oldu iltihaptan şüpheleniyordun baktırdın mı?

bence sen bunlardan önce bir hormon tahlili yaptırmalısın
bunlar yumurta geliştirici ilaçlar
ama hormonlarda sıkıntı varsa hiçbir işe yaramaz
ki adetlerin düzensizse ya polikistik over vardır sende ya da hormonlarında sıkıntı vardır

Ferdatcım ben o bahsettiğin siteye üye olmadım elle kağıda yazıcam aklıma takılan yerlede sizede burdan yazar sorarım kendimi o strese sokmak istemedim çok çok çok saol

neyi ahtırladım biliyor musun?ben geçen ay hem senden hem kendimden umutluydum güya içime doğmuştu hep söylüyordum olmadı.Bu ay da hiç içime doğmuyor biliyor musun belki bu ay olur ha ne dersin?

hadi bakalım bekleyip görelim canım eliscim

Ya hiç arşiv okuyamıyorum hep atlayıp geçiyorum.Ne oldu iltihaptan şüpheleniyordun baktırdın mı?

yazmadım zaten canım daha önce
iltihaptan hala şüpheleniyorum canım
ama şu an da geçmiş olduğuna inanıyorum
yarın sabah gidicem
bugün gidecektim ama eşim okula gitmeliymiş
ben de yalnız gitmek istemedim
yarına tahlili yaptırıcam inşallah
sanırım düzelmiş olacak biraz

teşekkürler kızlar
menüleriniz süper de bende iş yok sanırsam
canım hiçbişey istemiyor ya
,hele ki yapmayı hiç istemiyorr

Valla benimde istemiyo benimki telde sorunca kalktim elime ne gectiyse yaptim hele temizligi hic istemiyorum pis oldun diyo adamda yarin detaayli temizlik gunum karar verdim

Ha bilmiyorum onu.Ama anladığım kadarıyla yumurtlamayla ilgili bir hap.Canım stres yapmana gerek yok daha yeni yeni alışacak bedenin.Stres te etkiler rahat olmaya çalış.

canım korunmayı bıraktığımız andan beridir düzenzis olnmya başadı adetlerim öncesinde gayet iyiiydi 8 aydır düzensiz başladı önce 5-11-15şimdide 2 ay oldu işte

canım böyle durumlarda rahim bebeğe hazırlanıyor diyorlar ama bilemedim şimdi benimde öyle olmuştu herkez de aynı olacak değil ama ben 2,5 senedir hamile kalamadım
yanlız bizde sorun vardı inşallah senin geçikmeler bebeğe hazırlanıştır canım.
eğer sen ve eşin dr gitmediyseniz gidin bence eğer bir şey varsa ne kadar erken öğrenirseniz o kadar iyi

Ferdatcım ben o bahsettiğin siteye üye olmadım elle kağıda yazıcam aklıma takılan yerlede sizede burdan yazar sorarım kendimi o strese sokmak istemedim çok çok çok saol

sen bilirsin canım
farketmez zaten tablo veya kağıda yazmak
ama tablo hazırlamak olayı zevkli hale getiriyor haberin olsun
bir de tabloda yumurtlama çok daha net görünüyor, hem yumurtlama gününe site çizgi çekiyor (bazen çekmiyor ama) ve 14 gün saymaya başlıyor
güzel bir program ama stres olurum diyorsan sen kağıda yaz canım
adet bittikten sonra yazarsın sen biz bakarız

Valla benimde istemiyo benimki telde sorunca kalktim elime ne gectiyse yaptim hele temizligi hic istemiyorum pis oldun diyo adamda yarin detaayli temizlik gunum karar verdim

bırak ya detaylı temizlik falan
o kadar yorma kendini
yüzeysel yap geç
hatta bana kalsa eşin yapsın sen yardım et
valla karnıyarıkı eline geçince yaptıysan tebrik ediyorum
ben yapacak olsam 3 gün önceden düşünürdüm
ben daha pratik şeyler hazırlıyorum

Düzelir canım Allahı'ın izniyle sorunsuz ağrısız devam edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…