Kızlar benim menüde yaprak sarma var dünden sardım pişirdim bugüne kalsın diye bir de domatesli şehriye çorbam var. Ama eve gidince de ütüm var. Karnıbahar, lahana ben severim ama kocam sevmiyor hadi karnıbahar artık yaprak satılıyor az alınır ama lahanada az alınmıyor kii yapamıyorum. Pırasa da yemez bir ıspanak yiyor yaa kışın sebze olarak. Bende dolma, et, bakliyat gidiyorum.
ay sorma yarım kiloya yakın sardım az yaprak kaldı iç yetmedi. Orta boy tencere dolusu yaptım ama belimde koptu. Napıyım aklıma o geldi bayadır da sarmıyordum. Zeytnyağlısını bayramda yengemde yedikte ben etli yaptım. Eşim kendine al yap diyor ama lendim nasıl bitireyim ya karnıbahar lahana yanii..
benim menüde kararsızlık var ama,
sanırım galiba vede muhtemelen kıymalı patatesli havuçlu bezelye (konserve)
pilav..
yoğurt var..
afiyet olsun
herkes yoğurt yiyor maşallah
yarasıınnnn
Dejavummm benimkide sebze bilmez bi ispanak yiyiyo ama ben sana yemege geliyom kizzzz sarmaaaaaaa
saol ya cnm yardımcı oldugun için
devam devam bol bol halvet hernekadar bıksakda mecburuzinşallah aralıkda gelır guzel hbrlerin bize
gamze kız senin tez neydi
hani şu ikili testte beta hcg bişeyden aşağı çıkarsa bişey falan diyordun ya
bakalım tutacak mı
gel kızz bir haftasonum var oysa ki ama kararttım gözümü sardım valla. Biraz tuzlu olmuş bu sefer yapraklardan tam tuzu arınmadı galiba salamura olduğu için de bana göre iyi eşime göre az tuzlu. Hadi toplanın gelinn..
gamze kız senin tez neydi
hani şu ikili testte beta hcg bişeyden aşağı çıkarsa bişey falan diyordun ya
bakalım tutacak mı
niyee konserve alıyorsun bakayımm.. Yazdan koysana dondurucuya. Gerçi ben koydum mu hayır. Her baharda alıcam koyuca diyorum mevsimi geçiyor koymuyorum sadece alıp yemeğini yapıyorum.Ben kışın konserve değil de sırf tane dondurulmuş bezelye alıyorum, patetes ve havucunu kendim doğrayıp koyuyorum. İglonun bezelyesi çok güzel ama tazenin yerini hiçbiri tutmuyor.
aynen ya gerçekten hem stresli hem yorucu allah hepimize kolaylık versin .siz ne kadar süredir bebiş istiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?