Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Dejavummm benimkide sebze bilmez bi ispanak yiyiyo ama ben sana yemege geliyom kizzzz sarmaaaaaaa

ayy sorma
lahanayı da sevmem ben
kocişe dedim bigün (bundan 4 ay kadar önce) lahana al gel
gitmiş koca bi lahana almış gelmiş
ben de doğrattım onları kapuskalık buzluğa attım
daha bir poşet var heralde buzlukta
hoş yeneceği kalmamıştır artık onun ama

benim menüde kararsızlık var ama,
sanırım galiba vede muhtemelen kıymalı patatesli havuçlu bezelye (konserve)
pilav..
yoğurt var..

niyee konserve alıyorsun bakayımm.. Yazdan koysana dondurucuya. Gerçi ben koydum mu hayır. Her baharda alıcam koyuca diyorum mevsimi geçiyor koymuyorum sadece alıp yemeğini yapıyorum. Ben kışın konserve değil de sırf tane dondurulmuş bezelye alıyorum, patetes ve havucunu kendim doğrayıp koyuyorum. İglonun bezelyesi çok güzel ama tazenin yerini hiçbiri tutmuyor.

gamze kız senin tez neydi
hani şu ikili testte beta hcg bişeyden aşağı çıkarsa bişey falan diyordun ya
bakalım tutacak mı

Dejavummm benimkide sebze bilmez bi ispanak yiyiyo ama ben sana yemege geliyom kizzzz sarmaaaaaaa

gel kızz bir haftasonum var oysa ki ama kararttım gözümü sardım valla. Biraz tuzlu olmuş bu sefer yapraklardan tam tuzu arınmadı galiba salamura olduğu için de bana göre iyi eşime göre az tuzlu. Hadi toplanın gelinn..

Kızlar hepinize iyi akşamlar yarın görüşürüz ben çıkıyorum işten evime gidiyim artık öpüyorummm

nilüfercim sıkma canını hepimiz aynı umutlarla bebişlerimizi bekliyoruz beklemek çok zor biliyorum ama hayırlısı olsun deyip sabretmemiiiz lazım kendimizi sıkıntıya sokuyoruz ki çok etkisi var malewsef bende görüldüğü gibi 2 aydır adet olmadım sıkıntı edyorum demekki farkında olmadan her ay umutla beklemekten yoruldum artık yıpratmayalım kendimizi canım benim inş hayırlı sağlıklı bebeklerimiz olur hepimizin

devam devam bol bol halvet hernekadar bıksakda mecburuz inşallah aralıkda gelır guzel hbrlerin bize

aynen ya gerçekten hem stresli hem yorucu allah hepimize kolaylık versin .siz ne kadar süredir bebiş istiyorsunuz

Ay bende o resim benim sanmistim ama senin avatara yakismis asemb ayni cvpin altindaydi ya ondan ole sandim kizim olcak benimmmmm galiba bir aralik bekle benıiii

asembin avatarı zaten öyleydi de,hareketsiziydi..
ondan onu ona şaaptım ben

bak bunlar da sana gelsin o zaman gamzecim;

bakalım tutacak mı

50 den aşağı olursa erkek, yukarı olursa kızdı galiba ya da tam tersii peki ya ikizse ve biri erkek biri kızsaaa

Sagol bitanemmmm eline saglikkk bende sariyom arada ama hosuma gitmiyo baskasi sardimi aman tutmayin beniii

slm kızlar öncellikle hamile olanları tebrik ediyorumm....yemek yapanlarada afiyet olsun...:)))

Ben çok bunaldım ve giriyim dedim yemin ederim şuanda hüngür hüngür ağlıyorum...bende anne olmak istiyorum ya benimde bebeğim olsun artık dayanamıyorummmmm.....isyan etek istemiyorummm...keşek düşen bebeklerimm kalsaydı bu ay bir yaşında olcaktii....niye ben anne olamıyorum hayatım da en çok istediğim şeyyy ben başka bişey istemiyorummm bebeklerim olsunnn onlara canımı veriyim ne olurrrrr.....

bakalım tutacak mı

Serbest bhcg ellinin ustundeyse kiz altindaysa erkek yüzde doksan tutuyomus ama senin ki erkek ben oyle hişediyommmm

8 aydır canım 1 senelik evliyim bende ilk zamanlar istemedik hayatımızı yaşayalım dedik eşimle çok zorlu yollardan geçip kavuştuk birbirimize istemedik ama şimdi eşimde bende deli gibi istiyoruz ((((((((888

dejavum

benim buzluk ağzına kadar dolu..
taze fasülye,barbunya,köfte,karnıbahar-kereviz,domates,brokoli vs vs
amma bezelye yok

aynen ya gerçekten hem stresli hem yorucu allah hepimize kolaylık versin .siz ne kadar süredir bebiş istiyorsunuz

ocak 2011 de bi düşük olduktan sonra korunduk buzamana kadr bu ay başladık cnmcım bat 4 aralık bakalım tutarsa ne mutlu tutmazsada öteki aya
olana kadar dvm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…