çok ayıp çoook toplum içinde kulaktan kulağa konuşulmazzzz
kızlar daha önce topikte preseed jel kullanıp hamiş kalan varmıydı hatırlıyomusunuz
Aysunaycım bende bilmiyorum ki artık ne ilgisi var acaba çok ıkınıyorsunya kabızkenn zorlanıyor rahim bile kasılıyor bazennn acaba ondan mı dedim kendi kendimeee:44:hiç duymadım öyle bişey..kabızlıkla gebelik ne ilgisi var ki..hakikaten alakası yok bence de canım..
slmmm kızlar ben geldmm
merhaba kızlar nasılsınız beni özlediniz miben geldim
baya kaynatmışsınız okudum geldim ama çoğunu unuttum
ztar canım bende buralardayım beni sormuşsun bugün girdim çıktım bi ara ama yazamadım..işlerim vardı.
mama yaptım yedim geldim
Aysunaycım bende bilmiyorum ki artık ne ilgisi var acaba çok ıkınıyorsunya kabızkenn zorlanıyor rahim bile kasılıyor bazennn acaba ondan mı dedim kendi kendimeee:44:
hoşgeldiiinnnn duygummm canım benimm nasılsın
amin canım bizim yumoşlarda delırdı galıba baktılar bizim 24 saatte tuturcağımız yok bı kac gun müddet verıyolar bize
merhaba kızlar nasılsınız beni özlediniz miben geldim
baya kaynatmışsınız okudum geldim ama çoğunu unuttum
ztar canım bende buralardayım beni sormuşsun bugün girdim çıktım bi ara ama yazamadım..işlerim vardı.
mama yaptım yedim geldim
KIZLAR bu arada mühim birşey öğrendim ve şaşırdımda açıkçasıı alakayı çözemedim amaa yinede önemli olabilir.Bir arkadaşın doktoru kabızlık gebe kalmayı engeller kabız olma gebe kal demişşş şaşırdım bendeee doktor dediyse vardır bir hikmetiiiii:44::44::44::44:
slmmm kızlar ben geldmm
canım geçende senden çalmıştım ya şimdi kendim yapayım da bari gerçek olur belki
1 ben hamileyim
2 ben hamileyim
3 ben hamileyim
4 ben hamileyim
5 ben hamileyim
6 ben hamileyim
7 ben hamileyim
8 ben hamileyim
9 ben hamileyim
10 ben hamileyim
11 ben hamileyim
12 ben hamileyim
13 ben hamileyim
14 ben hamileyim
15 ben hamileyim
16 ben hamileyim
17 ben hamileyim
18 ben hamileyim
19 ben hamileyim
20 ben hamileyim
21 ben hamileyim
22 ben hamileyim
23 ben hamileyim
24 ben hamileyim
25 ben hamileyim
26 ben hamileyim
27 ben hamileyim
28 ben hamileyim
29 ben hamileyim
30 ben hamileyim
31 ben hamileyim
32 ben hamileyim
33 ben hamileyim
34 ben hamileyim
35 ben hamileyim
36 ben hamileyim
37 ben hamileyim
38 ben hamileyim
39 ben hamileyim
40 ben hamileyim
cnm bu topikte yok sanırım biz olcaz nelki de belli mi olurrama prseed topgnde preseed hamişleri 50 kusur kişi bizim kadar yanii benm bata 3 gün kaldı gelrse batasıcalar ilk işim bi dahaki aya denemk için onu almak olck cnmm bi çok arkdas da düşnuo almayı topkten
KIZLAR bu arada mühim birşey öğrendim ve şaşırdımda açıkçasıı alakayı çözemedim amaa yinede önemli olabilir.Bir arkadaşın doktoru kabızlık gebe kalmayı engeller kabız olma gebe kal demişşş şaşırdım bendeee doktor dediyse vardır bir hikmetiiiii:44::44::44::44:
Çok mutluyum Güneydoğunun en ünlü ve en ilgili doktorunu buldum diyelimmmmm hoplayasım geliyor ciddennnDoktor aradı bugün beni ve baya konuştu ilgilendiiii aşılamaya geçiyoruz bu ay inşallahhhh tedavilerimi sordu bir deneyeceğiz bakalım hazır izin varkennn deneyelim dedik tutmazsaa ilaç iğne yine devam ederiz yapacak bişey yokk artıkk
Çok mutluyum Güneydoğunun en ünlü ve en ilgili doktorunu buldum diyelimmmmm hoplayasım geliyor ciddennnDoktor aradı bugün beni ve baya konuştu ilgilendiiii aşılamaya geçiyoruz bu ay inşallahhhh tedavilerimi sordu bir deneyeceğiz bakalım hazır izin varkennn deneyelim dedik tutmazsaa ilaç iğne yine devam ederiz yapacak bişey yokk artıkk
canım geçende senden çalmıştım ya şimdi kendim yapayım da bari gerçek olur belki
1 ben hamileyim
2 ben hamileyim
3 ben hamileyim
4 ben hamileyim
5 ben hamileyim
6 ben hamileyim
7 ben hamileyim
8 ben hamileyim
9 ben hamileyim
10 ben hamileyim
11 ben hamileyim
12 ben hamileyim
13 ben hamileyim
14 ben hamileyim
15 ben hamileyim
16 ben hamileyim
17 ben hamileyim
18 ben hamileyim
19 ben hamileyim
20 ben hamileyim
21 ben hamileyim
22 ben hamileyim
23 ben hamileyim
24 ben hamileyim
25 ben hamileyim
26 ben hamileyim
27 ben hamileyim
28 ben hamileyim
29 ben hamileyim
30 ben hamileyim
31 ben hamileyim
32 ben hamileyim
33 ben hamileyim
34 ben hamileyim
35 ben hamileyim
36 ben hamileyim
37 ben hamileyim
38 ben hamileyim
39 ben hamileyim
40 ben hamileyim
Eşimde ileri hızlı hareketlilik %15 ileri yavaş hareketiilik %45 ben etkisi olcağına inanıyorum. Birde bendeki kuruluğa iyi geliceğine inanıyorum. Umarım bunlar vesile olur. Ben bir ggye bakıyım o zaman
1 ben hamileyim
2 ben hamileyim
3 ben hamileyim
4 ben hamileyim
5 ben hamileyim
6 ben hamileyim
7 ben hamileyim
8 ben hamileyim
9 ben hamileyim
10 ben hamileyim
11 ben hamileyim
12 ben hamileyim
13 ben hamileyim
14 ben hamileyim
15 ben hamileyim
16 ben hamileyim
17 ben hamileyim
18 ben hamileyim
19 ben hamileyim
20 ben hamileyim
21 ben hamileyim
22 ben hamileyim
23 ben hamileyim
24 ben hamileyim
25 ben hamileyim
26 ben hamileyim
27 ben hamileyim
28 ben hamileyim
29 ben hamileyim
30 ben hamileyim
31 ben hamileyim
32 ben hamileyim
33 ben hamileyim
34 ben hamileyim
35 ben hamileyim
36 ben hamileyim
37 ben hamileyim
38 ben hamileyim
39 ben hamileyim
40 ben hamileyim
boyle bşeyi ilk kez duyuyorum :44:
hoşgeldin canım
ben özledim:
aynen canım bende ilk kez duyuyorumm amaa aklıma biraz öncede deiğim gibiii kabızken çok ıkınıyorsun harbiden kabızlık çok zor bir durummm rahim bile kasılıyor bazen acaba onndan mı doktor neden demiş olabilir diye düşündüm sizlede paylaştım bu arada arkadaş dediğim KK da bir bayan yazmış aşılama topiğinde o yüzden sizinle paylaşayımd dedim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?