Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoş bulduk canımmm
Güzel kızın nasıl bak kızını evliliğinizin beşinci yılında almışsın kucağına inşallah oğlunuda onuncu yılda alıcaksın kucağına demkki sen beş yılda bir hamiş oluyorsun.İnşallah bu sene tekrar hamiş kalırsın.Şuan tedavi görüyorum demiştin hangi aşamadasınız?

Anladım canım ama bildiğim kadarıyla megin döllenme de oluyor,yine de yumoşları uyarmak mı gerekir diyorsun?
megcım gunaydın bize sıze ıyı aksamlar
hala gelen gıden yok allahım dualarımı kabul ettı galıba
Yapıver canım biz sana destek olmuyor muyuz?Hem ne biliyon destek olacaz tebrik edeceğiz belki

hoş bulduk elisimmm nasılsın

ama bak biz varız burada kaç kişiyiz bak hadi test yap ve güzel haberi ver
İyiyim canım sen nasılsın?

Son düzenleme:
pekı yapıcam ama erken daha yapmam ıcın sanıyorum ama yıne de yapıcam sonra tekrar alıp tekrar denerım negatıf cıkarsa

hadi bekliyoruz..
inşallahhh
aslında 3 gün geçtikten sonra yapılması uygun olur ama..:26:sen bilirsin..

Ben bişey buldum kk da

YUMURTA REZEVLERİ AZALANLAR İÇİN: 9 adet kuru incir bölerek bir tencereye konulacak 2,5 su bardağı suda 15 dk kaynatın dedi soğuyunca süzüp için
20-25 gün kadar devam edin Allahın izniyle yumurta toplanması başlayacak dedi..
sabahtan 1 bardak öğleden sonra 1 bardak içilecek..

ÇATLAMA SORUNU olanlarda ise : bir tencerede 2,5 su bardağı suya 9 adet kuru incir bölerek konulacak ve 15 dk. kaynatılacak..
yine farklı bir tencereye 2,5 su bardağı su konulacak 4 tane taze havuç bölerek atılacak ve 20dk kaynatılacak soğuyunca süzülecek ve ikisi bir kap içinde karıştırlacak.
sabahtan 1 bardak öğleden sonra 1 bardak içilecek..

her 2 kürde buzdolabında muhafaza edilecek bittikçe yenisi yapılacak..
İkinci kürde dikkat edin 2si farklı tencerelerde kaynatılıp aynı kaba süzülecek..sebebi ise beraber
kaynatılırsa birbirlerinin kimyasını değiştiriyormuş..
buda adet dönemince sanırım süresini söylemedi..bence 12.gün ile 16.gün arası yapmak mantıklı daha erkenden yumurtalığı çatlamamak lazım.
etkisini 1-2 günde göstereceği için muhtemelen normal çatlama zamanlarına denk gelecektir..
Bu çatlama kürünün içme zamanı hakkında farklı bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirm kızlar..
hadi bakalım rast gele..aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

Anladım canım ama bildiğim kadarıyla megin döllenme de oluyor,yine de yumoşları uyarmak mı gerekir diyorsun?

Özellikle meg için söylemiyorum ama genel olarak dölleneme olsa bile şansı arttırmak için dr. yardımcı üreme tekniklerinden sırası ile faydalanmayı öneriyor.Ha birde şu varki dölenme oluyor ama bebek tutunamıyor ise dr. onun içinde farklı önlemler alacaktır ama yinede yardımcı üreme tekniklerinden yararlanılıyor...

kızımı uyuttum mışıl mışıl uyuyoevet caınım kızım 5. yıl aldım ama daha öncesinde 1 kürtaj (kalbi durmuştu bebeğimin) sonra tekrar hamile kaldım oda öğrendikten 1 hafta sonra düştü kızıma hamile olduğumu öğrendiğimde hiç sevinmemiştim teste ikinci çizgiyi gördüğümde aaaaaaa varmış dedim ve eşime bile haber vermeden yattım uyudummm (tekrar düşecek nasıl olsa diyodum )ama çok şükür kızım oldu ALLAH sizede nasip etsin inşallah şimdi 5 aydan beri tekrar tedavi görüyorum klomen kullandım bu ay sadece bata 9 gün var kısmet bekleyip görücez umudum yok demiyorum umudumuz olmalııı pozitif düşünelim ve pozitif sonuçlar gelsin değilmi

Aslında bende çatlama sorunu yok ama ilaç içtiğim aylarda çatlamasına yardımcı olamak için ikinci kürü deneyebilirim.Teşekkürler elisim paylaşım için.İncir kürünü biliyordum ama havuşla karıştırıp içmemiştim hiç

negatıf herzamanı gıbı ama hıc adetım gecıkmemıstı halada gelen gıden yok bır kacgun sonra tekrar yaparım uzulmek yok adetım gelmedıgı surece bebegım benımle

üzülme canım kırmızılar gelmeden ümit kesmek yok..hem geç yumurtlamışsan ondanda çıkmamış olablir..

inşallah bebeğin seninledir..

İnşallah tedavin olumlu sonuş verir.Bende 3 ay klomen kullandım.4. ay dr. sarophene kullanalım değişiklik olsun dedi ama aynı ilaçlmış içeriği bende önümüzdeki ay 5. yumurta takibimi yaptırıcam.Hepimizin hakkında hayırlısı.Senin bu ay klomen le kaç yumurtan oluştu ve kaç mm oldu.Çatlatma iğnesi verdimi dr.Birde ilacı kaç tane ile başladın?

negatıf herzamanı gıbı ama hıc adetım gecıkmemıstı halada gelen gıden yok bır kacgun sonra tekrar yaparım uzulmek yok adetım gelmedıgı surece bebegım benımle

Adetin gelmediyse umudu kesme Allah büyüktür.Üzülmen için bir neden yok bu ay olmasa bile sonraki ay olur.

pekı yapıcam ama erken daha yapmam ıcın sanıyorum ama yıne de yapıcam sonra tekrar alıp tekrar denerım negatıf cıkarsa

iyi çıkıcakk pozitif çıkıcak çift çizgi çıkıcak civicic çıkıcak kuş çıkıcak yokyok bebek çıkıcakkkk
ALLAH,ım aklımıza mukayyet oll

evet aleynacım,
idrarda çıkması uzun zaman alabiliyo bazı bünyelerde..
kanda bile çok soraları çıkabildiği oluyo..
bu durumda adet olmadıkçai bebek yok demek yok..
hamileliğin en önemli belirtisi adet gecikmesidir zaten..

kızlar hepinize ayrı ayrı tesekkur ederım
ınan sız olmasanız bu zor gunlerı ben atlatamazdım
ınsallah bu gunler cabuk gecerde gülerek hatırlarızz.
ii geceler hepınıze

iyi çıkıcakk pozitif çıkıcak çift çizgi çıkıcak civicic çıkıcak kuş çıkıcak yokyok bebek çıkıcakkkk
ALLAH,ım aklımıza mukayyet oll

Adetin gelmediyse umudu kesme Allah büyüktür.Üzülmen için bir neden yok bu ay olmasa bile sonraki ay olur.

üzülme canım kırmızılar gelmeden ümit kesmek yok..hem geç yumurtlamışsan ondanda çıkmamış olablir..

inşallah bebeğin seninledir..

hepınıze cok tesekkur ederım umut verıyorsunuz ben ıse gıdıyorum cıkmam lazım bılıyosunuz burda sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…