Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

maşallah pıtırcığa
ağrın bulantın falan varmı peki ?

bulantım yokk çok şükür ama annemin dediğine göre 40 ından sonra aşerme başlarmışağrımda hiç olmuyodu biraz önce böle kaburgamın altına gelen kısıma sancı girmeye başladı ama kanama olmadığı sürece bi tehlike yoktur diye düşünüyorum.sen ne alemdesin varmı bulantı canım??

saol canım ama bu ağrıyı anlayamadım bilgin varmı acaba başka nasıl anlarım yumurtlamadan dolayımı olduğunu

ay inşaaallah ne bulantı ne de ağrın sancın olur
off tatlım olmazmı benim 6.cı hafta bi başladı halada devam ediyo
aksilik gibi gribal enfeksiyona da kapıldım iyicene iştahsız oldum
kilo verdim sanırım bebek için tedirgin oluyordum fakat
edindiğim bilgere göre bebek asıl 12.ci haftadan sonra faydalanmaya başlıyormuş
ve 12.ci haftadan sonra da bulantı kesiliyomuş..
ki inşaallah geçer bu bulantılar

saol canım ama bu ağrıyı anlayamadım bilgin varmı acaba başka nasıl anlarım yumurtlamadan dolayımı olduğunu

kendini kontrol etmelisin canım
akıntı babında..
yumurta akına benzer akıntıyla karşılaştıysan
yada karışılaşıyorsan yumurtlandığın anlamına geliyor
ama bu bahsettiğin ağrı yumurtlamada olabilir
üşütmekten gelen bir durumda olabilir cnm

nişamlımla sürtünme gibi bir ilişki yaşadık1.10.2011 de adetim oldu 15.10.2011 kanamam oldu ilk önce kahverengi sonra adet olurmu gibi kanama ve 5 gün sürdü doktora gittim acilde kan testi yaptı beta değeri 6.7 çıktı hamilelik pozitif dedi 20.10.2011 idrar testi yaptım negatif çıktı kadın doğum doktoruna gittim hamililik testi yapmadı ultarasonla baktı tertemiz için enfeksiyondanda ara kanamam olmuş dedi ve normalde 2.11.2011 adet olmam gerekirken 8.11.2011 normal adetimi oldum karnımda sanki şişkinlik var gibi sizce hamile olma olasılığım varmı içim rahat etmiyor adet olmam ve tam bir ilişki yaşamamış olmam hamile olmadığımı kesin olarak gösterir mi

ewet ewet bende 3 ay kilo verildiğini ama daha sonrasında almaya başladığını duymuştum canım..benimde tam tersi bi yiyorum bi yiyorum sorma hayatım yaa saat başı yemek yiyorum desem yeridir.bide çok uyuyorum tv izlerken bi bakmışım uyumuşum.acaba bendemi bi sıkıntı var..allahım yaa her işim ters

ayyy canım ya aspirin düşük nedeni dr önerdi sana aspiriniiii içmeeeee bence eltimin 2 aylık bebği deüştü 1 aspirinden

bende ilk zamanlar öyleydim
yemek yediğim halde sürekli midem kazınıyordu
doyduğumu hissetmiyordum
patlama derecesine dek yiyordum
ta ki 6.cı haftaya kaadar
sonra bi kesildi iştah şimdi ise zar zor yiyorum
uyku bizlerde de var cnm..sıkıntı yok merak etme
içini ferah tut :)

zaten uyumak işime geliyo canım keşke hep uyusamda hiç ağrı sızı olmasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…