iyi akşamlar kızlar şuan sol kasığımda bir ağrı var bu neden olabilir acaba bebk istiyoruz dün ve ondan önceki gün bir girişimde bulunmuştuk acaba yumurtlamamı oluyor yoksa üşüttümmü
sağol bitanem bizde iyiyiz
doktora gittin mi hiç
yaa gitmedim canım cuma günü gidiyim diyorum tam 5 hafta olmuş olacak.
maşallah pıtırcığa
ağrın bulantın falan varmı peki ?
bulantım yokk çok şükür ama annemin dediğine göre 40 ından sonra aşerme başlarmışağrımda hiç olmuyodu biraz önce böle kaburgamın altına gelen kısıma sancı girmeye başladı ama kanama olmadığı sürece bi tehlike yoktur diye düşünüyorum.sen ne alemdesin varmı bulantı canım??
saol canım ama bu ağrıyı anlayamadım bilgin varmı acaba başka nasıl anlarım yumurtlamadan dolayımı olduğunu
canlarımmmmmmm ben iyiyim siz nasılsınızz.
ay inşaaallah ne bulantı ne de ağrın sancın olur
off tatlım olmazmı benim 6.cı hafta bi başladı halada devam ediyo
aksilik gibi gribal enfeksiyona da kapıldım iyicene iştahsız oldum
kilo verdim sanırımbebek için tedirgin oluyordum fakat
edindiğim bilgere göre bebek asıl 12.ci haftadan sonra faydalanmaya başlıyormuş
ve 12.ci haftadan sonra da bulantı kesiliyomuş..
ki inşaallah geçer bu bulantılar
Sabırsızım hem de nasıl...Adete 8 gün falan kaldı işte.Yerın hastaneye gidecem zaten kromozom analizi için.Çaşıya varmışken kan vereyim diyorum.Bu ay farklı bir şey denemedim.Sadece günde bir aspirin içiyorum o kadar.
iiz cnm ya neolsn ne giysemi izlıom izlicek bşey yok yaaa uykum da yok uyudum bugun biraz akşamustu...
ewet ewet bende 3 ay kilo verildiğini ama daha sonrasında almaya başladığını duymuştum canım..benimde tam tersi bi yiyorum bi yiyorum sorma hayatım yaa saat başı yemek yiyorum desem yeridir.bide çok uyuyorum tv izlerken bi bakmışım uyumuşum.acaba bendemi bi sıkıntı var..allahım yaa her işim ters
bende onu izliyom kopuk yaa bu kızlar walla
iiz cnm ya neolsn ne giysemi izlıom izlicek bşey yok yaaa uykum da yok uyudum bugun biraz akşamustu...
bende onu izliyom kopuk yaa bu kızlar walla
bende ilk zamanlar öyleydim
yemek yediğim halde sürekli midem kazınıyordu
doyduğumu hissetmiyordum
patlama derecesine dek yiyordum
ta ki 6.cı haftaya kaadar
sonra bi kesildi iştah şimdi ise zar zor yiyorum
uyku bizlerde de var cnm..sıkıntı yok merak etme
içini ferah tut :)
zaten uyumak işime geliyo canım keşke hep uyusamda hiç ağrı sızı olmasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?