Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

herkese iyi geceler kızlar
megim gittim hastaneye burda mısın canım???

arkadaşlar bende 2 aydır ugraşıyorum gene kırmızı kartı gördüm geçen yıl bir hamilelik geçirmiştim bebegimi kaybettim o ilk denemede olmuştu acaba şuan bir sorun var diyorummm çok mutsuzummm yarın doktora gidiyorummm hamileligi hızlandıran ilaç varmıı

canım hamileliği hızlandıran demeyelimde yumurtaların ve spermlerin kalitesini arttıran kürler var bu topicte pek çok arkadaş uyguluyor bu kürleri.sen yarın bi doktora git bakalım bi sıkıntın varmı ona göre bişeyler yaparsın hayatım..mutsuzda olma lütfen bebek olmasının en büyük düşmanı umutsuzluk..umutsuzluğa düştüğün ay anlaki bebek olmayacak o yüzden moral hep çok iyi olmalı

evet dün meg bana incir yememi söyledi kuru incir bugün onu uyguladım

sertapcigim benimde bir kizim var bende kizima 2 ayda hamile kaldim.ama simdi 3 senedirki ugrasiyorum.ama bence doktara git tabiki ilac falan veriyorlar bide icin rahatlar problemini ogrenirsin ama mutsuz olma cunku kafaya taktikca dahada zor oluyor. hayirlisi insanlah en kisa zamanda hamile kalirsin.

inciri yiyomusun yoksa kaynatıp suyunumu içiyosun??

yedim valla meg eşime keçiboynuzu pekmezi içmesini banada incir yememi söyledi
dr gittim bugün eşim sperm testi vermişti sonuç aldık normal çıktı değerleri
ama benim yumurtlamamda sorun olabilirmiş pztesi tekrar gelmemi yumurtlama testi yapılacağını
adetin 3. günüde rahim filmi çekileceğini söyledi 3 günde bir adet oluyorum son 2-3 aydır da 7 gün süren adetim 5 güne düştü
bu yüzden şüphelendi dr

nasıl 3 günde bir adet oluyosun:44::44::44::44::44:

miyaba

damlacım bana seslenmişsin

haticeeee ekledim seni de listeyeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…