Aslında bende çatlama sorunu yok ama ilaç içtiğim aylarda çatlamasına yardımcı olamak için ikinci kürü deneyebilirim.Teşekkürler elisim paylaşım için.İncir kürünü biliyordum ama havuşla karıştırıp içmemiştim hiç
Evt üzülmek yok tekrar yaparsın iki üç gün sonra hala ümit varnegatıf herzamanı gıbı ama hıc adetım gecıkmemıstı halada gelen gıden yok bır kacgun sonra tekrar yaparım uzulmek yok adetım gelmedıgı surece bebegım benımle
henüz adet olmadığına göre umut var demektir bir kaçgün geciksin tekrar yaparsın inşallah gebesidirrrnegatıf herzamanı gıbı ama hıc adetım gecıkmemıstı halada gelen gıden yok bır kacgun sonra tekrar yaparım uzulmek yok adetım gelmedıgı surece bebegım benımle
İnşallah tedavin olumlu sonuş verir.Bende 3 ay klomen kullandım.4. ay dr. sarophene kullanalım değişiklik olsun dedi ama aynı ilaçlmış içeriği bende önümüzdeki ay 5. yumurta takibimi yaptırıcam.Hepimizin hakkında hayırlısı.Senin bu ay klomen le kaç yumurtan oluştu ve kaç mm oldu.Çatlatma iğnesi verdimi dr.Birde ilacı kaç taar rne ile başladın?
Megg benimkide mesaideydi bugün şimdi geldi berabermi geldiler nekocam gelmek üzere,birazdan gelirim batlarım canlarımm
kızlar hepinize iyigeceler ben gidiyorum görüşmek üzereee
henüz adet olmadığına göre umut var demektir bir kaçgün geciksin tekrar yaparsın inşallah gebesidirrr
bu ay kaç yumurta oluştu inan bilmiyorum doktorum izne ayrılmıştı yumurta takibine gitmedim sonra arya bayram felan girdi bende buayda böyle geçsin deim çatlatma iğnesi vermedi bu 5 aylık süreçte iğne kullanmadım ilaca sabah ve akşam birertane kullandım canım
İyi geceleriyi geceler benimde çıkmam lazımmm son 9 günüde değerlendiriyim ama değilmi
Kızlar ben de erken yatayım ayrın hastaneye gideceğiz yorucu olacak.Hepinize iyi gecelr bakarsınız kan verir öyle gelirim
nber nurdancımmm
nurdannnnn
canlarımmmmmmm ben iyiyim siz nasılsınızz.
iyi akşamlar kızlar şuan sol kasığımda bir ağrı var bu neden olabilir acaba bebk istiyoruz dün ve ondan önceki gün bir girişimde bulunmuştuk acaba yumurtlamamı oluyor yoksa üşüttümmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?