Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

İnşallah işine yarar canım hayrını gör

kocam gelmek üzere,birazdan gelirim batlarım canlarımm

negatıf herzamanı gıbı ama hıc adetım gecıkmemıstı halada gelen gıden yok bır kacgun sonra tekrar yaparım uzulmek yok adetım gelmedıgı surece bebegım benımle
henüz adet olmadığına göre umut var demektir bir kaçgün geciksin tekrar yaparsın inşallah gebesidirrr

bu ay kaç yumurta oluştu inan bilmiyorum doktorum izne ayrılmıştı yumurta takibine gitmedim sonra arya bayram felan girdi bende buayda böyle geçsin deim çatlatma iğnesi vermedi bu 5 aylık süreçte iğne kullanmadım ilaca sabah ve akşam birertane kullandım canım

Anladım banada iğne vermedi geçen ay geç çatladı ama çatldı yumurtam.Senin dr unda 6 aymı deniyecek yumurta takibini kaçıncı ayda aşılamaya geçeceksiniz...

Kızlar ben de erken yatayım ayrın hastaneye gideceğiz yorucu olacak.Hepinize iyi gecelr bakarsınız kan verir öyle gelirim

iyi akşamlar kızlar şuan sol kasığımda bir ağrı var bu neden olabilir acaba bebk istiyoruz dün ve ondan önceki gün bir girişimde bulunmuştuk acaba yumurtlamamı oluyor yoksa üşüttümmü

iyi akşamlar kızlar şuan sol kasığımda bir ağrı var bu neden olabilir acaba bebk istiyoruz dün ve ondan önceki gün bir girişimde bulunmuştuk acaba yumurtlamamı oluyor yoksa üşüttümmü

yumurtlama günlerindeysen o yüzden ağrıyodur canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…