Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yaw şu meginizin durumuna bi el atıverin bakiimm

ben 3 gündür ovucanda kopkoyu 2. çizgi görüyorum :44:
yorum alem nedir ne değildir

megcigim sasirdim vallahi benim bildigim ayda 1 defa yumurtlama oluyo senin bu ay yumurtalar baya calismada tutar bu ay insanllah bilmiyorum ben bu testlerden hic yapmadim kesin sonuc veriyomu?

ferdaaaaaaaaaaaaaaaaaa
piliss helpmiiiiiii

megcigim sasirdim vallahi benim bildigim ayda 1 defa yumurtlama oluyo senin bu ay yumurtalar baya calismada tutar bu ay insanllah bilmiyorum ben bu testlerden hic yapmadim kesin sonuc veriyomu?

kesin sonuç veriyo canım..
yumurtlamayı kaçırmak imkansız..
ama tutturabilmek mesele zaten

görünüşe göre 3 tane yumurtam oldu bu ay..
ama tutar mı bilmem..

ne olur dua edin. tek tesellim bu forum ((

dularımız hep sizinle canım merak etme sizde bize dua edin canım olur inş biz hep burdayız öyle değil mi editörlerin en güzel yüreklisi

okudum az önce..
eşinde sorun yokmuş bu iyi..
ama sende de kesin sorun var denmemiş ki canım ya
du bakalım..

durdum bekliyorum mecbur pzrtesi gününü tatlım:18:

iyi geceler kızlar.. yarın rahim filmi çektirecegim ve cok korkuyorum :18: umarım sonuçlar iyi cıkar dua edin bana lütfen..

dularımız hep sizinle canım merak etme sizde bize dua edin canım olur inş biz hep burdayız öyle değil mi editörlerin en güzel yüreklisi

durdum bekliyorum mecbur pzrtesi gününü tatlım:18:

hayırlısı olsun damlacım..
inşallah hiçbir sorun çıkmıycak

iyi geceler kızlar.. yarın rahim filmi çektirecegim ve cok korkuyorum :18: umarım sonuçlar iyi cıkar dua edin bana lütfen..

korkma canım..
çektirenlerden çoğu acı bile duymamış aman aman..

selamlar,megim bariz 13. gün yumurtlamışsın,hayırlı uğurlu olsun

kaç 13 acaba
3 gündür koyu çizgi var nilla

:18: canım filmi çektirmeden 30 dk önce ağrı kesici al çok ağrı oluyormuş çıkınca kuzen çektirdi de o söyledi bende bu ay çektireceğim
iyi haberler alırsın inş geçmiş olsun şimdiden

KızlaaarrrBir saattir interntten bebek kıyafetlerini odasına gerekli olan şeylere bakıyorum ayyy nekadar güzel oluyor bakması seçmesi biran önce hamile kalsakta bebiş alışverişi yapsak çok güzel olur çok hevesliyim sanırım hamile kalsam ilk aydan başlarım herşey herşey alırım

Son düzenleme:

korkma canım..
çektirenlerden çoğu acı bile duymamış aman aman..

kaç 13 acaba
3 gündür koyu çizgi var nilla

Valla 12. günü geç o diğerleriyle aynı değil,ama 13 ve 14 koyu,ovulasyon testlerinde aldığın ilk koyuluk işine yarıyor o da 13:)

inş canım çıkmaz hayırlısı olsun
ama ben senden umutluyum bu kadar yumurta ile hayırlı haberler alacağız senden güzel yüreklim

Canım rahim filminden hiç korkma bende çok korkuyordum.Herkes çok canının yandığından bahsediyordu.Ağlayarak gittim hastaneye hatta film çekilirkende korkudan ağlamaya devam ettim hep canımın çok acıyacağı anı bekledim ama hiçde öle dayanılmayacak bir ağrım olmadı adet sancısının biraz fazlasını düşün ama 5 dk sürüyor masadan kalktığında ağrıdan eser kalmıyor.Ben boşuna ağlamışım

boyle bşey yasayan başka olmş mu acaba topiklerde falan yarın bakalım neolc hakikaten megim hayra yoralım biz bu işi ii bebişin bu ay sene olck inşşş

Valla 12. günü geç o diğerleriyle aynı değil,ama 13 ve 14 koyu,ovulasyon testlerinde aldığın ilk koyuluk işine yarıyor o da 13:)

nillam 12. gün de kopkoyuydu.. bakma fotoya,orda ışık olayı var..

halvetten öldüm zaten haftasonu boyunca..

bakalım tutucak mı..

olmadı,adet olursam gene,benimki sperm analizine gidiversin artık bi zahmet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…