KızlaaarrrBir saattir interntten bebek kıyafetlerini odasına gerekli olan şeylere bakıyorum ayyy nekadar güzel oluyor bakması seçmesi biran önce hamile kalsakta bebiş alışverişi yapsak çok güzel olur çok hevesliyim sanırım hamile kalsam ilk aydan başlarım herşey herşey alırım
Canım rahim filminden hiç korkma bende çok korkuyordum.Herkes çok canının yandığından bahsediyordu.Ağlayarak gittim hastaneye hatta film çekilirkende korkudan ağlamaya devam ettim hep canımın çok acıyacağı anı bekledim ama hiçde öle dayanılmayacak bir ağrım olmadı adet sancısının biraz fazlasını düşün ama 5 dk sürüyor masadan kalktığında ağrıdan eser kalmıyor.Ben boşuna ağlamışım
nillam 12. gün de kopkoyuydu.. bakma fotoya,orda ışık olayı var..
halvetten öldüm zaten haftasonu boyunca..
bakalım tutucak mı..
olmadı,adet olursam gene,benimki sperm analizine gidiversin artık bi zahmet..
inş canım çıkmaz hayırlısı olsun
ama ben senden umutluyum bu kadar yumurta ile hayırlı haberler alacağız senden güzel yüreklim
boyle bşey yasayan başka olmş mu acaba topiklerde falan yarın bakalım neolc hakikaten megim hayra yoralım biz bu işi ii bebişin bu ay sene olck inşşş
bakalım tutucak mı..
bakalım tutucak mı..
:18: canım filmi çektirmeden 30 dk önce ağrı kesici al çok ağrı oluyormuş çıkınca kuzen çektirdi de o söyledi bende bu ay çektireceğim
iyi haberler alırsın inş geçmiş olsun şimdiden
eğer tutmazsa gitsin canım baktırsın ama benim umudum var senden bu ayhaberi alacağız
benden bi cacık olmıcak gene bak gör
amannnn umut etmenin nesi kötü olabilir kiiii
bin gibeğyim dicem burda inşallah
hayır olsun evet..
inş inş bizde alacağız o güzel haberi
bende çok hevesliyim almak için cicili bicili kıyafetler güzel güzel beşik renkli renkli ayyy kız sen benide heveslendirdin hiç aklıma gelmemişti int bakmak bugüne kadar
bakalım tutucak mı..
cnm inşş tutcak bu ayy biz olmlu düşünelm olmlu olsun inşşş
yok megim daha olmemissin halvetten
ne guzel bak normalde hepimizin bi gun sansi oluyor her ay ama sen o sansi 3 e katladin
son zamanlari da degerlendiriver gitsinn
benden bi cacık olmıcak gene bak gör
amannnn umut etmenin nesi kötü olabilir kiiii
bin gibeğyim dicem burda inşallah
halvet olduktan sonra sorun değel yavrimo sen üzerine düşeni yapmışsın ama 2 gün daha koyu çıkarsa otur uslu uslu bekle pek normal değil o iş
Ama napimm bebek odası hazırlamak bebiş cicileri almak için sabırsızlanıyorum.Bir internet sitesinden hatta birçoğunuda sepetime ekledim çok güzel şeyler gördüm mesela bebeği kucakta rahat tutabilmek için bebeğin beline takılan çırçırtlı bir bel desteği var çok güzel bişey sonra bebeğin yatakta yan yatabilmesi için kusarsa boğulmasın diye bir yastık var oda çok güzel bunları ben şimdiden alıcam çünküdaha önce hiçbir yerde görmemiştim sonra bulamayabilirim alasım geldiAslında daha bir çok şey var görünce çok beğenip sepetime eklediğim ama onları şimdi almıcam sadece alıcakmış gibi sepete eklemek bile çok heyecanlı oluyor
diime oyle megim dimeee belli olmaz bu ay geliverr bebişinn ayrıca sen çalşmalarını da sonuna kadar yaptın yapıosn da ilacını da içtin gerisi Takdir'i ilahi inşş bu ay gelcek mucizen
olacak olacak canım anne olacaksın hayırlısı ile bizde buradan oleeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyy diye bağıracağız
valla o haberi verdiğinde sevinçten ağlarım heralde senin için tatlım
tüm topiclere yazarım benim editörüm hamile diye
Canım ben kan verirken bile canı acıyan kafasını başka tarafa ceviren biriyimdir.Ben dayandıysam herkes dayanır inan korkacak hiçbirşey yok.İstersen anestezili yaptır sen bilirsin.Ama ben sana ve çektirmeyi düşünen arkadaşlara anlatayım nasıl çekileceğini.Hani alttan muayene ederken çatal masaya yatıyorsunya yine aynı şekilde o çatal masaya yatıyorsun speklum denen rahim ağzını görmeye yarayan aleti takıyolar yani klasik jinekolojik muayene gibi.Sonra ilacı verebilmek için rahim ağzından içeri incecik serum hortumu gibi bir hortum gönderiyorlar ama hissetmiyorsun bile incecik bişey.Sonra speklumu çıkarıyorlar.O ince hortum içinde kalıyor.Üzerine eşofman gibi rahat birşey giy giderken.O ince hortumun ucu dışarıda kalıyorya onu sarıp bacağının yanına koyuyorlar istersen üstünü giyiyorsun.Sonra radyolojiye iniyorsun.Filmin çekileceği masaya uzanıyorsun üstün giyinik oluyor sadece altındakiler çıkıyor.Ama üstüne bir örtü örtüyorlar rahat ol diye sonrasında birşey yok yatıp bekliyorsun.O ince hortumun ucu dışarıda olduğu için bir şırıngada ilaç geliyor o hortumdan bir miktar ilaç sıkıp bekliyorlar ilk ilaç sıkıldığında rahimde biraz sancı oluyor ama öyle ölüp bitecek kadar değil.yaa canım söylediklerin için saol ama kişiden kişiye göre degişiyormuşş .. ben bunu göze alamıyorum o yüzden anestesi ile yaptıracagım sanırım bi aksilik olmazsa.. :18: ona ragmen gözümü korkuttu herkes..
Canım ben kan verirken bile canı acıyan kafasını başka tarafa ceviren biriyimdir.Ben dayandıysam herkes dayanır inan korkacak hiçbirşey yok.İstersen anestezili yaptır sen bilirsin.Ama ben sana ve çektirmeyi düşünen arkadaşlara anlatayım nasıl çekileceğini.Hani alttan muayene ederken çatal masaya yatıyorsunya yine aynı şekilde o çatal masaya yatıyorsun speklum denen rahim ağzını görmeye yarayan aleti takıyolar yani klasik jinekolojik muayene gibi.Sonra ilacı verebilmek için rahim ağzından içeri incecik serum hortumu gibi bir hortum gönderiyorlar ama hissetmiyorsun bile incecik bişey.Sonra speklumu çıkarıyorlar.O ince hortum içinde kalıyor.Üzerine eşofman gibi rahat birşey giy giderken.O ince hortumun ucu dışarıda kalıyorya onu sarıp bacağının yanına koyuyorlar istersen üstünü giyiyorsun.Sonra radyolojiye iniyorsun.Filmin çekileceği masaya uzanıyorsun üstün giyinik oluyor sadece altındakiler çıkıyor.Ama üstüne bir örtü örtüyorlar rahat ol diye sonrasında birşey yok yatıp bekliyorsun.O ince hortumun ucu dışarıda olduğu için bir şırıngada ilaç geliyor o hortumdan bir miktar ilaç sıkıp bekliyorlar ilk ilaç sıkıldığında rahimde biraz sancı oluyor ama öyle ölüp bitecek kadar değil.Sonra biraz bekleyip ilk filmi çekiyorlar.Sen hiçbirşey yapmıyorsun öyle uzanır vaziyette bekliyorsun üstünde zaten normal böbrek filmi vs. gibi karnının filmini çekiyor.Film hemen çıkıyor dr. içeriden bakıyor yeterli görmediyse bir miktar daha ilaç gönderiyor.Sonra bir film daha çekiyor.O şekilde dr. tamam diyene kadar azar azar ilaç verip filmler çekiliyor ama sen sadece ilaçta sancı hissediyorsun oda kısa süreli giriyor ve 5 dk da geçiyor.Sonrasında dr. tamam deyince kalkıyorsun içine gönderdikleri ilaç kalkar kalkmaz boşalacak senden o yüzden temkinli olup yanında peçete bulundurmanda yarar var sonra üzerini giyiniyorsun ve bumuymuş oh be çektirdim bitti diyorsun.Ne bir ağrı ne bir sancı kalıyor.Bende kanama bile olmadı kanama olduğunu söyleyenler var ama bende olmadı.Filmlerini ve raporunu 10 dk içinde alıp dr una gösterebiliyorsun geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?