Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

pes etmek yok yola devam kızlar inşallah öyle yada böyle olacak bebişler inşallahhhhhhhhhhh dualarım hepimiz için iyi geceler hoş güzel bebişli sohbetler

canım yaa cok güzel ve bu kadar ayrıntılı anlattıgın için teşekkür ederim.. anestezi için de 100 lira ödeniyormuş.. dayanamam die anestezi istiyorum zaten.. senin kolay olmuş ya bende digerleri gibi cok agrılı olursam diye göze alamıyorum.. doğum nasıl yapacagım bilemiyorum.. ama anestezi gibi bi imkan varkende faydalanmak istiyorum.. doktorum erken dedi rahim filmi için ama ben cok ısrar ettim.. bi sorun varsa boşa tedavi görmeyim die..

12. gün

13. gün

14. gün yani bugün

hayırlı olsun meg sen bana sasırdın ama bak senınkıde ole olmus senın ıctıgın ılacmı yaoıyo acaba ben ılk defa bu ay hıc bı ılac kullanmıyorum gercı 3 ay klomen den sonra bakalım hayırlısı ben 4.gun yapmadım acep 4.gunde cıkarmıydıkı

cnm aletlerin son sistem olmasıyla da alakalıymş okdgm kadarıyla sen çektrecegn yeri ii seçmşsn ne guzel...ben de korkuorm aslnda rahm flmnden gerekrse mecbur ben de çektrcm çekilecek yeri ii secmek lazım işte...

Benim çektirdiğim yerde eski sistemdi ve ianna evime en yakın özel hastanede çektirdim hiç araştırmadım.Bende araştırırken okuduklarım arasında rahime çengelller takılıyormuşta sağa sola oynatılıyormuşta vs. vs çok şey duydum ama hiçbirini yaşamadım.Birde ben,im herzaman gittiğim kadım doğum uzmanı çekecek filmi sanıyordum şansıma sinir olduğum bir dr. vardı benim dr. umun acil işi çıkmış yerine o gıcık dr.u yollamıştı ona rağmen iyi geçti.Ağrı hiç olmadı değil oldu ama sadece ilaç verilirken rahimde bir ağrıyla kasılma arası adet sancısının biraz fazlası gibi bir sancım oldu 5 dk sonra geçti.Siz yinede enfeksiyon kapma riskine karşı iyi bir hastane seçin ama bence anesteziye gerek duyulacak bir işlem değil.Ben tekrar isteseler çok rahat gidip çektiririm ikinci kez.

ben malesef batman da yasıyorum ve burda bi kaç tane iyi hastane var.. arkadasımda o hastanede çektirdi bayılacaktım nerdeyse dio.. çekn den çekene ve kişiden kişiye göre degişiyor sanırım.. neyse kısmet artık yarın görecegiz.. tek sonuçlar temiz çıksında..

Ben anestezi için fark ödemeyeceğim bir hastane bulmuştum ama yinede anestezisiz olmak istedim.Bence sende boşuna aneztezi alma derim ianan hiç gerek yok ama yinede sen bilirsin İnşallah açık çıkar tüplerin hiçbir sorun çıkmaz inşallah bencede erken çektirme kararı alman iyi olmuş çünkü yumurta takibi aşılama vs. boşuna hem maddi hem manevi yıpranıyoruz.En azından tüplerinin açık olduğunu bilirsen boşuna tedavi görmemiş olursun

yaşadıgım yerde bi tane kadın dogum hastanesi var o da temiz bi yer deil malsef.. o yuzdn mecbur özellere gidiyoruz.. gecen ay klomen ve catlatma ignesi oldum ama bebek olmadı malsef.. en azından sorun varsa yada yoksa ona göre içim raht edr dedim.. sen bi tedavi görüyormusun..

Kızlar çok köttüyüüümm bu saate kadar ayaktayız halaa evimizin yakınlarında başçavuşu taradılar şehidimiz var titriyorum hala bir yandan eşimm görevde arkadaşlarla birlikte sabahlayacağız 2 dk bakıp çıkayım dedim Allah izin verirse sabaha görüşrüz inşallah..(14:

Bende 3 ay klomen ve çatlatma iğnesi ile tedavi gördüm geçen ayda sarophene kullandım.Ama bende hamile kalamadım buayda bayrama geldi adetim o yüzden bir ay ara verdik buayda bitkisel bir ilça kullandım.Önümüzdeki ay yine yumurta takibi yapılacak.Rahim filmi sonrası doğal yoldan hamile kalanlar olabiliyormuş.İnşallah sende doğal yoldan kalırsın film sonrası.Filmin çekildikten sonra. dr a mutlaka sor bu ay korunmam gerekiyormu diye.Çünkü dr. bakıyor ultrasonda gelişmiş yumurtan varsa film çekilirken zarar görmüştür diye buay korurnun diyor.Ben yumurtam geç olgunlaşıp geç çatladığı için.Filmide adetten hemen sonra çektirdiğim için korunmana gerek yok demişti dr. Ama yumurtaya bakıp gelişmiş yumurta varsa bu yumurtalar döllense bile sağlıklı gebelik oluşmaz diyerek bir ay korunmak gerekebiliyormuş.AKlında bulunsun

Allah yardımcınız olsun.. cok üzüldüm.. cok zor bi durum.. benim eşimde görev de Allah yardımcıları olsun hepsinin..

umarım sende en kısa zamnda bebegini alırsın kucagına.. doktor bana öyle bi şey demedi kendi doktorum yani.. benim yumurtada geç olusuyor.. 17 günde falan oluo.. bende az da olsa yumurta tembelligi var.. bneim adet de yeni bitti yarın 10. gün..

başımız sağ olsun canım çok çoooook üzüldüm valla Allah yardımcınız olsun tatlım

Çok üzüldüm Allah ailesine sabırlar versin.Eşiniz arkadaşları ve tüm askerlerimiz Allah a emanet olsun.

çok üzüldüm nediyim allah ailesine sabır versin ( benmde kardeşim şırnak güçlükonaktaydı askerde ve yanına gittiğimde beni komutanların astsubayların hanımları karşılamıştı ve onlarla kalmıştım bir gece eşleri gece gabar dağının tepesine nöbete çıkıyordu hanımları ise bi gece hep bir yerde bi araya gelip toplanarak kalıyordu böyle bi dayanışma vardı şırnakta subay eşlerinin arasında,allah muhafaza allah korusun yinede

günaydınnn

gece iyi kaynatmışsınız

gülbebekim canım inşallah iyisinizdir..çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun tatlım..

Gunaydin gulbebekim rabbim hepinize sabir versin az once izledim mekani cennet olsun rabbim tum mehmetciklerimizi korusun gozetsin

gülbebek canım yıne ıcımız yanmıs
allah sabır versın aılesıne
ve orda görev yapan sızlere

Allah yardımcınız olsun.. cok üzüldüm.. cok zor bi durum.. benim eşimde görev de Allah yardımcıları olsun hepsinin..
aminnn superim aminnnnn
başımız sağ olsun canım çok çoooook üzüldüm valla Allah yardımcınız olsun tatlım
başımız sağolsun savunmasızken yapılırmıydı bu
Çok üzüldüm Allah ailesine sabırlar versin.Eşiniz arkadaşları ve tüm askerlerimiz Allah a emanet olsun.
Sağolasın Megancım Allah razı olsun herkesi korusun inşallah
Sorma cimcimemm o kadar kötüyüzki sabahladık dün ve uyuyamadık sabahın köründe yine ayaktayım çok zor geçti gece sinirlerimiz yıprandı psikolojimin bozulmasından korkuyorum bir yandan evimizin yakınında uzun namlululu silahlarla askerimizi şehit ettiler biryandan dün mayınlı sahaya tır girmiş şoför uyuyaklamış eşlerimizde ordaydı düşün artık o psikolojiyiii ve daha önümüzde 2 sene var
günaydınnn

gece iyi kaynatmışsınız

gülbebekim canım inşallah iyisinizdir..çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun tatlım..
sağolasın Aysunayımmm.
Gunaydin gulbebekim rabbim hepinize sabir versin az once izledim mekani cennet olsun rabbim tum mehmetciklerimizi korusun gozetsin

gülbebek canım yıne ıcımız yanmıs
allah sabır versın aılesıne
ve orda görev yapan sızlere
aMİN DHC CAnım izlemişsindir silah seslerini duyunca neye uğradığımızı şaşırdık akşam komşuma gittim ordaydım toplandık birden neye uğradığımızı şaşırdık ışıkları falan kapattık sinirden tir tir titredimmm yürümeye bile dermanım kalmamış düşün artıkkk

Canim gucunu kaybetmemeye bak lutfen hepimizin dualari sizlerle

canım benim

kalleşlik bu insanlık değil rezillik

kendini toparlamaya çalış gülbebekim dualarım seninle canım..

çok üzüldüm şehidimize Allah rahmet eylesin

bn okula gidiyorum öğrleden sonra görüşürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…