aminnn superim aminnnnn
başımız sağolsun savunmasızken yapılırmıydı bu
Sağolasın Megancım Allah razı olsun herkesi korusun inşallah
Sorma cimcimemm o kadar kötüyüzki sabahladık dün ve uyuyamadık sabahın köründe yine ayaktayım çok zor geçti gece sinirlerimiz yıprandı psikolojimin bozulmasından korkuyorum bir yandan evimizin yakınında uzun namlululu silahlarla askerimizi şehit ettiler biryandan dün mayınlı sahaya tır girmiş şoför uyuyaklamış eşlerimizde ordaydı düşün artık o psikolojiyiiive daha önümüzde 2 sene var
sağolasın Aysunayımmm.
aMİN DHC CAnım izlemişsindir silah seslerini duyunca neye uğradığımızı şaşırdık akşam komşuma gittim ordaydım toplandık birden neye uğradığımızı şaşırdık ışıkları falan kapattık sinirden tir tir titredimmm yürümeye bile dermanım kalmamış düşün artıkkk
sivatan ben bu şurubu artık içmesem mi???
Kızlar çok köttüyüüümm bu saate kadar ayaktayız halaa evimizin yakınlarında başçavuşu taradılar şehidimiz var titriyorum hala bir yandan eşimm görevde arkadaşlarla birlikte sabahlayacağız 2 dk bakıp çıkayım dedim Allah izin verirse sabaha görüşrüz inşallah..( 14:
Kızlar çok köttüyüüümm bu saate kadar ayaktayız halaa evimizin yakınlarında başçavuşu taradılar şehidimiz var titriyorum hala bir yandan eşimm görevde arkadaşlarla birlikte sabahlayacağız 2 dk bakıp çıkayım dedim Allah izin verirse sabaha görüşrüz inşallah..( 14:
güanydın arkadaşlar.dün doktora gittim çok şükür klomenden oluşan kistlerim gitmişler.ama bu ay adetim 1.5 gün sürdü çok sinir bozucu bir durum.doktorum rahim filmi istedi bakalım bugn hastaneden fiyat alıcam olmazsa bu ayda deneyip önümüzdeki ay çektircem.
günaydın canım inşallah adetinin az gelmesi bebişin belirtisidir bi ay daha bekle bence rahim filmi için Rabbim hayırlısını versin
Saglik ocagina gittik tum tahliller iyi kanim dusmus biraz o kadar onbesinde tekrar kontrol var
canım içme bence çünkü zaten yumurtlama olmuş halvetlerde oldu bu yumurtlama için içiliyor zaten ki senin de yumurtlaman muntazaman oluyor aslında. Şimdi beklerken içmene gerek yok bence. İnşallah tutunur bu sefer bebişin canımm.. Ama olmazsa bir daha ki ay yine içersin yumurtlamaya kadar. Bana da dua et arkadaşım ne olur yarın annemin tahlilleri temiz çıksın... Hem annemin sağlığını düşünüyorum hem bebeği ertelemek istemiyorum. Zaten zor sabrettim 2 ayım kalmışken çok zor olcak benim için..
kızlar bide doktor dün baktı daha adetimin 3.günüydü yumurtalar oluşmaya başlamış dedi. erkenmi yumurtlıycam acaba bu ay ben
bnde aslında bir ay daha beklesemmi diye düşünüyorum.bide yumurta oluşmuş bende daha 3. günüydü dün adetimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?