Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

haberlerde çıkmayan çok sehitler war dimiates düştüğü yeri yakıo allahım sabırlar wersin ailesine nerde görewdesiniz

slm kızlar günaydınlar öncelikle şehitlerimize Allahtan rahmet ailelerine sabır diliyorum.... herkezler nasıl ?bu arada bende taşındım bodrumdan ankaraya çok yorucu bir süreçti 1 hafta oldu taşınalı yeni yeni kendime gelmeye başladım ama evim çok güzel içim ısındı huzurlu hissediyorum kendimi bide ev taşımadan bir gün önce regli oldum tam bittim yani bu ayda olmadı bebiş hayırlısı artık ..

Son düzenleme:
günaydın

gülbebekim,allah yardımcınız olsun..
başımız sağolsun..
allah sabır versin ailelere..

canım benim allah sizi ve tüm askerlerimizi korusun.
şehidimizin de allah ailesine sabır versin.
kendini çok ama çok dikkat et canım

sivatan ben bu şurubu artık içmesem mi???

Son düzenleme:
sivatan ben bu şurubu artık içmesem mi???

canım içme bence çünkü zaten yumurtlama olmuş halvetlerde oldu bu yumurtlama için içiliyor zaten ki senin de yumurtlaman muntazaman oluyor aslında. Şimdi beklerken içmene gerek yok bence. İnşallah tutunur bu sefer bebişin canımm.. Ama olmazsa bir daha ki ay yine içersin yumurtlamaya kadar. Bana da dua et arkadaşım ne olur yarın annemin tahlilleri temiz çıksın... Hem annemin sağlığını düşünüyorum hem bebeği ertelemek istemiyorum. Zaten zor sabrettim 2 ayım kalmışken çok zor olcak benim için..

Saglik ocagina gittik tum tahliller iyi kanim dusmus biraz o kadar onbesinde tekrar kontrol var

güanydın arkadaşlar.dün doktora gittim çok şükür klomenden oluşan kistlerim gitmişler.ama bu ay adetim 1.5 gün sürdü çok sinir bozucu bir durum.doktorum rahim filmi istedi bakalım bugn hastaneden fiyat alıcam olmazsa bu ayda deneyip önümüzdeki ay çektircem.

canımm nerede yaşıyorsun sen. Başımız sağolsun. Allah belalarını versin bu canilerin ne istiyorlar bizden yaa.. Bizim toğrağımızda yiyirlar içiyorlar, barınıyorlar bir de öldürüyorlar pisliklerr.. Allah korusun canım aman dikkat edin kendinize. Buradan bunları duymak farklı birşey duuyuyoruz vah vah diyoruz ama siz birebir yaşıyorsunuz Allah kolaylık ve dayanma kuvveti versin canım size İnşallahh..

canım hepimiizn başı sağolsun.allah ailelerine sabır versin inşallah...

günaydın canım inşallah adetinin az gelmesi bebişin belirtisidir bi ay daha bekle bence rahim filmi için Rabbim hayırlısını versin

kızlar bide doktor dün baktı daha adetimin 3.günüydü yumurtalar oluşmaya başlamış dedi. erkenmi yumurtlıycam acaba bu ay ben

Kızlar dün eve gittim ütümü yaptım sonra duşa girdim. Karnımı yıkarken böyle karnımın altı şiş gibiydi zaten hep öyledir de benim. Bir an kendimi hamileymiş gibi düşündüm. Çıksa karnım nasıl olur acaba yakışı mı diye. Sonra ben çok bastıra bastıra yıkanırım kıpkırmızı olur heryanım o derece. Bebeğim olsa yumuşacık yıkanırım dedim. Karnımı sevdim sonra napıyorum ben yaa dedimm akşam 10.30 da yattım dizimde yoktu zaten iyi uyumuşum bir gözümü açtığımda ezan okunuyordu deliksiz uyumuşum.

günaydın canım inşallah adetinin az gelmesi bebişin belirtisidir bi ay daha bekle bence rahim filmi için Rabbim hayırlısını versin

bnde aslında bir ay daha beklesemmi diye düşünüyorum.bide yumurta oluşmuş bende daha 3. günüydü dün adetimin

Saglik ocagina gittik tum tahliller iyi kanim dusmus biraz o kadar onbesinde tekrar kontrol var

canım geçmiş olsun aynen benimde kan değerlerim çok düşmüş hemoglabin 8 de normalde en az 12 olması lazımmış bu dönemde ignelere başladı ve çok halsizim ayakta duramıyorum vücudum elim ayağım hep titriyor

dejavum bitaneciim,allah annenin ve sizin yardımcınız olsun..
inşallah herşey tertemiz çıkar..

bence de ilacın amacı yumurta gelişimine yardımcı olması..
yani ovulasyonda 3 gündür çift koyu çizgi görüyorum,olucak şey mi..
habire yumurtluyo muyum ben ya :18:
anlamlandıramıyorum bu durumu..

reglken yumurta oluşmaya başlıyo ya,ben 3. günü içmeye başladım.. millet 3 kere içiyo ben 2 kere içtim..
şimdi yumurtladım,yumurtluyorum,ovulasyondayım yani..
yumurta olayıyla bi ilgimin kalmamış olması lazım..
içmemem lazım gibi geliyo benim de mantıken..

elibeses iç daha dedi ama :26:
tavuk oldum galiba acaip bi durum. neden 3 gündür ovucan böyle sonuç veriyo............:44::44::44::44::44:
bakalım bugün nasıl olucak ovucan sonucum..:26::26::26::26:
ay sinirim oynuyo aslında biliyo musun..

kızlar bide doktor dün baktı daha adetimin 3.günüydü yumurtalar oluşmaya başlamış dedi. erkenmi yumurtlıycam acaba bu ay ben

onunla alakası yok canım. Regli olduktan sonra bir daha ki yumurtlama için hazırlık başlar yumurtalar tekrar oluşur canım erken yumurtlamakla alakası yok. Ancak gelişir yumurtlamaya kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…