Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bu da sana ilacın bi hikmeti diyelim
beben erkek olursa adı hikmet olsun heee

benimde mide yanmam başladı soldan ara ara sancı giriyo bata kaldı 3 adet geliyorum diyorrr

bu da sana ilacın bi hikmeti diyelim
beben erkek olursa adı hikmet olsun heee

benimde mide yanmam başladı soldan ara ara sancı giriyo bata kaldı 3 adet geliyorum diyorrr

hikmetcan

ne biliyosun reglin geliceni başka bişey geliyo olmasın

hem madem ilacın hikmetlerin söz ediyoruz,belkim de 3üzdür

anağğmm demedim demedimmm :18::18::18::18::18:

12. gün

13. gün

14. gün yani bugün

Meg Fotolarına bayıldım :) Allah gebişlik testlerini de böyle görmeyi nasip etsin işallahhh ehehe
Valla ne kadar koyu ve net ..
bugünde bence koyu çıkar da ne zaman yapıcaksın? meraklanmaya başladım ... bence senin 3-4 gün daha devam eder...

Ben temizlik vardiyasindayim kizlar gelirim yine megim bebem sistite dikkat bu halvetlerin sonu sistite cikar ben hhalvetlenmekten olmustum cunku :)))))

elibesesim

ben şurubu bırakıyorum bak kesin olarak.. toplamda 12 gün içmiş oldum.. yeterlidir sanırım...
yani ovucanlara bakılıcak olursa :26:

3-4 gün daha nasıl çıkabilir kopkoyu 2. çizgi ya..
ya böyle bir durum yaşanmış mı ki :18:

ben bugünkü ovucanı akşam 7 gibi yapıcam..bende çok meraktayım doğrusu istersen..:26:

Son düzenleme:
Ben temizlik vardiyasindayim kizlar gelirim yine megim bebem sistite dikkat bu halvetlerin sonu sistite cikar ben hhalvetlenmekten olmustum cunku :)))))

haklısın..
bunun önlemi kendini,ayağını sıcak tutmak sanırım..

offf bol C vitamini sistit oluşumunda tedavi ediciymiş diye okumuştum..

sana kolay gelsin gamzecimm

gülbebekcim çok geçmiş olsun Allah şehidimize rahmet etsin ve bütün askerlerimizi korusun hayinlerden

slm kızlar ,megim bu ay benimde böyle oldu hatta bende sordum burda 3 gün gayet böyle kırmızıydı bende dedim hani 24 saatti fln diye doktora gittiğimde sordum orda çift çizgi çıkınca hemen çatlamıyor dedi bi süre zaman geçebilir.bende şaşırdımdı
sabah bende ovucan yaptım adete yakın belki çift çizik çıkar dedim tık yok bu ayda boş geççek heralde 25-26 kasım batasıca

Kızlar günaydınn herkese mutlu huzurlu bigün diliyorum Megcim benim yeni bat 22 aralık dün yazmıştım ama gözden kaçtı sanırım o resimleri gönce birden dedim Meg hamile ama gebelik testi değilmiş olsun bundan sonra gebelik testinde çift çizgi çıkıcak inşallah

hayırlısı hakkında kuzum..
inşallah sizin için en hayırlı zamanda gelsin bebeğin..

benim ovucanları gördün mü bir arka sayfada

canım açmıyo resmi işyerindeki bilgisayarda engelli yerler var ondan açmıyor sanırım göremiyorum ama evden görmüştüm senin kızaran ovucanı zaten..

senin ovucanlarda da bu şekilde üstüste koyu 2. çizgi mi vardı hilalcim???

tamam çift çizgi çıkınca hemen çatlamıyor ama bu ovucanların çalışmasına göre normalde tek gün kopkoyu 2. çizgi oluyor ve sonra da birden silikleşiyor..
LH yani çatlama hormonuna göre kızarıyo bu ovucanlar..

offffffff bilemiyorum hayırlısı..
inşallah tutar da bu kadar yumurtlamaya kist mist olmaz ya :18:

hilal elbet gelecek o bebeler,sakın umutsuzluğa kapılma emi canım benim

kızlar selam
giremedim kaç gündür
dün akşam grip oldum çok fenayım şu an
zararsız ilaç bileniniz var mı

cnm çok geçmiş olsun hava çok soğudu dikkat et kendine bence doktorunu arayıp bi sor istersen ,ateşin fln varmı yoksa hafif ayakta flnmı atlatıyorsun

evet megim 15,16,17 .günümde aynen böyle kopkuyuydu ama daha önceden sadece 1 gün böyle olup silikleşirdi bende hergünü değerlendirdim bu ay çok umutluydum hemen olumsuz düşünmekte istemiyorum ama bişey var gibide değil

cnm çok geçmiş olsun hava çok soğudu dikkat et kendine bence doktorunu arayıp bi sor istersen ,ateşin fln varmı yoksa hafif ayakta flnmı atlatıyorsun

dün akşam biraz var gibiydi ateşim işteydim ölçemedim
ayakta atlatıyo gibi değilim canım çok halsizliğim var

inşallah pericim hepimiz

Günaydın... Bende bebek istiyorum. (Hemde çoookkk) Yüksek fikirlerinize ihtiyacım var. Yardım lüfteennn.....

nasıl fikirler canım?
kendini anlatsana biraz..

kızlar selam
giremedim kaç gündür
dün akşam grip oldum çok fenayım şu an
zararsız ilaç bileniniz var mı

dido geçmiş olsun canım ya
limonata,portakal greyfurt suyu..
ıhlamur..
tamol gebelerde zararsız ateş düşürücü-ağrı kesici..

a aaaaa bize noluyo hilaaaallll

senin bata kalmış 2

canım açmıyo resmi işyerindeki bilgisayarda engelli yerler var ondan açmıyor sanırım göremiyorum ama evden görmüştüm senin kızaran ovucanı zaten..

dejavum,hakkımızda hayırlı yazılar yazsın güzel allahım inşallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…