aslında ben daha önce ovucan yaptığım aylarda,normal olarak bir gün çift koyu çizgiyi görürdüm,sonra silikleşirdi doğal olarak..
adı ne acaba özeldende yazabilirsin.bende istiyorum ondan :)
aslında ben daha önce ovucan yaptığım aylarda,normal olarak bir gün çift koyu çizgiyi görürdüm,sonra silikleşirdi doğal olarak..
canım geçmiş olsun aynen benimde kan değerlerim çok düşmüş hemoglabin 8 de normalde en az 12 olması lazımmış bu dönemde ignelere başladı ve çok halsizim ayakta duramıyorum vücudum elim ayağım hep titriyor
bu ay gelcek inşallah cnm bebişin ben öyle hissettim şu anda
Selamlar herkese günaydınlar. Geldim yarım saattir geçmişi okuyorum. Meg cim sen bu ay çok şanslısın bence. Fırsatlarınıda kaçırmadığını düşünüyorum. İnşallah hayırlı haberlerini alırız. Ben hala regl olmadım. Gebelk içinde kırmızılar içinde hiiiç bir belirti yok. Regl 3.günü hafta içine denk gelmesi lazım. Umarım tez zamanda olurum da bu stresde biter.
bence başlasana ufak ufak bebe halvetlerine
meg ilacın amacı bu işte zaten
olması gereken gayet düzgün ve iyi olmuş korkma sen çalışmalarına devam et bakıyım
canım bu süreçte başlayamam ki ben hamile kalırsam ve annemde de sorun çııkarsa napıcam. 6-7 ay sonra işten ayrılmam lazım o da çalışabilirsem. Ama annemin ihtiyacı var. Çalışamazsa zor durumda kalacak tek kardeşimde yetemez ki. O zor durumdayken ben bebeğim olsa da nasıl mutlu olurum. Eğer yarın tahliller çıkınca bir sorun olmazsa belki bir daha ki ay başlarım.
yahu canım çıktı halvettenn
canım bu süreçte başlayamam ki ben hamile kalırsam ve annemde de sorun çııkarsa napıcam. 6-7 ay sonra işten ayrılmam lazım o da çalışabilirsem. Ama annemin ihtiyacı var. Çalışamazsa zor durumda kalacak tek kardeşimde yetemez ki. O zor durumdayken ben bebeğim olsa da nasıl mutlu olurum. Eğer yarın tahliller çıkınca bir sorun olmazsa belki bir daha ki ay başlarım.
sana kim diyo ilk günden başla
ovucanın var nasılsa elinde bekleseydin çizgileri görünce başlasaydın
10.günde başlıyorum ben yetiyo yakalıyorum yumurtlamayı
10.gün başla gün aşırı et yeter gerisini Rabbime bırak
akşam bizde oturuyoruz kocayla zırt tel çaldı
ortak arkadaşımız 4 yıllık evliler korunuyodular
babası rahatsızlanmış o yüzden bebek için başlayalım çalışmaya demişler daha ilk denemede tutturmuşlar 6 haftalıkmış dün sabah 9 da öğrenmiş baba olcağını
kan tahliline gitsen ?
ben zaten yumurtluyorum da,tutmuyo ki pufim canım..
sorun o.
tatlım azıcık bi his olsa giderim ama hiç bir is yok içimde umutta yok. Tek derdim regl 3. günü hafta içine dek gelsin :44:
Bu ay nedense bu topikte en az 2-3 hamiş haberi olucak gibi geliyor
toplamda 7 kere halvet oldu..
ama bu çift koyu çizgi devam ettiği sürece çıkamıcam halvetten sanırım..
işte bize denk gelmez o şans..
millet hemen nassı beceriyo ya :44:
lk aydan bebe he
ben bırakıyorum bugünden itibaren şurubu.. elibesesim de bırak dedi az önce..
Acaba kadinin korunmasinda mi sorun ben dusuk yapinca korunma verdi dedim hapa ilk kanamada mi basliyim kesinlikle sen korunmucaksin esin korunacak dedi dr hic dogumun yok sen korunma dedi ne bilim
toplamda 7 kere halvet oldu..
ama bu çift koyu çizgi devam ettiği sürece çıkamıcam halvetten sanırım..
işte bize denk gelmez o şans..
millet hemen nassı beceriyo ya :44:
lk aydan bebe he
ben bırakıyorum bugünden itibaren şurubu.. elibesesim de bırak dedi az önce..
megg sen halvetlüüü :92::92:ateşlüüü :92::92:bi gacı olaraktan nasıl 7 halvet seni bunaltır anamadım cicimdevam devam zırlamak yok gördükçe çifti çalış
ilaç istedin al sana ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?