Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

onunla alakası yok canım. Regli olduktan sonra bir daha ki yumurtlama için hazırlık başlar yumurtalar tekrar oluşur canım erken yumurtlamakla alakası yok. Ancak gelişir yumurtlamaya kadar.

inşallah bu sefer yeteri kadar gelişir.offfff çok bunalıyorum artık.

çok enteresan bende de bir tek gün koyu çıkardı sonra yine silikleşirdi. Yani bence daha içmenin anlamı yok. Zaten mesela klomen verdiğinde dr. reglinin 5. günü başlıyorsun ona 10. güne kadar günde iki tane içiyosun. 10. gün bırakıyorsun birkaç gün sonrada yumurtlama oluyor. Daha regli olana kadar içmiyorsun. Regli olunca dr gerek görürse yine 5. günü 10.gününe kadar içmek suretiyle yine veriyor. Yani yumurtlama olduktan sonra zaten anlamı yok. Sağol canımm duaların için.. Valla beklemeye takatim yok artık geçen senedenhep bir sebebten erteledik şurada sadece iki reglim sonra çalışmalara başlıcaz ama annemde bişi çıkarsa çalışmam lazım o çalışmazsa ve bu da baya bir erteleme demek ve ben bunu kaldıramam.

kızlar bide doktor dün baktı daha adetimin 3.günüydü yumurtalar oluşmaya başlamış dedi. erkenmi yumurtlıycam acaba bu ay ben

yok normal süreçtesin kuzum..

bence başlasana ufak ufak bebe halvetlerine

kıyamamm
dikkat et kendine serapcım

inşallah bu sefer yeteri kadar gelişir.offfff çok bunalıyorum artık.

umut bitmemeli adcim

meg ben bu ay seni takip edemedim bana günlerini yazarmısın
geçen batı bugün kaçıncı gündesin onu

geçen ay 10 gün gecikmem oldu,geldi batasıca..

8 kasım sat.. 4-6 aralık gibi bat..

şurubu 12 gündür içiyorum..sabah akşam günde 2 kere yani..

12. günde ovucanda çift koyu çizgiyi gördüm,
13. günde de çift koyu,
14. günde de çift koyu çizgiyi gördüm..
bugün 15. gün..
korkuyorum gene çift koyu çizgiyi görücem bugün de diye..

meg
ilacın etkisidir büyük ihtimalle çizgilerin silikleşir merak etme
ilacıda bırak artık bu kadar yeter bence daha fazla içmene gerek yok çünki zaten yumurtaların oluşmuş çatlıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…