Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hadii inşallaaaaaaahhhhhhhh......

21.gün geçen cuma günü idi. o zaman gittim. progesteron 23 felan çıktı. doktor 10 gün sonra gelirsin bakarız dedi. test falan korkuyorum

anlıyorum canım benimde evim testlerle dolu iğnin 6 günü dayanamadım yine yaptım ama bu defa ilaçlardan mı yoksa bi bebeğim olacağı için mi bilemiyorum iikinci çizgiyide gördüm ilk defa biraz silikti ama vardı bende bekliyorum bu ayın 30 da olmazsa doktorum kanda bakacak

hoşgeldin canım aramıza

slm kızlar ben arnıza daha yeni geldim beni aranıza kabul edermisiniz

bende istiyorum çocuk arkadaşlar her şeyi deniyorum beni de içinize alın

hepinizde hoşgeldiniiiiizzzzzz

meg arkadaşımız güzel bir liste yapmış daha önce , tekrar yapılsa mı :26: :26:

yok canım idrar testlerinde yanlışda olabiliyo canım üzme kendini ama da çokkk erken kii biraz daaa bekle benceee:):)

evet cnm ben sadece sabırsızlığım geçsin de regle kadar bekleyim diye yaptım

canım 14.cü gün testmi olur yumurtlama aşamasında daha çatlıcak yerleşicek çok evre geçiricek daha en sağlıklısı adet geçikmesi olduğu zaman test yapmak

evet cnm haklısın zaten ben de o sabırsızlığım geçsin de rahat rahat ekleyim diye yaptım çünkü takarsam vakit de geçmez oluyordu :))
Şimdi nette yazan ovulasyon günlerim dün sona erdi ve o ağrı bulantı fln da geçti.yumurta çatladı mı sizce??Bugün 15. gün...

Allah şifasını versin canım

Megcim listeyi yeniler misin kuzum? Hamişler de artış var liste aynı duruyo. Benimde 5 günüm kaldı hade bakalım belki beni de eklersin, belli mi olur?

nette yazan ovulasyon günlerim dün sona erdi ve o ağrı bulantı fln da geçti.yumurta çatladı mı sizce??Bugün 15. gün...bir de kızlar regle kadar gün aşırı devam ediyorum mantıklı demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…