Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

nillacım hayatımcım klomen çoğul gebelik yapıyo doğru mesela normalde bende 1 yumurta olurdu klomenle 2 oluyo.ikiside çatlarsa ve tutarsa al sana ikiizizzzz...ikisini birlikte kullanmak şart değil bazen klomen tek kullanılıyo bazen iğne vuruyalar yada vurmuyolar o senin vücudunun periyoduna bağlı

Selam arkadaşlar.. Yeni katıldım aranıza.. 2003 yılından beri evliyim. Henüz bebek yok. İki kez aşılama. Yüksek HORMON PROLAKTİN sonrasın da MİKROADENOM. 1 yıl kadar DOSTİNEX..
Şimdilerde herşey iyi gibi. Geçen ay KLOMEN sonrası BETAHCG 27 çıktı. 4 gün geçti adet. Ama sonrasında yine hüsran. Bu ay KLOMEN yine OVİTRELLA iğne. 21, günde progesteron 22,37 çıktı.. Ne olur acaba ? Çok sabırsızlandım.. 21.gün geçen cuma idi. Doktor iyi dedi. Off ne olacak acaba *

Selam arkadaşlar.. Yeni katıldım aranıza.. 2003 yılından beri evliyim. Henüz bebek yok. İki kez aşılama. Yüksek HORMON PROLAKTİN sonrasın da MİKROADENOM. 1 yıl kadar DOSTİNEX..
Şimdilerde herşey iyi gibi. Geçen ay KLOMEN sonrası BETAHCG 27 çıktı. 4 gün geçti adet. Ama sonrasında yine hüsran. Bu ay KLOMEN yine OVİTRELLA iğne. 21, günde progesteron 22,37 çıktı.. Ne olur acaba ? Çok sabırsızlandım...

tatlışım ben bursadayım ya bi dr.a sorayımda sen bana ilaç isimlerini mesajla atarsan bende burda sorayım bakalım.

ben de burdasadım sen merkez demisin yoksa ilçelerindemi

hoşgeldin canımm
heralde kimyasal gebelik yaşadın
hayırlısı olsun bi gün gelecek bebekler merak etme tıp bu kadar ilerlmişken bi çözüm bulunur elbett

ben de 3 yıllık evliyim ve benim bebeğim olmuyo bende tedavi görüyorum umaım senin ve tüm isteyenlerin dileği gerçek olsun beklemek çok zor ve acı verici

Hoşgeldin canım,yalnız bu konularda ben zır cahilim bilenler yardımcı olur sana

sabret canım az kalmış rabbim çabalarımızı boşa çıkarmaz inş

kızlar beklemek çok zor hepinize katılıyorum helede adet günü yaklaşmaya başlayınca oldu mu olacak mı bi heyecan sarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…