Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

peki bu çatlatma iğnesinden sonra hemile kalan varmı başarı oranı nedir çevremden bir sürü olumsuz şey duyduym bu konud daha fazla bilgisi olan arkaşlar var mı

Hımm işte bak sölemedi bana hınzır halasında ikizlik varmışmış da ondan olmuşmuş hıııı.Desene ilaç içtim diye sanki devlet sırrı bizim ne olucamız belli sanki

kızlar klomenle ilgili topic var orda çok var klomenle gebe kalan

ay çok acıktım ya daha bişi yemedim kalkayımda bişeyler yiyeyim

Son bri kaç gündür felaket bir halsizlik var nedir anlayamadım? Kolumu kaldırmaya korkar oldum.. Göğüslerim kocaman oldular. Eskiden çok çok uyuyan ben son iki üç gündür uyuyamaz oldum..

kızlar 19 mayısda adet olmuştum 17 haziran cuma günü test yaptım çıkmadı hala beklemedeyim ne olur bişiler söylewyin rahatlamaya ihtiyacım var

Son bri kaç gündür felaket bir halsizlik var nedir anlayamadım? Kolumu kaldırmaya korkar oldum.. Göğüslerim kocaman oldular. Eskiden çok çok uyuyan ben son iki üç gündür uyuyamaz oldum..

doktora falan gittin mi yada kendin test falan yaptın mı bi arkadaşımda hamileyken bu şikayetlerden yakınıyodu da yanlış yönlendirmek istemem ama bi doktora git ben ce

doktora falan gittin mi yada kendin test falan yaptın mı bi arkadaşımda hamileyken bu şikayetlerden yakınıyodu da yanlış yönlendirmek istemem ama bi doktora git ben ce

21.gün geçen cuma günü idi. o zaman gittim. progesteron 23 felan çıktı. doktor 10 gün sonra gelirsin bakarız dedi. test falan korkuyorum

21.gün geçen cuma günü idi. o zaman gittim. progesteron 23 felan çıktı. doktor 10 gün sonra gelirsin bakarız dedi. test falan korkuyorum

anlıyorum canım benimde evim testlerle dolu iğnin 6 günü dayanamadım yine yaptım ama bu defa ilaçlardan mı yoksa bi bebeğim olacağı için mi bilemiyorum iikinci çizgiyide gördüm ilk defa biraz silikti ama vardı bende bekliyorum bu ayın 30 da olmazsa doktorum kanda bakacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…