nillacım hayatımcım klomen çoğul gebelik yapıyo doğru mesela normalde bende 1 yumurta olurdu klomenle 2 oluyo.ikiside çatlarsa ve tutarsa al sana ikiizizzzz...ikisini birlikte kullanmak şart değil bazen klomen tek kullanılıyo bazen iğne vuruyalar yada vurmuyolar o senin vücudunun periyoduna bağlı
ben de 3 yıllık evliyim ve benim bebeğim olmuyo bende tedavi görüyorum umaım senin ve tüm isteyenlerin dileği gerçek olsun beklemek çok zor ve acı verici
Hoşgeldin canım çok iyi yaptın geldin bak biz ne doluyuz anlat anlat bitmiyo:))
bende 6 yıllık evliyim hüzünleniyorum inşallah herkeze verir alah
gel canım buyur sayfamız herkese açık bu arada hoşgeldin aramıza
kızlar 19 mayısda adet olmuştum 17 haziran cuma günü test yaptım çıkmadı hala beklemedeyim ne olur bişiler söylewyin rahatlamaya ihtiyacım var
Son bri kaç gündür felaket bir halsizlik var nedir anlayamadım? Kolumu kaldırmaya korkar oldum.. Göğüslerim kocaman oldular. Eskiden çok çok uyuyan ben son iki üç gündür uyuyamaz oldum..
doktora gittinmi? progesterona falan. yada şimdi beta hcg'ye baksaydı
doktora falan gittin mi yada kendin test falan yaptın mı bi arkadaşımda hamileyken bu şikayetlerden yakınıyodu da yanlış yönlendirmek istemem ama bi doktora git ben ce
yok canım düzelmez helede evde yalnızsan oyalanacak bişide yoksa allah yardım ede
21.gün geçen cuma günü idi. o zaman gittim. progesteron 23 felan çıktı. doktor 10 gün sonra gelirsin bakarız dedi. test falan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?