cocuk yapmak icin ben bisey soylesem ne kadar tutar bilmiorum zira daha kendime bi faydam olmadiama kendim kalamasam da cok gzel kaldirtiyorum en son bi arkadasa sadece 12-14-16 iliski bacakalr havada yarim saat dedim kiz o ay hamile kaldi bende sok oldum
brownim iste o zaman seni yirimm
hayır canım kendi isteğine göre hiç bi şekilde bişey kullanma bünye durumuna göre veriyor folik asit gr nı.. oyüzden doktora git güzel herşey yoluna girer...ben 2 ay önce doktora gittim ve folik asit verdi 2 ay kullandım 3.aya geçtim. devam ediyorum halaa..ve geçen cuma niyetlendim bu duayı okumaya hem dağıttım çevreme hemde çoğunu kendim okudum ve 1200 kaldı ben gebe olduğumu öğrendim rabbim kalbinin temizliğine göre veriyor işte sen yeterki Allah yolundan şaşma
vallahi canım şanslısın zonguldakın ennnnnnnn güzel ilçesindesin..
bende geçen yıl geldim zonguldaka benimde hiç tanıdığım yok.çaycumadayım bende
ama alıştım sende alışırsın canım inşallah yakında..çık çık gez ereğli çok güzelll bana yakın olsa hep giderim oraya ama uzak
[/B]
:) doğru söylüyorsun aslında öyle en güzel yeri ama ben çalışıyorum ve akşamda ev,yemek,bulaşık iş güç derken geçiyor zaman aslında sıkılmaya vaktim olmuyor ama yine de insan güvenebilecei arkadaşlar arıyor sen nerden geldin çaycumaya ??
sağol canım
ateş düşük değil normal
benim ateş de öyle seyretmişti biliyorsun
birtek son gün 36,7 çıktı
fazla takılma yani belli olmuyor
bünyeye göre değişiyor zaten
benim de göğüslerim şişmişti
TIPKI REGL ÖNCESİ GİBİ
ondan takılmayın ona da
bu arada bugün idrar tahlili verirken farkettim de
hakikaten öyle tortulu ki idrar midem bulandı
idrara da bakabilirsiniz
ayyy aynı benımkı gıbı hıc koymama gerek yok sınır atesss
ama moral olsun dıye söle dıyım
gecen ay ıkımızınde cok yuksektı ates ama bebek yoktu
tersı olur belkı
ben azcuk uzanıyım kızlar
not aldım canım
umaraım gerek kalmaz
bizimki stresten olmuyo yaaa biliyorum ben
tam ben dicektim sen dedin canım sende bu çok sters yok gibi kesin gelicek bebek
iyi uykular canım benim yerime deuyu benimde çok uykum var
aslında geçen hafta baktım hürrem gibeyyimmm demiyor.. ya dedim eşime bak bi boşluk var. birinin doğurması lazım.. manyak der gibi baktı şimdii sesleniyoruuummmmn sülümaaaaaaannnnn yok ya eşimin adı ahmetti sülüman kim.. gibeeeeeeeeyiimmmmmmmmmm ahada bittin olm sen ikizler gelebilir. kel kafalı doktor öyle dediiiiiiiiiiiiiiii. şimdi çıldiriciiimm. kimseye sölemeyin emi sizden başka kimseecikler bilmesinnnnnnnnnnnnnnn
herşeyimiz ters buda öle olur belkim bebek yoldadır
valla canım geçen ay nasıl yanıyordum bennn havale geçirecektim nerseyse..
test yapmadan kendimi hamile ilan edecektim ateşten.
ama yana yana adet oldum.
takılma ateşe o yüzden canım benimmmmmm
merhaba canlar nasılsınız
meg canım nasılsın bebişim özledim sen, nasıl gidiyor
:) doğru söylüyorsun aslında öyle en güzel yeri ama ben çalışıyorum ve akşamda ev,yemek,bulaşık iş güç derken geçiyor zaman aslında sıkılmaya vaktim olmuyor ama yine de insan güvenebilecei arkadaşlar arıyor sen nerden geldin çaycumaya ??
ben afyonda görev yapıyordum canım evlenince buraya geldim geçen yıl...yakın olsak arkadaş olurduk belki.:13:
zonguldak çoğuyerden güzellldir tabi tek kötü özelliği heryer de havada kömür karasıııı
şimdi bı tablo ınceledım
27.gunune kadar 36.5--36.6 sureklı bu ıkı deger olmus
27.gun artmıs hamıs tablosu
belkı bızımde öle olur:))))
yahu desenize nagihan gibe mi diyorummmm :2::2::2:
inşallah canımmm..bak öyle bişey olursa hemen sabah 5 te olsa koy tablonu
ama olmazsa da üzülmeeeee illede ateş fırlayacak diye bişey yokkk
iyiyim canımmm sağol
inşallah güzel haberler verirsin bize...testte yapma sakın günün geçene kadar bekleeeee
Bu yoruma koptum ztarkendime bi faydam olmadı,çok güzel kaldırtıyorum hahahahayttt :))
ahahahahahamile kal yeterki sen,sonra gel ye beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?