Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

AAA size ne anlatacam dr kocişimden ne tahlili istemiş biliyor musunuz?Tromboz paneli testi Allahım fısır fısır konuşuyorlar ben zaten küçük emrah modundayım.Hocalarını çağırdılar hoca bağırıyor çok saçma çok saçma ayy ne güldük ya.Tromboz paneli de gebelik için istenmişse sadece kadınlara yapılan test kan pıhtılaşmasını ölçüyor.Plasentayla bağlantılı bir şey

gülbebekim,şehitlerimize allah rahmet eylesin..
akmasın kan artıkkkk

herkesi bol bol öpüyorum kızlar. Ben kaçtım bu arada ne olur dua edin hemencicik adet olıyım. Bir an önce tedaviye devam edebiliyo olalım.
Herkesi öptüm tek tek ama meg cim seni daha bi kocaman öptüm.

Meg bu elis benim yazdimi okumuyo bata alti kala 3.4 tu diyom ayyyy sen deyiver heleeee

O göbişi boş geçmek mümkün mü canım benim okumam mı hiçOkudum tabi ama ben çok umutlu değilim ya!!Bugünlerde öğrenen çok olmuş yani benim en az bi 15-20 çıkması lazımdı

herkesi bol bol öpüyorum kızlar. Ben kaçtım bu arada ne olur dua edin hemencicik adet olıyım. Bir an önce tedaviye devam edebiliyo olalım.

canımm hakkında hayırlısı olsun..
görüşürüz

canlarım ben kaçıyorummm hapinizi öptüm cok konuşmazsanız sevinirim okuması zor oluyor

Son düzenleme:
elibeses seni üzdüysem özür dilerim canımm... hep beraber burda birlikte hamile kalacağızzz bi bu azimlee elbet bir gün hamile kalırız Allahın izniyleee. inşallah en yakın zamanda bebeğin gelecekk

oda var bende:9:
süpper süppeeerrrrrrr

bende denişik bi şekilde timintek hepşirdim gibeyim sanırım :2::2::2::2::2::2::2:

canım içirmiyorum evde sıkamam da hazırını da bulamam sanırım..
ama duymuştum canım benim..meyva sıkacağı alınca denerim aklımda bulunsun canımmmm çok sağol hulyacım

Son düzenleme:

Valla adet için dua edeceğim aklıma gelmezdiumarım hemencecik adet olursun tedavine hızla devam edersin.ben de öpüyorum canım

bayıldımmm

deliyiim been deliyiim bile bile beklediiğiim biz seninle en güzeliii kavuşmadan gitmeliiiyimmm

bizden ala delü yok zaten yafrım

Kusmaktan bi hal oldum sinirlerimde yipraniyo cikardikca bu arada ben lekesiz gigbeyim goremdim yerleri aksam adama baktircam kisaca arada birde halvet etcez lekenin yuzunden yaniii

oooyyy kıyamam canım benım hamılelık süreci işte... ne diyelim.

Herüfün hergün leke aramaya kalkarsa gör bak sen

merhaba arkadaşlar konuyla pek ilgili değil ama ben FatmaOzkan arkadasımızla konusmak ıstıyorum mesaj sayım yeterlı olmadıgı ıcın ozelden yazamadım kendısının bı cevabını okudum bursada aşılama yaptırmak ıstıyorumda kendısı bu konuda bılgı sahıbıymıs onun ıcın konusmak ıstıyorum su anda burada onlıne gorunuyo umarım bana cevap yazabılır

megggg testini şimdik yapsannn yaa merak ediyorum bugünde renk aynımıı diye.

ama daha 1 saat var saatine..
bende çatlıyciim aysuncum ya
birazcık daha oyalanıp yapem de,acaba kalmasın benim deli kafada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…