hakket dimi??
Kusmaktan bi hal oldum sinirlerimde yipraniyo cikardikca bu arada ben lekesiz gigbeyim goremdim yerleri aksam adama baktircam kisaca arada birde halvet etcez lekenin yuzunden yaniii
adam hergün sende leke olmuş mu bakem diye gelicek eve
ciddi mi sordun kız???
evet basınç oluyo şaka sol tarafa
yani gerçekten :26:
Arkadaşlar hepinizden tek tek Allah razı olsunnn .Rabbim eşlerimiziiii bizlere anne ve babalarına bağışlasınn tüm vatanı koruyanları gözetenleri Rabbim korusun Şehidimizin ailesinede Rabbim sabırlar sabırı versinnn.Ben yine arkadaşa çıkacağım bu araa birbirimizde kalıyoruz yanlız kalmamaya çalışıyoruz.Hepinizi çok seviyorum.::Bu arada OFLU yu çok merak ettim ne oldu ne yaptı haber yokmu ondannnn
evet evet gerçekten sordum.. iyi o zaman. belki hamilesindir işte.
Meg bu elis benim yazdimi okumuyo bata alti kala 3.4 tu diyom ayyyy sen deyiver heleeee
herkesi bol bol öpüyorum kızlar. Ben kaçtım bu arada ne olur dua edin hemencicik adet olıyım. Bir an önce tedaviye devam edebiliyo olalım.
Herkesi öptüm tek tek ama meg cim seni daha bi kocaman öptüm.
oda var bende:9::86::86:86::86: kafayı yedik tabeeeee hohoyttt.
-Her belirtiyi gebelik sayan biz
-her ay hamileymiş gibi davranan biz
-arsız arsız erkenden test yapan biz
-evi küçük laboratuara çeviren biz
-akrobatik hareketler yapan biz
-herüflerin peşinden koşan biz
-eee daha ne kaldı ayol yimemek için kafayı:86::86:
Bir HUNİMİZ EKSİK ONUDA BULAMIYORUZ:86:
süpper süppeeerrrrrrr
bende denişik bi şekilde timintek hepşirdim gibeyim sanırım :2::2::2::2::2::2::2:
canım içirmiyorum evde sıkamam da hazırını da bulamam sanırım..slm aysunum
canım eşine taze sıkılmış havuç suyu içiriyormusun
bak oda çok faydalı benim eşim hafta da iki gün falan içiyor.
eskiden ben evde kendim sıkıyordum şimdi dışarda yemek yediği için yediği yerde varmış oda ordan alıp içiyo yemekle birlikte
herkesi bol bol öpüyorum kızlar. Ben kaçtım bu arada ne olur dua edin hemencicik adet olıyım. Bir an önce tedaviye devam edebiliyo olalım.
Herkesi öptüm tek tek ama meg cim seni daha bi kocaman öptüm.
canlarım ben kaçıyorummm hapinizi öptüm cok konuşmazsanız sevinirim okuması zor oluyor
bayıldımmm
deliyiim been deliyiim bile bile beklediiğiim biz seninle en güzeliii kavuşmadan gitmeliiiyimmm
Kusmaktan bi hal oldum sinirlerimde yipraniyo cikardikca bu arada ben lekesiz gigbeyim goremdim yerleri aksam adama baktircam kisaca arada birde halvet etcez lekenin yuzunden yaniii
yumurtalıklarım şiş gibi sanki,eğilemiyorum ben..
anağm noluyo bana..
bakalım ovucan ne dicek bugün :26:
megggg testini şimdik yapsannn yaa merak ediyorum bugünde renk aynımıı diye.
canlarım ben kaçıyorummm hapinizi öptüm cok konuşmazsanız sevinirim okuması zor oluyor
oda var bende:9:
ama daha 1 saat var saatine..
bende çatlıyciim aysuncum ya
birazcık daha oyalanıp yapem de,acaba kalmasın benim deli kafada
bizede alıver bari takalım hunilerimizi merasımle:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?