ayyyyyyyy yirin ben onu ne güzel de kaş kaldırır öylee...halvetnaz da olaydı iyiydii
merhaba arkadaşlar konuyla pek ilgili değil ama ben FatmaOzkan arkadasımızla konusmak ıstıyorum mesaj sayım yeterlı olmadıgı ıcın ozelden yazamadım kendısının bı cevabını okudum bursada aşılama yaptırmak ıstıyorumda kendısı bu konuda bılgı sahıbıymıs onun ıcın konusmak ıstıyorum su anda burada onlıne gorunuyo umarım bana cevap yazabılır
Ben ne yemek yapayım kocam 8:30 da gelecek.Hiçbir şey yapmadım.Adam aç mı kalsın?Yazık akşama kadar çalışıyor evine bakmak için ben ne yapıyorum ne iş ne bebiş kaynanamın yerinde olsam oğlumun kanına girerdim
Ben gidiyorum kızlar biraz forumun diğer bölümlerine gözatıp kaçıcam öpüyorum hepinizi iyi akşamlar.
Gecede sabahlamayın ayol,o saatlere kadar nasıl kalıyorsunuz
okuması zor oluyorda
Ben ne yemek yapayım kocam 8:30 da gelecek.Hiçbir şey yapmadım.Adam aç mı kalsın?Yazık akşama kadar çalışıyor evine bakmak için ben ne yapıyorum ne iş ne bebiş kaynanamın yerinde olsam oğlumun kanına girerdim
Meg bu elis benim yazdimi okumuyo bata alti kala 3.4 tu diyom ayyyy sen deyiver heleeee
ben sabahlayabilirim,ben gece bekçisiyim ya
görüşürüz dadlu brovnim
bu bebenin kafaya tak tokayı,al sana halvetnaz
oh tanrım ne mes udummmmm
alemsin meggg
akşam akşam ne güldüm hee kızlar sayenizde
böyle olun inşallahhhhhhh
Ben gidiyorum kızlar biraz forumun diğer bölümlerine gözatıp kaçıcam öpüyorum hepinizi iyi akşamlar.
Gecede sabahlamayın ayol,o saatlere kadar nasıl kalıyorsunuz
okuması zor oluyorda
şöyle bol kıymalı soslu bi makarna yapıver..
yanına da hazır çorba
sende benim gibi yap,hep buraya yazıyorum hem yemek yapıyorum.
Burdan kopmamıs oluyorum,hemide yimek olayıda bitmişoluyor.
makarna salata yap tamam işte daha neyapcen
gül güüllll
şimdi biz adete yakın tripcan oluyoruz,adet olunca hüzüncan....
sora gene yeni umut,neşe,yola devam yani..
iyi ki varsınız
Sana hayret ediyorum zaten nöbetcii :)))
ben o saatte uyusam heralde diğer akşama kadar kalkamam
uyku saatım şaşsın tüm dengem bozuluyor,agızımın tadı bilem olmuyor.
Kociş uyuyunca bende saat kac olursa peşinden gidiyorum bazen oturmak istesemde hatta bende neden böyleyım bilmiyorum.
gül güüllll
şimdi biz adete yakın tripcan oluyoruz,adet olunca hüzüncan....
sora gene yeni umut,neşe,yola devam yani..
iyi ki varsınız
Sağolun arkadaşlar ama makarna da salata da dün vardı bi de karnıbaharBen en iyisi kahvaltı hazırlayam olsun bitsin.Zati çok yoruldum bugün.Sağolun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?