evet canım ben seni hep görüyorum helal olsuuun sana
ben bi ara girmemiştim ama ama benimdüşüncem hamişlerin üzülmemesi içindi ne kadar yanlış düşünmüşümmmm
ben hamiş kalmadan önce çok kötü oluyodum artık son günler hamiş haberlerine bile sevinemez olmuştum aahh ne kötü günlerdiiii
canım bu ovulasyon testim gebelik değil aama inşallah öyledir.bata 3 günüm var
elis:Meg valla bunları bana değil başkasına yazsaydın da aynı yorumu yapacaktım seni hiç bu kadar iddialı konuşurken görmemiştim.Bu da acayip umutlandırdı beni.Bi de hemşire son adet tarihimi sordu çıkmak üzereydi sallamayı düşünüyordu ben de 15 ekim dedim.forma yazdı.Acep onu yorumlayıp mı değer yazdılar yoksa gerçekten bu değer mi çıktı dersin.Çünkü çok yuvarlak geldi bana yahu 1,0
evet yaz bi yere diyorum bak..
o kadar kolay değil bata 8-9 gün kala kanda 1i görmek..
millet bat gününde 0,1leri görüyo da geç döllenmeden şüphe edip 1 hafta sonra da pozitif sonuç alabiliyo..
2 gün sonra bi daha yaptır şüphen varsa ordaki sonuçtan..
Canım burdaysan eğer yazılanları takıp edeceksin kaldıgın sayfan.
Çıkıp girdiğinde ise profil sayfanda ''yazdığım mesajlar'' bölümü var resmin altında ordan bakabilirsin tekrardan kaldıgın yerden okuycaksın ama
yoksa öyle sana cevap geldıgınde bildirim falan gelmıyor maalesef.
elis:Meg valla bunları bana değil başkasına yazsaydın da aynı yorumu yapacaktım seni hiç bu kadar iddialı konuşurken görmemiştim.Bu da acayip umutlandırdı beni.Bi de hemşire son adet tarihimi sordu çıkmak üzereydi sallamayı düşünüyordu ben de 15 ekim dedim.forma yazdı.Acep onu yorumlayıp mı değer yazdılar yoksa gerçekten bu değer mi çıktı dersin.Çünkü çok yuvarlak geldi bana yahu 1,0
evet yaz bi yere diyorum bak..
o kadar kolay değil bata 8-9 gün kala kanda 1i görmek..
millet bat gününde 0,1leri görüyo da geç döllenmeden şüphe edip 1 hafta sonra da pozitif sonuç alabiliyo..
2 gün sonra bi daha yaptır şüphen varsa ordaki sonuçtan..
evet canım ben seni hep görüyorum helal olsuuun sana
ben bi ara girmemiştim ama ama benimdüşüncem hamişlerin üzülmemesi içindi ne kadar yanlış düşünmüşümmmm
ben hamiş kalmadan önce çok kötü oluyodum artık son günler hamiş haberlerine bile sevinemez olmuştum aahh ne kötü günlerdiiii
bende öyle diyorum,ayağımın altı kaşınıyor kesin hamileyim.
Megcüüm seni hiç bu kadar iddali görmemiştim kuzuummm
Megcüüm seni hiç bu kadar iddali görmemiştim kuzuummm
Ayy inşallah ya yemin ederim kederden başım çatlıyor şuan.Bir de memişlerim hassas oldu dündendir bilmiyorum hcg salgılanmadan hassaslaşır mı memiş,ferda nerde benim cevaplarım onda ya
Ayy inşallah ya yemin ederim kederden başım çatlıyor şuan.Bir de memişlerim hassas oldu dündendir bilmiyorum hcg salgılanmadan hassaslaşır mı memiş,ferda nerde benim cevaplarım onda ya
Ben en mutlu en mutsuz gunlerimi gozyaslarimi gulmemi evladimi kaybetmenin acisini yenisinin sevincini hep burda yasadim gidermiyim hic baska topiclere giriyom arada ama buranin tadi paylasimi dostlugu yok sizler benim olmayan ailemsiniz kardeslerim bebegimin teyzelerisiniz
hobaaa hep beraber kafayı yedik buyrun halaya
benimde bugün bacaklarım ağrıyooooo kesin gibeyimmmmmmmmm
Ben en mutlu en mutsuz gunlerimi gozyaslarimi gulmemi evladimi kaybetmenin acisini yenisinin sevincini hep burda yasadim gidermiyim hic baska topiclere giriyom arada ama buranin tadi paylasimi dostlugu yok sizler benim olmayan ailemsiniz kardeslerim bebegimin teyzelerisiniz
:86:86::86::86: kafayı yedik tabeeeee hohoyttt.
-Her belirtiyi gebelik sayan biz
-her ay hamileymiş gibi davranan biz
-arsız arsız erkenden test yapan biz
-evi küçük laboratuara çeviren biz
-akrobatik hareketler yapan biz
-herüflerin peşinden koşan biz
-eee daha ne kaldı ayol yimemek için kafayı:86::86:
benimde bugün bacaklarım ağrıyooooo kesin gibeyimmmmmmmmm
tesekkur ederim isten ciktim eve gidiyorum tlf dan baglaniyoum evden girmeye vaktim olursa inceleyecegim iyice...
vefalı gibem benim gamzemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?