Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

elibeses canımmm biz de hem sizin heyecanınızı yaşıyoruz hemde siz bize destek oluyosunuzz..hamile olan bence de gitmesinn..hem sizden göre göre azimle.. dualarınızlaaa bize de sıra gelir belkiii...üzülürüz diye düşünüpte gitmeyinn bi yereeee

Megcüüm seni hiç bu kadar iddali görmemiştim kuzuummm

tesekkur ederim isten ciktim eve gidiyorum tlf dan baglaniyoum evden girmeye vaktim olursa inceleyecegim iyice...

Ayy inşallah ya yemin ederim kederden başım çatlıyor şuan.Bir de memişlerim hassas oldu dündendir bilmiyorum hcg salgılanmadan hassaslaşır mı memiş,ferda nerde benim cevaplarım onda ya

Ben en mutlu en mutsuz gunlerimi gozyaslarimi gulmemi evladimi kaybetmenin acisini yenisinin sevincini hep burda yasadim gidermiyim hic baska topiclere giriyom arada ama buranin tadi paylasimi dostlugu yok sizler benim olmayan ailemsiniz kardeslerim bebegimin teyzelerisiniz

Megcüüm seni hiç bu kadar iddali görmemiştim kuzuummm

vallahi bende sonradan hüsran olmasın diye hep temkinli konuşurum aslında..üzülmesin kimse diye..
ama elisde bebek var bence..
çünkü 0,1 değil sonuç,1,0
ve bata da 8-9 gün var yani..

Ayy inşallah ya yemin ederim kederden başım çatlıyor şuan.Bir de memişlerim hassas oldu dündendir bilmiyorum hcg salgılanmadan hassaslaşır mı memiş,ferda nerde benim cevaplarım onda ya

ya bakın gördünüz mü,gebeler olucak ki,sorucaz öğrenicez hep birlikte..
sonra hepimiz gibe olucaz,gibe sohbetleri edicez..
yeni gelenlere de kapımız açık olucak..
onlara da yardım etmeye devam edicez..

Elissss benim gecen gebelikte bata alti gun kala 3,4 cikmisti batta 33 cikti kiz seninde daha var bekle kuzum hemen uzme kendini olmasaa hic cikmazmis gorumcemin lafi oda hemsire

Canım duygularına katılıyorum Hep beraberiz

hobaaa hep beraber kafayı yedik buyrun halaya

benimde bugün bacaklarım ağrıyooooo kesin gibeyimmmmmmmmm

:86::86:86::86: kafayı yedik tabeeeee hohoyttt.

-Her belirtiyi gebelik sayan biz

-her ay hamileymiş gibi davranan biz

-arsız arsız erkenden test yapan biz

-evi küçük laboratuara çeviren biz

-akrobatik hareketler yapan biz

-herüflerin peşinden koşan biz

-eee daha ne kaldı ayol yimemek için kafayı:86::86:

Bir HUNİMİZ EKSİK ONUDA BULAMIYORUZ:86:

Son düzenleme:

canımm gebişim benim

ay kızlar iyiki varsınız nasıl elim ayağım titredi bi anda.benim şimdi çıkmam lazım 6.30da ehliyet kursum var hemen çıkmazsam geç kalıcam ama yazdıklarınızı gelince okuycam
tekrar takrar söylüyorum iyiki varsınız

süpper süppeeerrrrrrr

bende denişik bi şekilde timintek hepşirdim gibeyim sanırım :2::2::2::2::2::2::2:

benimde bugün bacaklarım ağrıyooooo kesin gibeyimmmmmmmmm

slm aysunum
canım eşine taze sıkılmış havuç suyu içiriyormusun
bak oda çok faydalı benim eşim hafta da iki gün falan içiyor.
eskiden ben evde kendim sıkıyordum şimdi dışarda yemek yediği için yediği yerde varmış oda ordan alıp içiyo yemekle birlikte

kızlar cıkmıstım aklıma bısey geldı gerı geldım

oflu hamıs galıba yanı buyuk ıhtımalle
ve yanlıs bılmıyorsam o bu ay hayıt çayı içmişti

bu hayıtta var bısey yaa
ben hapını ıctım ama gec basladım galıba adet olunca 3.gun baslıcam bu sefer

sızede söleyeyım dedım canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…