Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

daha ne olsun herşeyimiz var bir bebeklerimiz eksik onlarda gelse tam olacak

süpper süppeeerrrrrrr

bende denişik bi şekilde timintek hepşirdim gibeyim sanırım :2::2::2::2::2::2::2:

Hohohoyt:86:

aslında hepimiz hamileyizdeee doğuramıyoruz,bebekler büyüdü içimizde askere yollacagız bazılarını,

kimde evlenmek istiyor zor tutuyoruz valla içimizde

Hohohoyt:86:

aslında hepimiz hamileyizdeee doğuramıyoruz,bebekler büyüdü içimizde askere yollacagız bazılarını,

kimde evlenmek istiyor zor tutuyoruz valla içimizde

anaaağm geçmiş olsun bizeeeeeee

güle güle canım yarın normal gebelik testini bekliyoruzzzzzzzzzz

Ay tatli kekim isallah benim gibi moralsiz bir gibeyi guldurmenin sevabi bebis olsun sana

aysunaycım benim bebek beni bıraktı canım 1 ay önce ... inşallah yeniden beraber hamiş kalıcazzzz

Oy oy biz senden ikiz bekliyorduk ama maşallah bebişin topaç gibi olucak inşallahhhh
evet bende bu saatten sonra kavsanız gitmem hıh
varmıymış leke filan :)

Anaaammmm sen de farkettin değil mi?Bak bu yazdığın beni daha da umutlandırdı

hi bir şey için umudumuzu yitirmiyoruz baktın kırmızılar mı geldi

geldikleri gibi giderlerr obaaaa kafayı sıyırdım benn

Canim gucunu kaybetmemeye bak lutfen hepimizin dualari sizlerle

haberlerde çıkmayan çok sehitler war dimiates düştüğü yeri yakıo allahım sabırlar wersin ailesine nerde görewdesiniz

günaydın

gülbebekim,allah yardımcınız olsun..
başımız sağolsun..
allah sabır versin ailelere..

canım benim allah sizi ve tüm askerlerimizi korusun.
şehidimizin de allah ailesine sabır versin.
kendini çok ama çok dikkat et canım

günaydın güzeller
gülbebikim çok üzüldüm Rabbim sabır versin hepimizin başı saolsun Rabbim tekrar yaşatmasın

canım hepimiizn başı sağolsun.allah ailelerine sabır versin inşallah...

gülbebekcim çok geçmiş olsun Allah şehidimize rahmet etsin ve bütün askerlerimizi korusun hayinlerden

Arkadaşlar hepinizden tek tek Allah razı olsunnn .Rabbim eşlerimiziiii bizlere anne ve babalarına bağışlasınn tüm vatanı koruyanları gözetenleri Rabbim korusun Şehidimizin ailesinede Rabbim sabırlar sabırı versinnn.Ben yine arkadaşa çıkacağım bu araa birbirimizde kalıyoruz yanlız kalmamaya çalışıyoruz.Hepinizi çok seviyorum.::Bu arada OFLU yu çok merak ettim ne oldu ne yaptı haber yokmu ondannnn

bayıldımmm

deliyiim been deliyiim bile bile beklediiğiim biz seninle en güzeliii kavuşmadan gitmeliiiyimmm

süpper süppeeerrrrrrr

bende denişik bi şekilde timintek hepşirdim gibeyim sanırım :2::2::2::2::2::2::2:

meg cidden hapşurunca karnın agrıdı mı :26:

Meg bu elis benim yazdimi okumuyo bata alti kala 3.4 tu diyom ayyyy sen deyiver heleeee

elis senin bata 8-9 gün var ve değerin 1,0
gamzenin de bata 6 gün varken 3,4 müş bak..
hcg değerleri farklı da olabiliyo ya gebelikte bile..

yani anlaaaaaaa

Amin inşallah güzelim benim.

Artık ağlanacak halime gülüyorum

morelin neden bozuk,eşinle ilgilimi yoksa sebepsiz mi kuzum?

Kusmaktan bi hal oldum sinirlerimde yipraniyo cikardikca bu arada ben lekesiz gigbeyim goremdim yerleri aksam adama baktircam kisaca arada birde halvet etcez lekenin yuzunden yaniii

Kusmaktan bi hal oldum sinirlerimde yipraniyo cikardikca bu arada ben lekesiz gigbeyim goremdim yerleri aksam adama baktircam kisaca arada birde halvet etcez lekenin yuzunden yaniii

adam hergün sende leke olmuş mu bakem diye gelicek eve

meg cidden hapşurunca karnın agrıdı mı :26:

ciddi mi sordun kız???
evet basınç oluyo şaka sol tarafa
yani gerçekten :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…