Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inşş bebegee vesile olur cnm bu happ kullanan hamiş kalmş hemen ayy hadi hayırlısıııııııı

Son düzenleme:

Ay benimde ikizdi kuzum tek tek gittiler hayirlisi buymus simdikide tek falan ama guclu cikti sukurler olsun

İşyerimdeyim aslında şuan ama süzülen yaşları durduramıyorum. Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu ama artık içimde sürekli kanayan bir yara oldu.
Yazanın ellerine sağlık

canım üzme lütfen bu kadar kendini hayırlısıyla tedaviye başlıcakmışsın inşallah böyle gelir bebeğin tüp bebek mi yapacaksınız aşılama mı

canım üzme lütfen bu kadar kendini hayırlısıyla tedaviye başlıcakmışsın inşallah böyle gelir bebeğin tüp bebek mi yapacaksınız aşılama mı

Öncelikle araştırma yapılıyor 2 düşüğüm var. eşimde bende tahliller verdik 1 ay sonra çıkıcak. Eğer regl olursam 3. günü histeroskopi yapılıcak çıkan sonuca görede uygun bir tedavi yapılıcak sanırım.Doktor dedi ki hamile kalmak değil, düşüksüz sağlıklı bir şekilde hamile kalmak önemli dedi. Bakalım daha akibetimizi bilmiyorum. Muhtemelen aşılama olur, çünkü eşimde ileri hızlı hareketli %15 ileri yavaş hareketli %45. Aşılamada şans daha yüksek gibi:26:

inşş bebegee vesile olur cnm bu happ kullanan hamiş kalmş hemen ayy hadi hayırlısıııııııı

inşallah canım dün kocalar için kür sormuşsun ben sana sıralım hepsini sen araştır ve hangisini istersen uygula

keçiboynuzu kürü bunu biliyorsun gerçi
çaksır otu tozu yada suyu
taze sıkılmış havuç suyu
nohut suyu
aklıma gelenler bunlar canım biz eşimin durumunu öğrendiğimiz zaman çok araştırmıştık.nohut hariç hepsini uyguluyorum

Sağlıckla da kucagına al cnm benm herşey nasip işte Allah bu bebişine uzun uzun ömürler versin inşşşşşşşşşşşş

Amin canim darisi isteyen herkesin basina hepinizin bebis haberlerini alip sevinicez en kisa zamanda bat listelerine eklicek kimse bulamicaz şen giğbeler topici yapacaz burayi

kızlar her gece yatağa yattığımda dua ediyorum allahım öncellikle babama sağlık sıhat ver bize ve bizim gibi bekleyen herkesede sağlıklı eli ayağı düzgün vatanına millatine hayırlı, dinini kitabini bilen vicdanlı evlatlar naip et die inş.allah bir gin dualarımızı kabul edecek...elbet vakti vardı vardır ama bu içteki özlem hasret iste insanı yakıp kavuruyo

sen normal hamile kalmışsın bu çok iyi canım.neden düşük yaptığınız araştırılıyor sanırım eşinin sperm dna sına bakıyorlardır o zaman
inşallah birşey çıkmazda sağlı bir şekilde tekrar hamile kalırsın

amin canım inşallah tez zamanda gelir minik meleklerimiz

Bu difrizi kesfedenin babasinin ruhuna rahmet kisin en buyuk yardimci ama akillandim seneye bi cekmeceyi sirf domates ve menemenlik domates biber yapicam kisin yenmiyo domates pis kokuyo
CANIM yazın bol bol domates suyu yap küçük şişilere yada kavanozlara koy. Annem Sagolsun bana yaptıgı için ben yapmayı bilmiyorum da seninde ögrenmenin zamanı gelmiş şekerciiim
ben annecimmden bi kavanoz domates bi kavanoz biber bi şişe de domates suyu aldım

Osmanlıyı yönetenler kadın olunca sonunda batırmışlar..

dunu,
GamzeMesut+,
elibeses+,
puffy123,
aysunsedat

nasılsınız

ay canım yazamadım :) iyiyim gibiyim hunicanım ben işte sen düşün

amin canım inşallah tez zamanda gelir minik meleklerimiz

amin canım inşallah Allah herkesin gönlüne göre verir.bende çok istiyorum bir bebeğim olsun,ama iş yerimde bir arkadaşım hamile kaldı 3 aylık şu an da o beni çok korkuttu,hem yaklaşık 6 ay denemişler bu tarafı korkuttu hemde çok mutsuz bir hamilelik geçiriyor sürekli asık surat gergin ukala ukala bakışlar azarlamalar falan böyle olmakta çok kötü bunu gördükçe korktum ya bende böyle olursam diye etrafımı üzersem diye bilmiyorum ama hakkımızda hayırlısı :)))

ay canım yazamadım :) iyiyim gibiyim hunicanım ben işte sen düşün [/QUOTE]

herkes bir olavak değil canım öyle düşünme onun içinde vardır zaten bir ukalalık.inşallah sebin bebeğin çok bekletmeden gelir sana
geçende eşime diyorum şuanda çevremde hamile yok o yüzden pek takmıyorum üzülmüyorum.ama olursa çok üzülür ben onu gördükçe diye o da evet farkındayım diyor yolda hamile birini görünce bile tuhaflaşıyorsun diyo

Ay benimde ikizdi kuzum tek tek gittiler hayirlisi buymus simdikide tek falan ama guclu cikti sukurler olsun
canım peşinden gelsem bende senin gibi ah ahh ne güzel olur :44:
daha 2-3 ay veriyorum kendime hamişlik için bu süre içinde moralimi bozmucam
ama -3 ay geçince artık dinleyin beni

selam kızlar herkese günaydınnnnnnn

hoşgeldin topragım :)
bircanın annesi geldii

kızlar merhaba

gülbeni izliyordum müthiş bi kadın var konuk
çocuk nasıl yetiştirilir diye
daha ortada bebek yok :))) ama çok şey öğrendim sayesinde

canım ben 2 yazdır yapıyorum
şimdi tam 30 kavonoz domates suyum var
okadar güzel oluyoki anlatamammmm.ama ben buzluğa konulanları sevmiyorum kokuyo .oyüzden kavanozlara yapıyorum
yazın takıyodum sırt çantamı 10 kilo sırtıma 5 er kiloda ellerime
valla alırken yaşlı kadınlara bile tarif veriyodum nasıl öğrenmezler bu yaşlarına kadar anlamadım :))

çok ama çok basit canım .hatta menemenlik bile fazladan 10 tane kavonozum var.onlar bi,berli sarımsaklı domatsli.buda 20 menemen dmek:))

alıyosun domatları :) soyuyosun .tabi ben çok aldığım için sıcak suyun içine atıp çıkarıyordum .daha kolay soyuluyo
sonra rondodan geçiriyorum .içine biraz zeytinyağ tenzerede kaynat istediğin kadar tabii
sonra kavozozlara koy hemen ağzını kapat sıkı sıkı anında tesr çevir .1 gün olmadı 2 gün hiç dokunma
sonra afiyetle kar yağdığında gerçek domates çorbası iç

Hilallll testi tekrarlamadin mi yaaaa

ya kızlar benim dünki ovulasyon testiydi gebelik olsa bende yerimde duramam ama değilki ,adetime 2-3gün kaldı gebelik testi için bekliyim diyorum bide biraz araştırdım kanda herzaman oluyomuş LH hormonu bide akşama kadar rahat 6 saaat beklemiş test ne bilim kendimi çok umutlandırmak istemiyorum

ilda bende seyrettim o profu, annelik akademesi diye kitapları var bebek olsun onları alcam ilk iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…