Ben iyiyim tatlim bi yandan yemek yapiyom bi yandan pargalinin boyunu deviriyom :)))))
çok güzelmiş canım ya bende bunları söylemek istiyorum ama
ne güzel canım ya ağrının olmaması ben geberiyorum resmen ağrıdan ben başladım bu ay kullanmaya bakalım hayırlısı artık inşallah şifa olur
sneye 3 kişi olacaksınız canım sen bu hamaratlıkla daha çoook şey yaparsın
pargalı zaten osmanlıya karşı çıkacak sonralarda ihanetten asılacak :)
ay canım ama suanda gögüslerin filan şişmesi lazımdı eger olsaydı kasıklarım agrıyo ara ara ama sanki kırmızılar gelicek gibi de agrımıyo anlamıyorum kendimi tanıyamıyorum şuanda
bu ay es geçebilir aslında sorun değil üzülmüyorum
bi rahmim kendini toplasın istiyorum bi gelsin kırmızılarda bende rahatlayayım aslında...
benim azdaha ikizcan oluyodu :18:
İşyerimdeyim aslında şuan ama süzülen yaşları durduramıyorum. Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu ama artık içimde sürekli kanayan bir yara oldu.
Yazanın ellerine sağlık
Ay benimde ikizdi kuzum tek tek gittiler hayirlisi buymus simdikide tek falan ama guclu cikti sukurler olsun
canım üzme lütfen bu kadar kendini hayırlısıyla tedaviye başlıcakmışsın inşallah böyle gelir bebeğin tüp bebek mi yapacaksınız aşılama mı
inşş bebegee vesile olur cnm bu happkullanan hamiş kalmş hemen ayy hadi hayırlısıııııııı
Sağlıckla da kucagına al cnm benm herşey nasip işte Allah bu bebişine uzun uzun ömürler versin inşşşşşşşşşşşş
Öncelikle araştırma yapılıyor 2 düşüğüm var. eşimde bende tahliller verdik 1 ay sonra çıkıcak. Eğer regl olursam 3. günü histeroskopi yapılıcak çıkan sonuca görede uygun bir tedavi yapılıcak sanırım.Doktor dedi ki hamile kalmak değil, düşüksüz sağlıklı bir şekilde hamile kalmak önemli dedi. Bakalım daha akibetimizi bilmiyorum. Muhtemelen aşılama olur, çünkü eşimde ileri hızlı hareketli %15 ileri yavaş hareketli %45. Aşılamada şans daha yüksek gibi:26:
kızlar her gece yatağa yattığımda dua ediyorum allahım öncellikle babama sağlık sıhat ver bize ve bizim gibi bekleyen herkesede sağlıklı eli ayağı düzgün vatanına millatine hayırlı, dinini kitabini bilen vicdanlı evlatlar naip et die inş.allah bir gin dualarımızı kabul edecek...elbet vakti vardı vardır ama bu içteki özlem hasret iste insanı yakıp kavuruyo
CANIM yazın bol bol domates suyu yap küçük şişilere yada kavanozlara koy. Annem Sagolsun bana yaptıgı için ben yapmayı bilmiyorum da seninde ögrenmenin zamanı gelmiş şekerciiimBu difrizi kesfedenin babasinin ruhuna rahmet kisin en buyuk yardimci ama akillandim seneye bi cekmeceyi sirf domates ve menemenlik domates biber yapicam kisin yenmiyo domates pis kokuyo
Osmanlıyı yönetenler kadın olunca sonunda batırmışlar..elibises Osmanlıyı bu hale düşürdüler iştee bir diziiii Osmanlıyıı yıktı bitirdiii halbuki Osmanlı bu hale düşecek bir devletmiydiHaremiyle kadına düşkünlükleriyle tanıttılar halbukii neler neler var anlatılacak ama bu devirde en dikkat çeken malesef bel altı işte....
dunu,
GamzeMesut+,
elibeses+,
puffy123,
aysunsedat
nasılsınız
amin canım inşallah tez zamanda gelir minik meleklerimiz
amin canım inşallah Allah herkesin gönlüne göre verir.bende çok istiyorum bir bebeğim olsun,ama iş yerimde bir arkadaşım hamile kaldı 3 aylık şu an da o beni çok korkuttu,hem yaklaşık 6 ay denemişler bu tarafı korkuttu hemde çok mutsuz bir hamilelik geçiriyor sürekli asık surat gergin ukala ukala bakışlar azarlamalar falan böyle olmakta çok kötü bunu gördükçe korktum ya bende böyle olursam diye etrafımı üzersem diye bilmiyorum ama hakkımızda hayırlısı :)))
canım peşinden gelsem bende senin gibi ah ahh ne güzel olur :44:Ay benimde ikizdi kuzum tek tek gittiler hayirlisi buymus simdikide tek falan ama guclu cikti sukurler olsun
selam kızlar herkese günaydınnnnnnn
Iki haftadir almiyom domates biber kokuyo ne bilim buzluga sekiz torba domates atmistim keske daha cok atsaymisim ben salcayi sevmem yemeklerde yazin sirf domates kullanirim kisin salcayla gecistiririm dedim az attim melemenlik falan hazir guzel oluyomus meger ama yeni evliyim ya acemilige denk geldi seneye tutmayin beniii
Hilallll testi tekrarlamadin mi yaaaa
canım inşallah sabitlenmiştir ateşin hayırlıs olsun inşallah sen hayıt otu hapını kullanıyormusun
canım sen dikkat et bence iyi bile duruyorsun zaten test yapmadan
ben öyle bir çizgi görsem saat gecenin yarısı da olsaydı gider kan testi yaptırırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?