Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ay evet bu akşamı heyecanla bekliyorumm
anacım bu osmanlı herifleri ne azgınnn zaten hiç biri eceliyle ölemiyo :104:

Ben zati hic sevmiyom o pargaliyi karisi evlat acisindan yataklarda o kalfayla ohhhhh elbises benim degeri dun dedim ya sana o zaman bebegim gec dollenmeydi senin kirmizilar gelmicek isallah gec mec dolledin sen bircani :)))))

ay evet bu akşamı heyecanla bekliyorumm
anacım bu osmanlı herifleri ne azgınnn zaten hiç biri eceliyle ölemiyo :104:

elibises Osmanlıyı bu hale düşürdüler iştee bir diziiii Osmanlıyıı yıktı bitirdiii halbuki Osmanlı bu hale düşecek bir devletmiydi Haremiyle kadına düşkünlükleriyle tanıttılar halbukii neler neler var anlatılacak ama bu devirde en dikkat çeken malesef bel altı işte....

3877c4 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ateş dünkünn aynısı ... bata bir gün var... hadi hayırlısı...
canım inşallah sabitlenmiştir ateşin hayırlıs olsun inşallah sen hayıt otu hapını kullanıyormusun

canım sen dikkat et bence iyi bile duruyorsun zaten test yapmadan
ben öyle bir çizgi görsem saat gecenin yarısı da olsaydı gider kan testi yaptırırdım

Bu difrizi kesfedenin babasinin ruhuna rahmet kisin en buyuk yardimci ama akillandim seneye bi cekmeceyi sirf domates ve menemenlik domates biber yapicam kisin yenmiyo domates pis kokuyo

Ben zati hic sevmiyom o pargaliyi karisi evlat acisindan yataklarda o kalfayla ohhhhh elbises benim degeri dun dedim ya sana o zaman bebegim gec dollenmeydi senin kirmizilar gelmicek isallah gec mec dolledin sen bircani :)))))

pargalı zaten osmanlıya karşı çıkacak sonralarda ihanetten asılacak :)
ay canım ama suanda gögüslerin filan şişmesi lazımdı eger olsaydı kasıklarım agrıyo ara ara ama sanki kırmızılar gelicek gibi de agrımıyo anlamıyorum kendimi tanıyamıyorum şuanda

bu ay es geçebilir aslında sorun değil üzülmüyorum
bi rahmim kendini toplasın istiyorum bi gelsin kırmızılarda bende rahatlayayım aslında...
benim azdaha ikizcan oluyodu :18:

Haklisin tatlim kanunu bilmem kac sene savastaymis mesela ama bile bile izliyoruz unutmayalim ki tarihin bir gercegi harem entrikalari osmanliyi gercekten yikan harem zaten sehzadesini kapan tahtta coluk cocuk anasinin agzindan saltanat yuruttu bu dizilerin olmasi normal aslinda

Bu difrizi kesfedenin babasinin ruhuna rahmet kisin en buyuk yardimci ama akillandim seneye bi cekmeceyi sirf domates ve menemenlik domates biber yapicam kisin yenmiyo domates pis kokuyo

canım kışın dometesin minik minik olanı var ya ondan al hem hormonsuz onlar ama yemek yapmak için kullanılması zor oluyo çok küçükler ancak kahvaltıya falan

günaydın kızlar... eskisi kadar takılamıyorum ary-tık ne var ne yok iyice koptum ya (( sizle bir arkadaşım facede paylaştığı bişeyi paylaşmak istiyorum

Huzurun var
İş yerinde kusmuklu pantolonun var!
Kırık bir gözlüğün var.
Servetin var, altın topun var.
Eşyaları bulunamayacak yerlere saklama becerin var
Tırnaklarının arasında oyun hamuru var
Kaygıların var
Her şeyin var!
En şık çantandan bile oyuncak, emzik, çorap teki, bebek bezi çıkma ihtimali var
Her gün yılmadan seni sinirden çıldırtıp arkasından mutluluktan deli eden birileri var
Hayatının anlamı var
Taşıman gereken kocaman bir çantan var
Masallar, hikayeler uydurabilmen için geniş bir hayal dünyan var
Buzdolabının rafında oyuncak araba bulma ihtimalin var
Yoğun bir sorumluluk duygusunun yanında tarif edilemez, karşılıksız bir sevgi ve huzur var
Sağlıklı olmak ve yaşamak için çok geçerli bir sebebin var
Onun gözlerine bakıp hayatı unutma şansın var
Uykun var, uykun!
Gerçek aşkın var
Gelecek nesle katkıda bulunmanın gururu var
Karı-koca kavgası var
Hayatın tadı var, tuzu var
Pencerelerde, camlarda, aynalarda minik parmak izleri var
Geleceğe dair umudun var
Çantanda cezve var
Çokluğuna senin de şaştığın sonsuz sabrın var
Üstüne sinmiş mis gibi cennet kokusu var
Kocaman bir yüreğin ve hemencecik akan gözyaşların var
Bu hayatta kimsenin tattıramayacağı ANNELİK değerin var
Çocuktan önce farkında varmadığın yaratıcılığın var
Bağrışmalarını dinleyen komşuların var
Yetişemiyorum kaygın var
İnanılmaz bir sorumluluğun var
Dağınık bir evin var
Dağınık saçların, altında her daim eşofmanın var
İşin var
Şansın var
Blogun var
Onu bu dünyada yalnız bırakmamak için korkuların, kimseye bahsedilmemiş duaların var.
Fena halde gıcık aldığın akrabaların var
Sürekli ondan bahsedesin var
Hiç toplanmayan bir evin, her gün çalışan bir çamaşır makinen var.
Sürekli kopan kolyelerin, başta topuklu ayakkabıların olmak üzere her türlü süslü eşyana davet beklemeden ortak olacak birileri var.
Oyuncak olmuş tencere tavan var
Bir saniye önce romantikken aniden sahne değiştirip korku filmine dönüşen, sonra yine sen hangi ara olduğunu anlayamadan komediyle devam eden ve hayatın boyu sürecek bir senaryon var.
Oyuncak olmuş tencere tavan var.
Evin değişik yerlerine yapıştırılmış türlü türlü çıkartmaların var
“İlk görüşte aşk”a inanasın var
Ve uzar gider...
....:)))

inş cnm bakalım yarın nasl olcak ...yok cnm kullanmıorm aslnda bu ay kullancktm ama adetlerm duzenli bnm bi de adet sancısı da beş altı seneden beri yok o yuzden kullanmayıyım dedm ...

canım kışın dometesin minik minik olanı var ya ondan al hem hormonsuz onlar ama yemek yapmak için kullanılması zor oluyo çok küçükler ancak kahvaltıya falan

Iki haftadir almiyom domates biber kokuyo ne bilim buzluga sekiz torba domates atmistim keske daha cok atsaymisim ben salcayi sevmem yemeklerde yazin sirf domates kullanirim kisin salcayla gecistiririm dedim az attim melemenlik falan hazir guzel oluyomus meger ama yeni evliyim ya acemilige denk geldi seneye tutmayin beniii

İşyerimdeyim aslında şuan ama süzülen yaşları durduramıyorum. Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu ama artık içimde sürekli kanayan bir yara oldu.
Yazanın ellerine sağlık

Ben iyiyim tatlim bi yandan yemek yapiyom bi yandan pargalinin boyunu deviriyom :)))))

çok güzelmiş canım ya bende bunları söylemek istiyorum ama

inş cnm bakalım yarın nasl olcak ...yok cnm kullanmıorm aslnda bu ay kullancktm ama adetlerm duzenli bnm bi de adet sancısı da beş altı seneden beri yok o yuzden kullanmayıyım dedm ...

ne güzel canım ya ağrının olmaması ben geberiyorum resmen ağrıdan ben başladım bu ay kullanmaya bakalım hayırlısı artık inşallah şifa olur

sneye 3 kişi olacaksınız canım sen bu hamaratlıkla daha çoook şey yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…