Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aaa çok basitmiş bende yaparım Anneciim yapamıca zaman :) Sagol canım
evde oldugum zamanlar bende izlerim gülbeni

bende yazın domates püresi yapıyorum kavanozlara şimdi onları katıyorum yemeklere süper oluyor hiçbişey yoksa makarnaya katıyorum süper oluyor bende içine 1 adet asma yaprağı sarımsak ve zeyninyağı koyarım asma yaprağı bozulmasını önlüyor.kavonozun en üstüne koyuyorsun açınca hemen çıkartılıyor tadı da şahane oluyor

hilalciim inşallah bebiştir canım normal değil yani bata bu kadar yakın koyu çift cizgi çıkmasııı
2 gün varsa idrar testinde de cıkar aslında :44:

yok kız koymana gerek yok benimkiler hiç bozulmadı
bekarkende annem yaptırırdı bana öğreniyim diye
sadece 1 gün geçtikten sonra kavonozları kapakları üste olacak şekilde çevirdiğinde ağar kapak bombe yapmışsa hemen açıyorum (ki bu sadece 45 kanonozda 1 tane oldu çok ii sıkmamışım hava almış)tekrar 2 taşım kaynatıyorum tekrar koyuyorum kavonoza

ben buzluğa sadece vişne koyuyorum yasın kilo kilo
o da kompostu ve pastalar için :) süper oluyo valla kızlar

afiyet olsun canım sende çok marifetlisin
ben dondurucuya hiç bir şey koymuyorum bir kere tazefasulye koydum 4,5 poşet 1 kere pişirdim çok kötü kokuyo eşimde hiç beğenmedi o yüzden bir daha da koymuyorum.bu yaz bende yapıcam dometes inşallah .köydeyken annemle çok yapardık biz.çokta lezzetli oluyor bak canım melemen çekti şimdi

Valla gelebilirsin ben hic ummuyodum cunku bir bucuk ay kanamam vardi ege uniye sevk etmislerdi kanim pihtilasmiyo diyo halvetten sonra firt ayaktaydim hemen dusa ama oldu hemde ertesi ay 22 agustos dusuk 12 eylul sat anam bi baktim 12 Ekim gigbe ciktim

selamlar
arkadaslar sizlere bir sorum olacak?

-benim adetim 20.11-25.11 hep düzenliydi ve bu ay 3 gün sürdü neden 3 gün süre bilir ?
- ve biz esimle adet bittikten hemen sonra beraber olduk acaba hamile kalma sansi ne kadardir arkadaslar?????

-simdide cvplar icin tsk ederim

off of hele menemenlik yaptığım varyaaa
bazen kahvaltıya misafir gelince onu koyuyorum masaya ekmek bandırıyolar sonra parmaklarını yiyolar istersen yumurta kır menemen yap :)
ikiside olur
yaa ben biraz anneme çekmişim sanırım o çok marifetlidir .akademisyen olmasının yanı sıra en müthiş ev hanımıdır ayrıca
bi kadın herşeyi bilecek der çalışmak bahane değil der. haklıda bence :) bana da bil ama yapma zamanı gelince yapacaksın zaten derdi. hep ondan öğrendiklerim aslında bunlar
kaynanam şok olurdu ben bişeyler yapınca ama o da sadece çalışmış hiç bişey öğrenmemişşş düşünün yemek yapmaktan nefret ediyorum sadcee görevim olduğu için yapıyorum derdi.yaa düşünün kadın çay demlemeyi bilmiyo babam çaycı adam içemiyo buzyüzden evde
ben gittiğimde demliyordum o na .kaynanaya da gösteriyordum ama tık yok kadında

bende kayınvalidemle birlikte yapıyorum asma yaprağı çok faydalıymış sütten 3 kat fazla kalsiyum içerirmiş o öğretti banada eskiden bende koymazdım baktım tadıda güzel oluyor hafif tuz tadınıda veriyor.bende buzluğa koymuyorum aynnı şekilde kavanoz yöntemiyle yapıyorum.buzluğa daha çok sebze yapıyorum eşim garnitür çok sever mesala onunkendim yapıp buzluğa atıyorum eşim kumpir fln yapıyor evde ona fln koyuyoruz.

kızlar bu arada bu ay ki eski ovulasyon testlerimi buldum attım sanıyordum banyo dolabındaymış bende yazmıştım ya daha önce 3 gün çift çizik var.resim koyim mi?

canım yemekleri de bi pişirip koyman lazım çigden değil .
cok cok iyi olmuyor ama acil durumlarda işe yarıyor

Son düzenleme:

ilda ilda menemenliki nasıl yapıyorsun?
Annem o sekilde menemenlik yapmıyor da...
sadece domates suyu yapıyor..

ilda ilda menemenliki nasıl yapıyorsun?
Annem o sekilde menemenlik yapmıyor da...
sadece domates suyu yapıyor..

canım normal domates suyuda menemenlik olıuyo biliyosun
ama ben daha hazır olsun diye (olurya o an biber falan olmaz evde gecenin bi vakti canı ister birinin diye ) bide menemenlik 15 kavonoz yaptım
aynı domatesleri rondodan geçiriyosun
tencereye biberleri ve sarımsağı atıyosunbiraz zeytin yağ azcık bişirince üzerine domates suyu iki taşım kaynat koy kavonoza
bukadar canım

kışın ortasında mis gibi gerçek domatesten yapılmış bi menemen mmmmmmmmmmmmmmmm mis gibi

eskinin kadınları çok marifetli oluyor ama senin kayınvaliden de pek iş yokmuş canım.
bende anneme çok yardım ederdim çoçukken benim annemde çok şey yapardı böyle salçasını kendi yapardı dometes dolduruyordu kavanozlara.taze fasulye koyardı.kış için.biz köyde büyüdük durumda pek iyi olmayınca kadın ne bulsa koyuyordu kavanoza.ben çok seviyorum taze fasulyeyi biliyorsundur belki tazefasulyeyi annem haşlayıp kavanoza kayardı sonra soğanla kavururdu onu ben çok seviyordum.ama artık hasta çok şey yapamıyor artık.bende burda pek uygulayamıyorum.
yemek ve pasta türü şeyler yapmaya bayılıyorum değişik değişik şeyler öğrenip uygulamaya seviyorum ilkinde olmasa bile ikincide tutturuyorum.benim kayınvalidem de çok marifetli ben 19 yaşında evlendim bazı şeyleri o öğretti bana ben evlenmeden önce yemek yapmazdım yemek anneme aitti temizlikte bana ama evlendikten sonra hiç zorlanmadım.çünkü daha çoçukken annem öğretmişti yemek yapmasını kayınvalidemde çok şey öğretti o da hep öğren ama istersen yapma ilerde işine yarar diyo allah korusun bana birşey olursa benim şeylerimi sen yürüt der.

ay kızlar bugun ole guzel bişi yaptım kı sabah kalktım hamama gıttım ohhh kese masj mısler gıbı oldum sankı butun vucudum rahatladı
ama benım bu ayda fos gectı sanırım kasıklarım agrıyo hıc bukadar once baslamazdı daha 9gunum var anlamadım ama göğüslerde sızlıyo yavastan rahım fılmı cekıldım bu ay acaba ondan mı bole agrım var bılmıyorum umudum gıttı gene şimdi bekle kırmızıları uffff

ohhhh canım yarasın hakkaten süper oluyor en son geçen sene arkadaşımla gitmiştim sanki yenilenmiştim keşke düzenli gidebilsem heryere güvenemiyorum

günayyyaddddıııııııııııııııııııııınnnn

hoşgeldin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…