- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
kızlar merhaba
gülbeni izliyordum müthiş bi kadın var konuk
çocuk nasıl yetiştirilir diye
daha ortada bebek yok :))) ama çok şey öğrendim sayesinde
canım ben 2 yazdır yapıyorum
şimdi tam 30 kavonoz domates suyum var
okadar güzel oluyoki anlatamammmm.ama ben buzluğa konulanları sevmiyorumkokuyo .oyüzden kavanozlara yapıyorum
yazın takıyodum sırt çantamı 10 kilo sırtıma 5 er kiloda ellerime
valla alırken yaşlı kadınlara bile tarif veriyodumnasıl öğrenmezler bu yaşlarına kadar anlamadım :))
çok ama çok basit canım .hatta menemenlik bile fazladan 10 tane kavonozum var.onlar bi,berli sarımsaklı domatsli.buda 20 menemen dmek:))
alıyosun domatları :) soyuyosun .tabi ben çok aldığım için sıcak suyun içine atıp çıkarıyordum .daha kolay soyuluyo
sonra rondodan geçiriyorum .içine biraz zeytinyağ tenzerede kaynat istediğin kadar tabii
sonra kavozozlara koy hemen ağzını kapat sıkı sıkı anında tesr çevir .1 gün olmadı 2 gün hiç dokunma
sonra afiyetle kar yağdığında gerçek domates çorbası iç
ya kızlar benim dünki ovulasyon testiydi gebelik olsa bende yerimde duramam ama değilki ,adetime 2-3gün kaldı gebelik testi için bekliyim diyorum bide biraz araştırdım kanda herzaman oluyomuş LH hormonu bide akşama kadar rahat 6 saaat beklemiş test ne bilim kendimi çok umutlandırmak istemiyorum
ilda bende seyrettim o profu, annelik akademesi diye kitapları var bebek olsun onları alcam ilk iş
bende yazın domates püresi yapıyorum kavanozlara şimdi onları katıyorum yemeklere süper oluyor hiçbişey yoksa makarnaya katıyorum süper oluyor bende içine 1 adet asma yaprağı sarımsak ve zeyninyağı koyarım asma yaprağı bozulmasını önlüyor.kavonozun en üstüne koyuyorsun açınca hemen çıkartılıyor tadı da şahane oluyor
kızlar merhaba
gülbeni izliyordum müthiş bi kadın var konuk
çocuk nasıl yetiştirilir diye
daha ortada bebek yok :))) ama çok şey öğrendim sayesinde
canım ben 2 yazdır yapıyorum
şimdi tam 30 kavonoz domates suyum var
okadar güzel oluyoki anlatamammmm.ama ben buzluğa konulanları sevmiyorumkokuyo .oyüzden kavanozlara yapıyorum
yazın takıyodum sırt çantamı 10 kilo sırtıma 5 er kiloda ellerime
valla alırken yaşlı kadınlara bile tarif veriyodumnasıl öğrenmezler bu yaşlarına kadar anlamadım :))
çok ama çok basit canım .hatta menemenlik bile fazladan 10 tane kavonozum var.onlar bi,berli sarımsaklı domatsli.buda 20 menemen dmek:))
alıyosun domatları :) soyuyosun .tabi ben çok aldığım için sıcak suyun içine atıp çıkarıyordum .daha kolay soyuluyo
sonra rondodan geçiriyorum .içine biraz zeytinyağ tenzerede kaynat istediğin kadar tabii
sonra kavozozlara koy hemen ağzını kapat sıkı sıkı anında tesr çevir .1 gün olmadı 2 gün hiç dokunma
sonra afiyetle kar yağdığında gerçek domates çorbası iç
canım peşinden gelsem bende senin gibi ah ahh ne güzel olur :44:
daha 2-3 ay veriyorum kendime hamişlik için bu süre içinde moralimi bozmucam
ama -3 ay geçince artık dinleyin beni
hoşgeldin topragım :)
bircanın annesigeldii
afiyet olsun canım sende çok marifetlisin
ben dondurucuya hiç bir şey koymuyorum bir kere tazefasulye koydum 4,5 poşet 1 kere pişirdim çok kötü kokuyo eşimde hiç beğenmedio yüzden bir daha da koymuyorum.bu yaz bende yapıcam dometes inşallah .köydeyken annemle çok yapardık biz.çokta lezzetli oluyor bak canım melemen çekti şimdi
afiyet olsun canım sende çok marifetlisin
ben dondurucuya hiç bir şey koymuyorum bir kere tazefasulye koydum 4,5 poşet 1 kere pişirdim çok kötü kokuyo eşimde hiç beğenmedio yüzden bir daha da koymuyorum.bu yaz bende yapıcam dometes inşallah .köydeyken annemle çok yapardık biz.çokta lezzetli oluyor bak canım melemen çekti şimdi
off of hele menemenlik yaptığım varyaaa
bazen kahvaltıya misafir gelince onu koyuyorum masaya ekmek bandırıyolar sonra parmaklarını yiyolar istersen yumurta kır menemen yap :)
ikiside olur
yaa ben biraz anneme çekmişim sanırım o çok marifetlidir .akademisyen olmasının yanı sıra en müthiş ev hanımıdır ayrıca
bi kadın herşeyi bilecek der çalışmak bahane değil der. haklıda bence :) bana da bil ama yapma zamanı gelince yapacaksın zaten derdi. hep ondan öğrendiklerim aslında bunlar
kaynanam şok olurdu ben bişeyler yapınca ama o da sadece çalışmış hiç bişey öğrenmemişşşdüşünün yemek yapmaktan nefret ediyorum sadcee görevim olduğu için yapıyorum derdi.yaa düşünün kadın çay demlemeyi bilmiyo babam çaycı adam içemiyo buzyüzden evde
ben gittiğimde demliyordum o na .kaynanaya da gösteriyordum ama tık yok kadında
Nasılsınız kızlar?Dünün şokunu atlattım iyi sayılırım
slm cnm hoşgeldin üzme tatlı canını
Hoşbulduk canım yok artık üzülmüyorum.
ilda ilda menemenliki nasıl yapıyorsun?
Annem o sekilde menemenlik yapmıyor da...
sadece domates suyu yapıyor..
off of hele menemenlik yaptığım varyaaa
bazen kahvaltıya misafir gelince onu koyuyorum masaya ekmek bandırıyolar sonra parmaklarını yiyolar istersen yumurta kır menemen yap :)
ikiside olur
yaa ben biraz anneme çekmişim sanırım o çok marifetlidir .akademisyen olmasının yanı sıra en müthiş ev hanımıdır ayrıca
bi kadın herşeyi bilecek der çalışmak bahane değil der. haklıda bence :) bana da bil ama yapma zamanı gelince yapacaksın zaten derdi. hep ondan öğrendiklerim aslında bunlar
kaynanam şok olurdu ben bişeyler yapınca ama o da sadece çalışmış hiç bişey öğrenmemişşşdüşünün yemek yapmaktan nefret ediyorum sadcee görevim olduğu için yapıyorum derdi.yaa düşünün kadın çay demlemeyi bilmiyo babam çaycı adam içemiyo buzyüzden evde
ben gittiğimde demliyordum o na .kaynanaya da gösteriyordum ama tık yok kadında
ay kızlar bugun ole guzel bişi yaptım kı sabah kalktım hamama gıttım ohhh kese masj mısler gıbı oldum sankı butun vucudum rahatladı
ama benım bu ayda fos gectı sanırım kasıklarım agrıyo hıc bukadar once baslamazdı daha 9gunum var anlamadım ama göğüslerde sızlıyo yavastan rahım fılmı cekıldım bu ay acaba ondan mı bole agrım var bılmıyorum umudum gıttı gene şimdi bekle kırmızıları uffff
günayyyaddddıııııııııııııııııııııınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?