Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sakın strese sokma kendini.. eşinle konuş bence . cuma cumartesi pazar falan tam senin öğrenme ihtimalinin olduğu günlerde kızlarında kalsınlar. eşin ayarlasın. sen germe kendini.

Ben bu ay hamişlik sıramı sizlere verdm. Önce bu ay sen hamiş ol, ben daha sonraki aylarda vericem o güzel haberi bebekim.

canım benim inşallah hep birlikte olalım el ele hamişliğe

cnm ne güzel duaymış öyle valla sağolasın

canım yarın alcam sonucu...
başka testlerde yapıldığı için..
e bide sağlık ocağı olduğu için sonucu geç alıcam yaniii yarınnnn....
ama bugün yine idrar testi yaptım

geçen gün yaptığın testle karşılaştırdınmı çizgi koyulaşmışmı biraz daha hayatım..

Dert ettiğin şeye bak ya
Alıcan testi geçicen tuvalete sen testi yapıp beklemeye koyulurken o sırada saçlarını falan toplıycan, kirlileri ayırcan sonrada dönüp arkana çift çizgi testini alıp cebine koyup eşine yapıcağın süprizin planını yapıcan

amin inşallahhhhhh tüm isteyenlere :)

aynenn hilall puffy nin dediği gibi yapacaksınn ama çift çizgiyi görünce sevinçten kaynanamı sarılırsın yoksa deli gibi evde koşarmısın orasını kestiremedim

canlarımmm ben geldmmm naslsnzz ben iimm hava guzelll dolaşa dolaş geldm eve kırmızılar da geldi hiç onmli degll hemen preseedi alıorm siteyi açtım bileee yapacak çok şey var dahaa... umuda devammm

inşallah faydası olmuştur canım.hangi vitaminleri kullanıyor birde dr mu verdi siz kendiniz mi aldınız.
bizde ocak ayında gideceğiz merkeze bakalım nasıl çıkacak.
sizde varikosel var mıydı canım benim eşimde var.biz ameliyattan biraz korkuyoruz çünkü daha kötü olma ihtimali var ben burda okumuştum birkaç tane.
eşim geçende diyor bana sen istersen ameliat olurum diye.ama ben istemiyorum.inşallahta gerek kalmaz.

çalışınca zor tabı cnmcım hep geçe kalıyor işler evet rahatım valla temızlık yok yemek derdı yok tabı bugunluk

evet cnm aynen öyle ya birde yemek derdi beni sinir ediyor
ne pisirsem falan filan olayi
ama sonunda bir menü cikardim kafamda

canlarımmm ben geldmmm naslsnzz ben iimm hava guzelll dolaşa dolaş geldm eve kırmızılar da geldi hiç onmli degll hemen preseedi alıorm siteyi açtım bileee yapacak çok şey var dahaa... umuda devammm

:2::2::2::2::2:yaaaaaaaaa :2::2::2::2::2:neden geldilerki:2::2::2:hayırlısı olsun bitanem..hemen al o jel i belkide kısmetin ondadır

sakın strese sokma kendini.. eşinle konuş bence . cuma cumartesi pazar falan tam senin öğrenme ihtimalinin olduğu günlerde kızlarında kalsınlar. eşin ayarlasın. sen germe kendini.

şöyleki bi iş durumu varmış kızlarını kocası yani damatla ilgili o yüzden 2 gün ordalar yoksa kayınpederim açık açık söyler hep ben gelinimin evinde daha rahat ediyorum diye.eşiminde hafta sonu semineri var istte gidecek ondan hani ben yalnız kalmayım diye cumadan bana gelceklermiş .

bu arada süprizim aylardır kafamda hele bi öğreneyim anlatıcam kafamda

merhaba kızlar ben yeni üye oldum

birşey soracağım size müsaitseniz ve cavaplarsanız çok sevineceğim,

benim yumurtlamam dün bitti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bugün test yaptım tek çizgi çıktı.

çok üzgünüm ağlıyorum üzüntüden.

acaba erken yapmış olabilir miyim testi???????????????????????????????

umutege bunu BEĞEN'di

canim en azindan bekletmediler mahvoluyor insan yoksa
sen bir kullan onu bende deniycem burda bulabilirsem
bu arada hosgeldin cnm
hunicansin ama halen demi hersey yolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…