kızlar bu arada demin tam kapıdan girdim kayınvalidem aradı havaalanına gidiyoruz dedi izmire geliyorlar daha bayramda birlikteydik 15 gün anca oldu yanibende kendimi yormıyım bikaç gün dikkat edeyim dedikçe iş çıkıyor evi temizlemem lazım ymekti alışverişti vs.vs eşime söyledim ben yaparım merak etme diyooo.şimdi burda kendi yazlıkları var ama muhtemelen 2 gün kızında 3 gün bizde kalırlar .ben daha davetimi yapmadan söyledi zaten birlikte olcaz ne güzel fln diye cuma bize geçiceklermiş ben nasıl test fln yapcam onlar burdayken elim ayağıma dolanır benim şimdiden stres yaptım
Ben bu ay hamişlik sıramı sizlere verdm. Önce bu ay sen hamiş ol, ben daha sonraki aylarda vericem o güzel haberi bebekim.
allahımm bizi görensin bilensin nefesimizi verensin alansın. aklımzdan kalbimizden geçenleri bilensin. şimdi kalbimizden geçen istekler kendi adımıza ve cümle alem hayırlı olacaksa kabul et. imtihanımızda bizi zor durumda bırkma. kötü durumlarda isyan edenlerden olmak istemiyoruz ama kalpten yada dilden isyanlar çıkıyor affet. isteğmiz ise gerçi bilirsin ama tatlı bir bebiştir. görmeyi nasip et amin ( eşimin ben ne zaman deli deli esmeye başlasam burnumun dibinde ettiği dua )
canım yarın alcam sonucu...
başka testlerde yapıldığı için..
e bide sağlık ocağı olduğu için sonucu geç alıcam yaniii yarınnnn....
ama bugün yine idrar testi yaptım
kızlar bu arada demin tam kapıdan girdim kayınvalidem aradı havaalanına gidiyoruz dedi izmire geliyorlar daha bayramda birlikteydik 15 gün anca oldu yanibende kendimi yormıyım bikaç gün dikkat edeyim dedikçe iş çıkıyor evi temizlemem lazım ymekti alışverişti vs.vs eşime söyledim ben yaparım merak etme diyooo.şimdi burda kendi yazlıkları var ama muhtemelen 2 gün kızında 3 gün bizde kalırlar .ben daha davetimi yapmadan söyledi zaten birlikte olcaz ne güzel fln diye cuma bize geçiceklermiş ben nasıl test fln yapcam onlar burdayken elim ayağıma dolanır benim şimdiden stres yaptım
Rabbimiz dileyen herkese versin inşallah. Sağlıklı sıhhatli, vatana, millete, bizlere, her şeye hayırlı çocuklarımız olur inşallah. Ben de istiyorum artık. Hayırlısıyla ver Allah'ım. Geri çevirme bizlerin dualarını
Dert ettiğin şeye bak ya
Alıcan testi geçicen tuvalete sen testi yapıp beklemeye koyulurken o sırada saçlarını falan toplıycan, kirlileri ayırcan sonrada dönüp arkana çift çizgi testini alıp cebine koyup eşine yapıcağın süprizin planını yapıcan
şimdi baktımda 28 eylülde yaptırmışız
demekki 28 aralıkta yaptırıcaz 3 ay sonra yapılıyoya canım
yaniii ocak başı yaptırırız biz
merakla bekliyorum sonucu kürler ii gelmişti şimdi üzerine vitamin ve keçiboynuzu suyu bakalım nasıl etklilicek :)
çalışınca zor tabı cnmcım hep geçe kalıyor işler evet rahatım valla temızlık yok yemek derdı yoktabı bugunluk
canlarımmm ben geldmmmnaslsnzz ben iimm hava guzelll dolaşa dolaş geldm eve kırmızılar da geldi hiç onmli degll hemen preseedi alıorm siteyi açtım bileee yapacak çok şey var dahaa... umuda devammm
sakın strese sokma kendini.. eşinle konuş bence . cuma cumartesi pazar falan tam senin öğrenme ihtimalinin olduğu günlerde kızlarında kalsınlar. eşin ayarlasın. sen germe kendini.
Dert ettiğin şeye bak ya
Alıcan testi geçicen tuvalete sen testi yapıp beklemeye koyulurken o sırada saçlarını falan toplıycan, kirlileri ayırcan sonrada dönüp arkana çift çizgi testini alıp cebine koyup eşine yapıcağın süprizin planını yapıcan
canlarımmm ben geldmmmnaslsnzz ben iimm hava guzelll dolaşa dolaş geldm eve kırmızılar da geldi hiç onmli degll hemen preseedi alıorm siteyi açtım bileee yapacak çok şey var dahaa... umuda devammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?