Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

İnşallah olmazsın da hamişsindir canım.

Birşey soracağım Edamm, rüya görüyor musun?

edam nasılsın üzülme canım sakın halvete devam meleğin elbet sana gelicek zamanı gelmemiş

sağol canım benim üzülmüyorumm...
bir an önce adet olup rahatlamayı bekliyorum..
ondan sonra ailemin yanına ist a gidicem 1 ay eşim yanımda olmayacakk..
temmuz boş gececek heralde bizim için...

yok cnm ilaç kullanmıyorumm...
kürtaj olalı 17 ay bitti sadece 2 kere adetim gecikti o da ilk korunmayı bırakırken...
bayadır günüm geçmiyordu düzenliydimm

ne güzel maşallah cnm ya..ben evlenmeden önce çok düzensiz görüyordum.zor hamile kalacağım içime doğuyordu bu düzensizliklerden dolayı.korktuğumda oldu.ama çok şükür tedaviye başladığımdan beri düzenli görüyorum
Seninki belki stresten olmuştur cnm ya..

canım ben temmuzda 2 senelik evli olucam...
sadece kürtajdan sonra 2 kere geciktii...
daha sonra ve öncesinde düzenliyim allaha şükür

sende bundan sonra devamlı düzenli görürsün inşş

bilmiyorum ki canımm..stres belkide havalardan hiç bir fikrim yokk...

eee siz napiyosun bakim bal böcegi büyüyomu

büyüyo galiba teyzesi .annesinin kasıklarını ağrıttığına göre.tek sağlıklı olsun da önemli diil.dün gece afedersnz çok ktü istifra ettim.elim ayağım boşaldı.vücudum ates gbi oldu rengim bembeyaz.tansionumda düştü.ama bugn iyiym galiba midemi filan bozdum ondannnn.yarın ilk kontrolune gidicez bakalım

hayırlısıyla inş cnmm...

evet tatlım çok görürümm...

Ben demirhana hamile kaldığımda tabi haberim yok o zaman ama o kadar acayip değişik rüyalar görüyordum ki anlatamam. Ya bir garip bu rüyalar derdim hep. Sonra bir gün oğlumu rüyamda gördüm aynı bu zamanki haliyle sarı saçlı gri gözlü değişikti. Bana baktı anne dedi bana sarıldı ve dudağımdan öptü. O kadar güzeldi ki sabah ağladım eşim de ağladı anlatınca tabi. Ve eşim adetime yakın hep derdi ki sende bir değişiklik var demet sen bu ay hamilesin bak gör derdi ve gerçekten de öyle oldu ve rüyamda gördüğüm tatlı çocuk şimdi kollarımda ve aynı rüyamdaki gibi öpücük ver dediğimde bana dudağını uzatıyor.
Kısaca bu yüzden sordum canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…