Süper cnm ya inşallah da gelmez. Batma felan var mı bir belirti?
selam kıslar nasılsınız nasıl gidiyor halvetler
ğögüslerim acayip şişti damarları çıktı acıyor sağ kasığımda batma belim ayrılıyor bugün sabahtan beri mide bulantısı
Ay çok sevindim cnm çok da severim Seyhan ismini. Biraz asmalı konak hastasıyım orda da çok severdim Seyhanı. Gerçi Semeni daha çok severdim tip bakımından
aaa hastasıydım cnm bnde o dizinin..seymen konusunda katılıyorum cnmm
Anladın cnm benim. Hala adet olmamışsın allah allah ya başka bir doktora daha mı gitsen acaba canım ya?
ğögüslerim acayip şişti damarları çıktı acıyor sağ kasığımda batma belim ayrılıyor bugün sabahtan beri mide bulantısı
canım valla süper isimler bunlar ya..bi kaçını beğendim haberin olsun....
evet canım hala adet olmadım ve belirtilerim devam ediyorrr...
Hoşgeldin canım. Bat geçti mi? Hadi bakalım hayırlısı inşallah bebişin tutunmuştur annesine sıkı sıkı
canım belki strestendir ya..ben klomen kullanrken ne zaman gecikse kist çkıyordu ama sen ilaçta kullanmıyorsun bildiğim kadarıyla değil mi??
iyi akşamlar canımm hoşgeldinnn
kızlar selam ben geldimmm
sol tarafımdaki ağrı devam ediyor dün akşamda uyumadan önce belim ağrıdı azıcık
sizler nasılsınız ??
selam tatlı anne adaylarııııııı.nasılsınız bakem
inşallah hamilesindir tatlım....
Edam bence başka bir doktora daha git cnm belki geç döllenme de olabilir. Bazı arkadaşların kanında geç yükselirmiş hcg hormonu belki öyle birşeydir cnm. Çok enteresan değil mi yani. Şaşırdım açıkçası:44::44::44::44::44::44:
hoşbulduk cnm batıma 1 hafta var dün başladı işte sancı inşallah cnm :)) başka beliritlerde var gibi ama ağrı en belirtisi kendimide kandırmak istemiyor bir hafta var daha :)
selam kizlarrrr nabersinizz insallah hepiniz yakinda böyle olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?