Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet canım hala adet olmadım ve belirtilerim devam ediyorrr...

Edam bence başka bir doktora daha git cnm belki geç döllenme de olabilir. Bazı arkadaşların kanında geç yükselirmiş hcg hormonu belki öyle birşeydir cnm. Çok enteresan değil mi yani. Şaşırdım açıkçası:44::44::44::44::44::44:

Hoşgeldin canım. Bat geçti mi? Hadi bakalım hayırlısı inşallah bebişin tutunmuştur annesine sıkı sıkı

hoşbulduk cnm batıma 1 hafta var dün başladı işte sancı inşallah cnm :)) başka beliritlerde var gibi ama ağrı en belirtisi kendimide kandırmak istemiyor bir hafta var daha :)

canım belki strestendir ya..ben klomen kullanrken ne zaman gecikse kist çkıyordu ama sen ilaçta kullanmıyorsun bildiğim kadarıyla değil mi??

yok cnm ilaç kullanmıyorumm...
kürtaj olalı 17 ay bitti sadece 2 kere adetim gecikti o da ilk korunmayı bırakırken...
bayadır günüm geçmiyordu düzenliydimm

valla canım bende şaşırdımm...
şuan sadece bekliyorum ümitlenmek istemiyorum ama bir gariplik var tabii..
eğer birşey yoksa bir an önce adet olsam da rahatlasam geçmese günüm daha fazlaa...
canım pazartesiye kadar olmazsam kan testini yenilerim artık ne yapayımm...

hoşbulduk cnm batıma 1 hafta var dün başladı işte sancı inşallah cnm :)) başka beliritlerde var gibi ama ağrı en belirtisi kendimide kandırmak istemiyor bir hafta var daha :)

İnşallah hamişsindir hayatım.

selam kizlarrrr nabersinizz insallah hepiniz yakinda böyle olursunuz

selam tatlı anne adaylarııııııı.nasılsınız bakem

Hoşgeldiniz cancanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…