kizlaaaarrrr elim ayagim titriyor cok heyecanliyim ben ikinci cok silik bir cizgi gordum
canım benım suan benımde tıtredı
resım koysana bakalım
yakından cek evıre cevıre bende görurum
ınsllah yaaaa
o ne kiz gg ?? baksaniza benim ens on 16. gunum iliskim olmustu onun uzerinden bugun 10. gunum.. cok erken aslinda idrarda cikmasi mucize yani.. ama yumurtlamam 14. gun falandir sanirim ya da 15
nasil konuluo buraya resim.. daha adetime 2-3 gun olmasina ragmen cizgi cok silikte olsa gorunuyor
kizlaaaarrrr elim ayagim titriyor cok heyecanliyim ben ikinci cok silik bir cizgi gordum
nasil konuluo buraya resim.. daha adetime 2-3 gun olmasina ragmen cizgi cok silikte olsa gorunuyor
kizlar koydum ama oldumu bilmiyorum .. fotoda net cikmamis ben rahat goruyorum yani
kizlar koydum ama oldumu bilmiyorum .. fotoda net cikmamis ben rahat goruyorum yani
şoktan çık artıkkkkk :))
benimde böyleydi :)
ertesi gün geliyor cnmsağol canım yaa bakalım gelsinde bi daha gelmedi size kaç günde geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?