Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

o ne kiz gg ?? baksaniza benim ens on 16. gunum iliskim olmustu onun uzerinden bugun 10. gunum.. cok erken aslinda idrarda cikmasi mucize yani.. ama yumurtlamam 14. gun falandir sanirim ya da 15

Ztar kız ne çıktı idrarda bat ne zaman ki?

nasil konuluo buraya resim.. daha adetime 2-3 gun olmasina ragmen cizgi cok silikte olsa gorunuyor

oleyyy gelsin bebiklerrr ztar hemen foto koyda bakalım ben bilmiyorum nasıl konulduğunuu ama çok mutlu oldum inşallah vardırrr

canım bende bılmıyorum nasıl konuluyor
keske koyabılsen ya
cok mutlu oldum cookkkk

canımmmmmmmmmmmmmmmm

konuya cevap ver kısmında altta eklenti ekle diyo...
oraya girr sonra dosyadan yükle diye bişey var... bilgisayarından seççç upload diye bişey var ona tıkla sonra aşağı tarafa inecek resim...
içeriğe ekle de sonra da bitti ye tıkla bu kadar :)

yükle de görelimmmmmmmmmmmmmmm

nasil konuluo buraya resim.. daha adetime 2-3 gun olmasina ragmen cizgi cok silikte olsa gorunuyor

kizlar koydum ama oldumu bilmiyorum .. fotoda net cikmamis ben rahat goruyorum yani

Eklentiler

• $photo.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 39
kizlar koydum ama oldumu bilmiyorum .. fotoda net cikmamis ben rahat goruyorum yani

evett görünüyor burdan oflununda böyleydi daha yeni biraz belirginleşmişş inşallah canımmm var bişeyler galibaaa.Yoksa hiç çıkmaması lazımdı varsa elinde sabah aç karınla birdaha yapsana yada kana git sabahhhh

şoktan çık artıkkkkk :))
benimde böyleydi :)

ya oflucum ben ayni marka testten daha oncede yaptim o ikinci cizginin esamesi yoktu.. benim adetime daha 2-3 gun var ve bu ilk idrarim degildi.. neyse ben kaptirmiyim kendimi.. yarin ilk idrarla yine yaparim test.. benim cikmam lazim kizlar gec bile kaldim.. hepinize cooookkkk tesekkurler desteginiz icin sagolun.. sizi seviyorummm

sağol canım yaa bakalım gelsinde bi daha gelmedi size kaç günde geldi?
ertesi gün geliyor cnm

kizlaaaarrrr elim ayagim titriyor cok heyecanliyim ben ikinci cok silik bir cizgi gordum

yaaaaaaaaaaaaaaa çok güzel benimde yapasım geldi ama 2 gün daha bekliycem
canım çoooooooooook güzel çıkmış 2.çizgi yarın hemen teste gidiyorsun bizide söylüyosun sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…