saol tatlımmmm.umarım önemli bişi diildr
büyüyo galiba teyzesi .annesinin kasıklarını ağrıttığına göre.tek sağlıklı olsun da önemli diil.dün gece afedersnz çok ktü istifra ettim.elim ayağım boşaldı.vücudum ates gbi oldu rengim bembeyaz.tansionumda düştü.ama bugn iyiym galiba midemi filan bozdum ondannnn.yarın ilk kontrolune gidicez bakalım
canım ben temmuzda 2 senelik evli olucam...
sadece kürtajdan sonra 2 kere geciktii...
daha sonra ve öncesinde düzenliyim allaha şükür
sende bundan sonra devamlı düzenli görürsün inşş
bilmiyorum ki canımm..stres belkide havalardan hiç bir fikrim yokk...
durmak yok bikmak yok oflamak yok ya hamis olacaz ya hamis olacaz allahin izniyle
Ben demirhana hamile kaldığımda tabi haberim yok o zaman ama o kadar acayip değişik rüyalar görüyordum ki anlatamam. Ya bir garip bu rüyalar derdim hep. Sonra bir gün oğlumu rüyamda gördüm aynı bu zamanki haliyle sarı saçlı gri gözlü değişikti. Bana baktı anne dedi bana sarıldı ve dudağımdan öptü. O kadar güzeldi ki sabah ağladım eşim de ağladı anlatınca tabi. Ve eşim adetime yakın hep derdi ki sende bir değişiklik var demet sen bu ay hamilesin bak gör derdi ve gerçekten de öyle oldu ve rüyamda gördüğüm tatlı çocuk şimdi kollarımda ve aynı rüyamdaki gibi öpücük ver dediğimde bana dudağını uzatıyor.
Kısaca bu yüzden sordum canım..
Ben demirhana hamile kaldığımda tabi haberim yok o zaman ama o kadar acayip değişik rüyalar görüyordum ki anlatamam. Ya bir garip bu rüyalar derdim hep. Sonra bir gün oğlumu rüyamda gördüm aynı bu zamanki haliyle sarı saçlı gri gözlü değişikti. Bana baktı anne dedi bana sarıldı ve dudağımdan öptü. O kadar güzeldi ki sabah ağladım eşim de ağladı anlatınca tabi. Ve eşim adetime yakın hep derdi ki sende bir değişiklik var demet sen bu ay hamilesin bak gör derdi ve gerçekten de öyle oldu ve rüyamda gördüğüm tatlı çocuk şimdi kollarımda ve aynı rüyamdaki gibi öpücük ver dediğimde bana dudağını uzatıyor.
ayyy caniiim gözlerim doldu okurken allah onlari basimizdan eksik etmesin ve allahim herkeze bu duyguyu yasamayi nasip etsin
canım ayaklarımızı sıcak tutmamız gerekiyor.bizi için bu çok önemli biliyorsun.hormonlar psikolojiyi,psikolojiyide hormonlar tetikliyor..bu yüzdende gecikmeler yaşanyor bazen..bikaçgün bekle eğer olmazsan doktora git cnm bence..hakknda hayrlısı olsun tatlım skma canını oluruna bırak cnmmm
Kızlar Halvet time...!!geleceğim bekleyin beni
İnşallah olacaksın tatlım. Bu iş biraz sabır işi biliyorsun. Sabreden derviş muradına ermiş oluyor. Zaten hamile kaldıktan sonra hiç anlamıyorsun 9 ay nasıl geçiyor..ayy cnm ya ne güzel yazmışsın yaaa..Rabbim evladını sana ve eşine bağışlasın....bende anne olmak istiyoruuuummmmmmmmmmmmmmmmmm
canım geçtiğimiz ay adetim bittikten sonra eşim bana sen bu ay hamile kalacaksın gör bak demişti...
bende acayip rüyalar görürüm..test yapmaya gideceğim sabah bir rüya gördüm yine çok acayip...
abimin eşi hamile benim 7 aylıkk...
rüyamda eşimin silahını alıyor bana ateş ediyor..beni kulagımın arkasından vuruyor..sonra beni çiçekçiye götürüyorlar orda ameliyat edeceklermiş anneme diyorum anne benim gözlerim gidiyor bayılmak üzereyim çabuk gelsin dr diyorum ve ben bayılıyorum..uyandıgımda ameliyat olmusum kulagımın arkası sarılı..sonra kuzenim falan cafe gidi bir yere gidiyoruz..aynaya bakıyorum argı yok sadece kursun izi varr diyorum nasıl ameliyat etmişler hiç dikiş yok diyorum..sonra arabaya binip evime geliyorum evime üst üste 2 kere hırsız girmiş ev darmadağın eşimi arıyorum çabuk gel hırsız girmiş diyorum eşimde 15 dk sonra görevim bitecek gelirim diyor ama gelmiyor bir türlü..ben de elimde eşimin jopuyla oda oda geziyorum evde altın ve para varmış onlara bakayım diyorum..ama yatak odasına gidemiyorum 2-3 yere bakıp çıkıyorum...bu arada beni vuran abimin eşide gayet sakin hiç birşey olmadan ev işi yapmaya devam ediyordu...aslında biraz daha detay var ama bunları hatırlıyorum :))
ben rüyamda hep erkek bebek görürüm beyaz tenli yeşil gözlü aynı eşimin kopyası olarakk...
cnm bende 3 gün önce bir kız çocuğu gördüm rüyamda ayy inşallah benim rüyamda çıkar
kızlar benim kız kardeşim cuma günü benim tarotuma baktırmış ve rüyamı yorumlatmışş...
kadın güzel şeyler söylemişş...
ve ablandan çok yakında kız bebek müjdesi alacaksınız demiş
Aminnn cnm Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah. Çocuk o kadar güzel bir varlık ki, azcık büyüsün bir tane daha olsun diyorsun. Kardeşi de olsun aman yalnız olmasın. Biz 3 kardeşiz ve kardeşlerime aşığımdır yani o kadar çok severim. Bir kız kardeşim var down sendromlu benden 2 yaş ufak bir de erkek kardeşim var 17 yaşında allahım uzun ömür versin cümlesine. Neden benim oğlum kardeşsiz kalsın ki? ne için 3-4 sene daha bekleyeyim ben? Bana çok saçma geliyor. Hem ikisi birden büyür giderler. Belki 35 de de tekne kazıntısı yaparım belli mi olur
İnşallah çıkar cnm inşallah. Rabbim anne olmak isteyen kulunun eini asla boş çevirmez merak etme inşallah tez vakitte seninde bebişin kollarında olur.
Hayırdır inşallah canım inşallah hayırlıdır rüyan. Ben rüya yorumundan hiç anlamam ve o yüzden sanırım tek düz rüyalar görürüm hep. Ya gündüz yaptığım bir şeyi izlediğim bir filmi görürüm yada olacak bir şeyi görürüm. İnşallah eşinin dediği çıkar cnm. Peki şu limon testini yap bakalım cnm ya merak ettim denedinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?