Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Arkadaşlar size şunu söylemeliyim ki en kesin sonuç kan bekleyip sabredip adet günü geçince kan testi yaptırmak zor ama ben boyle yapacağım ve kafama takmicam yeter gerçekten psikolojim bozuldu bademciklerim ağrıyor ilaç alamıyorum korkudan yediklerime dikkat ediyorum belki de bu kadar çok düşününce olmuyor

ya kusura bakmayın bişey daha sorcaktım bu alışveriş sitesinde kredi kartı diyo kapıda ödeme yokmu ben kredi kartı kullnmıyorum şimdi nasıl olacak??:44:

keşke olsa kapıda ödeme ama yok malesef..
kredi kartıyla ödeme yapılıyor..

o zaman ggden alamıycaksın sanırım testi:26:
eczanelerden araştırsana.. ovulasyon testi diye.. başka markalarda bulabilirsin.. gerçi bütün eczanelerde olamıyor ama getirtebiliyorlar..
ggdekinden de pahalı oluyor ama.......

arkadaşlar benim regl olmama 4 gun var gebelik test ti yapsam sonuc alırmıyım sizce cunku daha fazla bekleyemıyorum

anladım arkadaşım bildiğiniz başka site varmı kapıda ödeme yapılabilen

ferdat avatarın çok şeker...
çok sağol canım
meg buldu ben de çaldım
iyi edersin canım
hadi bakalım inşallah yarına güzel haberler verirsin
sabah girer bakarım ben de okuldan

selam kızlarr ..ben şimdi hastaneden geldim.testlerim yapıldı hcg 511 olmuş..bi kaç değere bakmayı unutmuşlar yarın yeniden gidip kan vermem gerekiyor ama ben riskli gebelik sayıldığım için doktorlar çok tedirginler.:2::2:ben çok rahatım ama gastrolog doktorum kafayı yemek üzere 9 ay gözüm üstünde dedi...birsürü bişey söyledi...akşamda kocaelideki kadın doğum doktoruma gideceğim ama değer 511 ken keseyi göremeyecek sanırsam.....maratonum başladı haftayada cerrahpaşaya başlarım artık...amann yaa zorla strese sokuyolar insanı.:2::2::2::2::2:

Kızlar off sıkıntı geldi bana yaa bir an önce bitse mesaimde gitsem evime içim daralıyor valla. Bu arada arkadaşlarımdan bilgili olanlar vardı diyeyim annemin kan tahlilleri çıktı ama birşey dememişler daha sadece ciğerde hasar var demişler bir kan daha almışlar 5 tüp. Onunda sonucu 15 gün sonra çıkacak bir de bugün yine gitti renkli doopler çektirdi ama onun sonucu da kan ile söylenecek yine beklemedeyiz. Tam olarak nedenini bulmaya çalışıyorlar. Kan tahlili değerlendirildikten sonra gerek görüşürse biyopsi yapılıp parç alıncak araştırılacak ne olduğu tam öyle anlaşılacak ama onu da taa 9 şubata veriyorlarmış bizde tanıdık dr var ona rica edicez daha erkene burada yaptırcaz orada göstercek. İşte böyle arkadaşlar..

caım çok sevindim değerin çok güzel artmış
doktora gitmene gerek yok çünkü keseyi görmeniz imkansız
sen kendi doktoruna git boşver kadın doğumu
ne diyorlarsa yaparsın artık doktorların
inşallah yolunda gidecek herşey canım

:44:heee bana göre bahallı arkadaşım eczaneden alsam acaba hangisi olur??
isim verbilirmisin arkadaşım
evet pahalı bence de
mrkası önemli değil kafana göre al sen hangisini getirtebiliyorlar ve ucuzsa
çok fazla alternatif var zaten ama eczaneler de pahalı

oku oku bitiremedim ne çok yazmışsınız iki dakika şurdan ayrılmaya gelmiyo yaniii

hilala canım inşallah hamilesindir ve güzel haberi tarın bize verirsinnn

tam anneni soracaktım canım
belli olmadı demek
inşallah güzel çıkar kan sonuçları da hiç gerek kalmaz hiçbirine

verdiğiniz bilgiler için çoooooooooooook teşekkür ederim arkadaşlar .ben çıkyorum önlü sizlere iyi muhabbetler ALLAHA emanet olun allah herkese gönlündekini versin (bebişlerimizi) by by

inşallah canım yaa wallahi daha ilk günlerden isyana bağlamak istemiyorum kendimi..hayırlısı diyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…