ya kusura bakmayın bişey daha sorcaktım bu alışveriş sitesinde kredi kartı diyo kapıda ödeme yokmu ben kredi kartı kullnmıyorum şimdi nasıl olacak??:44:
arkadaşlar benim regl olmama 4 gun var gebelik test ti yapsam sonuc alırmıyım sizce cunku daha fazla bekleyemıyorum
bence sabret ve bekle cnm en azından regl gunune kadar
şimdi yaparsan varsada cıkmayabılır uzulursun beklemek en guzeli
hem azcık kalmıs inşallah vardır bebişin : inşalla cnm ya gecen ay hayal kırıklıgına ugradım bu ay olur umarım
keşke olsa kapıda ödeme ama yok malesef..
kredi kartıyla ödeme yapılıyor..
o zaman ggden alamıycaksın sanırım testi:26:
eczanelerden araştırsana.. ovulasyon testi diye.. başka markalarda bulabilirsin.. gerçi bütün eczanelerde olamıyor ama getirtebiliyorlar..
ggdekinden de pahalı oluyor ama.......
çok sağol canımferdat avatarın çok şeker...
iyi edersin canımkızlar ben biraz çıkıyorum yarına kadar düşünmek istemiyorum çok tuhaf oldum şizofren gibi bi diyorumki ya hamileysem aman dikkat edeyim kendime birde makinayı açıp evi süpürüyorumyarın sabah allah kısmet ederse ben burda naklen testimi yapıcam inşallah hayırlı hbeler vercem sizlere
bence sabret ve bekle cnm en azından regl gunune kadar
şimdi yaparsan varsada cıkmayabılır uzulursun beklemek en guzeli
hem azcık kalmıs inşallah vardır bebişin : inşalla cnm ya gecen ay hayal kırıklıgına ugradım bu ay olur umarım
inşallah olur cnmcımsakin bişekilde bekle stres yok sonucunda da güzel hbrler verirsin bize inşallahh
anladım arkadaşım bildiğiniz başka site varmı kapıda ödeme yapılabilen
inşallah olur cnmcımsakin bişekilde bekle stres yok sonucunda da güzel hbrler verirsin bize inşallahh
inşalla cnm saol:) sende benım gıbı bekleyenlerdenmısın yoksa
var ama oldukça pahalı
5tanesi 48 tl gibi bişey
istersen veririm linki
inşalla cnm saol:) sende benım gıbı bekleyenlerdenmısın yoksa
geçen ocak ayında bi düşük yapmıstım sonra korunduk bu ay ilk başladık çalışmalara bat 4 aralık inşallahh tutmustur benımkisideümitliyim sankilim ama daha çoook var bat a bekliyorum bende ama senınkını öğrenıcez bikaçgun sonra
inşallahda güzel hbr gelır sendenn
caım çok sevindim değerin çok güzel artmışselam kızlarr ..ben şimdi hastaneden geldim.testlerim yapıldı hcg 511 olmuş..bi kaç değere bakmayı unutmuşlar yarın yeniden gidip kan vermem gerekiyor ama ben riskli gebelik sayıldığım için doktorlar çok tedirginler.:2::2:ben çok rahatım ama gastrolog doktorum kafayı yemek üzere9 ay gözüm üstünde dedi...birsürü bişey söyledi...akşamda kocaelideki kadın doğum doktoruma gideceğim ama değer 511 ken keseyi göremeyecek sanırsam.....maratonum başladı haftayada cerrahpaşaya başlarım artık...amann yaa zorla strese sokuyolar insanı.:2::2::2::2::2:
evet pahalı bence de
:44:heee bana göre bahallı arkadaşım eczaneden alsam acaba hangisi olur??
isim verbilirmisin arkadaşım
Kızlar off sıkıntı geldi bana yaa bir an önce bitse mesaimde gitsem evime içim daralıyor valla. Bu arada arkadaşlarımdan bilgili olanlar vardı diyeyim annemin kan tahlilleri çıktı ama birşey dememişler daha sadece ciğerde hasar var demişler bir kan daha almışlar 5 tüp. Onunda sonucu 15 gün sonra çıkacak bir de bugün yine gitti renkli doopler çektirdi ama onun sonucu da kan ile söylenecek yine beklemedeyiz. Tam olarak nedenini bulmaya çalışıyorlar. Kan tahlili değerlendirildikten sonra gerek görüşürse biyopsi yapılıp parç alıncak araştırılacak ne olduğu tam öyle anlaşılacak ama onu da taa 9 şubata veriyorlarmış bizde tanıdık dr var ona rica edicez daha erkene burada yaptırcaz orada göstercek. İşte böyle arkadaşlar..
caım çok sevindim değerin çok güzel artmış
doktora gitmene gerek yok çünkü keseyi görmeniz imkansız
sen kendi doktoruna git boşver kadın doğumu
ne diyorlarsa yaparsın artık doktorların
inşallah yolunda gidecek herşey canım
evet pahalı bence de
mrkası önemli değil kafana göre al sen hangisini getirtebiliyorlar ve ucuzsa
çok fazla alteernatif var zaten ama eczaneler de pahalı
geçen ocak ayında bi düşük yapmıstım sonra korunduk bu ay ilk başladık çalışmalara bat 4 aralık inşallahh tutmustur benımkisideümitliyim sankilim ama daha çoook var bat a bekliyorum bende ama senınkını öğrenıcez bikaçgun sonra
inşallahda güzel hbr gelır sendenn
gecmiş olsun cnm inşallah şimdi yüzün güler:) ben cok heycanlıyım olur umarım sizinlede paylaşırım bu guzel haberi:)
caım çok sevindim değerin çok güzel artmış
doktora gitmene gerek yok çünkü keseyi görmeniz imkansız
sen kendi doktoruna git boşver kadın doğumu
ne diyorlarsa yaparsın artık doktorların
inşallah yolunda gidecek herşey canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?