yaptım ama tık yok ne bi köpürtü ne başka bişey
şimdi gördümmm ferdacımm seninki baya koyu çıkmış benimki onun yanından bile geçmez
Teşekkür ederim meg peki belirtiler bendeki gibi mi sende de göğüs ucu neden acısın çok sinir bozucu inşallah guzel haber verir mevlam hepimize
canımcım evet seninki silik buna göre ama
benim de bat günü yapıldı test
belki seninki de koyulaşacaktır canım
moralini bozma hemen
ya işte bende o yüzden yarını bekliyim diyorum yarın yapcam bat yarın
bide cnm gebelik testinde de sıvı fln almadan mı yaptın idrarı tutarak
yukarda isminin yazılı olduğu yerde şimdi kırmızı bildirim yazısı olmalı..
ben sana gönderdim çünkü ordan mesaj..
kızlar ben biraz çıkıyorum yarına kadar düşünmek istemiyorum çok tuhaf oldum şizofren gibi bi diyorumki ya hamileysem aman dikkat edeyim kendime birde makinayı açıp evi süpürüyorumyarın sabah allah kısmet ederse ben burda naklen testimi yapıcam inşallah hayırlı hbeler vercem sizlere
arkadaşım teşekkürler aldım linki 29 tl yazıyor o demi, şimdi şipariş vericeğim ama bugün adetimin ilk günü 27-28 günde bir adet oluyorum yaklaşık 7.8 gün sürüyor
evet cnm ertesi gün elinde oluyor
ya kusura bakmayın bişey daha sorcaktım bu alışveriş sitesinde kredi kartı diyo kapıda ödeme yokmu ben kredi kartı kullnmıyorum şimdi nasıl olacak??:44:bak ne diycem,bence sen adetin biter bitmez başla testi yapmaya..
çünkü tam olarak ne zaman yumurtlanacağının garantisi yok..
bu sebeple bu testler peynir ekmek gibi satmaya başladı..
evet 29.90 olan 26 ovulasyon testi+5 gebelik paketi..
rica ederim..
2 günde gelir kapına..
testi yapmadan önce 4 saat çiş yapılmıyo,2 saat kadar öncede sıvı tüketimi azaltılıcakk.. idrarı seyreltmemesi için.. sabahki ilk idrarla yapılmıycak..
Slm kızlaar, bugünde güzel haberler varmı?
Bugün doktora gittim prolaktin için, çok şükür sorun yok, geçen ay 5 gün geciktiği için hayıt suyuna başlayacağım.
Ama hamilelikte kullanılması sakıncalımıdır acaba?
Bilmeden hamile kalırsam falan sorun olurmuki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?