arkadaşlar benim regl olmama 4 gun var gebelik test ti yapsam sonuc alırmıyım sizce cunku daha fazla bekleyemıyorum
evet bu sitede duymuştum bunu merak ettim kullanmayıda düşünüyorum ama nasıl kullanılır ,nereden alınır,nekadardır hiç bir bilgimde yok
inşallah isteyen herkese nasip eder banada nasip eder rabbim aminnn. arkadamış ovulasyon testi diyorlar galiba onu kullanan varmı nasıl oluyor kullanıpta neticeye varan varmı? yardımcı olusan sevinirim.inan neler denemedimki
seyyahım 3 defa çift koyu çizgiyi gördüm ovucanda..
ama bende bu şans varken bir tanesi bile tutmaz annem
genede umudumum yok diyemem..
halvetler bitti.. bay getirerek bitti hemde.. beklemedeyim..
olursa süper olur,olmazsa da başka umutlara yelken açıcam
preesed jel gibi
gel topiğe sen
arkadaşlar benim regl olmama 4 gun var gebelik test ti yapsam sonuc alırmıyım sizce cunku daha fazla bekleyemıyorum
evet gördüm testlerini maşallh çatır çatır yumurtlamışsın
tutar inşllh
ama senle ben talihsiz deve modundayız
ama gecen ay o kadar gecikti bu ay da ilaç içtin bence olur inşllh
ben de zorla benimkini doktora gönderecem
haftaya gidecek işte
senin eşin gitmiş miydi
bence ilkin erkek gitmeliydi biz yanlış yaptık
çünkü kadının bi ton bişeyi var tüpüydü yumurtlamasıydı kistiydi çatlamasıydı hormonuydu
ama erkeklerin sadece sperm testiyle belli oluyor
ben bu ay doktora gittim kaç kere
sıkıntı yok...ama tabi tüplere şimdi bakmıyolar bi tek ora kaldı
aman inşllh olur artık ya
kusura bakmayın ben tam kullanmayı bilmiyorum daha yeni üye oldum nasıl alacağım linki
megim hani daha önce bi arkadaş söylemişti ya karbonatlamı limonlamı ne test tarifi bari onu deneyim nasıldı?
Yaa arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ama takip ediyordum ben ilk bebegimi kalbi gelişmediği için mayıs ayında kaybettim(kürtajla( bu dördüncü denemem adet olmama 1,5hafta var birkaç gün öncesine kadar göğüs uçlarımda dokununca acı vardı simdi yok kasiklarimda çok hafif ağrı oluyor.2gundur ise çok gaz sorunum var,gazman oldum resmen acaba diyorum umutlanip uzulmekte istemiyorum beklemek zaten zor lütfen birşeyler yazın tecrübesi olanlar
canım tablonu göremedim kihttp://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
tatlım ben böyle çizelgemi oluşturdum ama ben adet döngümü 31 gün olarak yazdım fakat çizelgemde neden 16 gün görünüyor onu anlamadım birde sanırım kırmızı çizgi çekiyormuş yumurtlayınca öylemi
silik olan gebelik diğeri ovucancnm sen gebelik testimi yaptın 2.çizgi varsa gebesin ben ovulasyon yaptım daha
ferdaaaaaaaaaaaa resim nerde göremedimm
dejavu cnm demin sana msj yazıyordum bağlantım koptu bende burdan öğrendim ovucan olayını iyiki var burası inşallah yrn müjde vercem sizlerre
ferda cnm resmin nerde koydunmu?benmi göremedim
yaptım ama tık yok ne bi köpürtü ne başka bişey
benimki de gidicek önümüzdeki ay..
sinir olmuyorum desem yalan söylemiş olurum
yani eğer onda bişey çıkarsa,bu benim yaşadığım stresten kim sorumlu olacak!
olduydu,olmadıydı vs vs ilaç bile içemiyorum aylardır..
anladın sen :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?