Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bu arada ben hamiş değilmişimmm tek çizgiyi gördüm darısı aşılamaya inşallah

sağlık olsun bebekim..
aşılamada hemen olucak inşallah..

ama adet olmadın daha

ayrıcaaaa gibersin ölsün defolsun o tek çizikleerrrrrr

Son düzenleme:
herkese merhabalarrrrr

öğretmenler günümü kutlayan herkese çok çok teşekkürler...

nasılsınız bakalımmm...

oflu değerin gayet iyi içini ferah tut vede biraz rahatla bebişi üzme
ztar canım dijitalde neden çıkmadı?? bence erken gebelik testi olduğu için diğerinde çıktı dijitalde çıkması için gününün gelmesi gerekebilir....

megggg şarkıyııı dinliyorum çok güzelmiş...
canımınnnnnn taaaaa içisin sennnnnn nasıl severim bir bilsennnnnnnnnn

Son düzenleme:
hepinize iyi akşamlar iyi sohbetler kızlar kocişim gelmek üzeredir salatayı yapayım soframı kurayım
hepinizi öpüyorumm

duygum meg seyyah dhc ferdat sayamadığım herkesin öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorummmm.....

sağol kuşum
ama ben mezun değilim..yarım bıraktım okulu hıhhh bana
ben üsküdar musıki cemiyetinden aldım diploma..
tsm cemiyet korolarında görev yaptım..
açık öğretimi bitirdim sonradan..
şimdi çalışmıyorum ama bebek de yapamıyorum baksana

sağlık olsun bebekim..
aşılamada hemen olucak inşallah..

ama adet olmadın daha

ayrıcaaaa gibersin ölsün defolsun o tek çizikleerrrrrr
ahh ahh o tek çiziklerr hiç bitmiyor malesefff hayırlısı megim inşallah aşılamada tutarr
Aysunayy sendemi öğretmensin canımm seninde öğretmenler günün kutlu olsun yetişiyorum sizee az kaldıı 2 sene sonraa meslektaşız inşallah....

Son düzenleme:

Bize bir şeyler okur musun diyomuşuz ne komik olurdu he

brovnim,
ztar ve oflu gibe

oflunun tsh ı yüksek çıkmış,hcgsi de düşük kendisine göre ve canı sıkkın.. ama düzelicek inşallah..

Aysunayy sendemi öğretmensin canımm seninde öğretmenler günün kutlu olsun yetişiyorum sizee az kaldıı 2 sene sonraa meslektaşız inşallah....

saol gülbebekimmmm evt canım öğretmenimm.. ne güzelll sen hangi bölümde okuyodun..

bide test yapmışsın ama 27 kasımmış canım günün..çıkmayabilir o yüzden..üzülmee kırmızılar gelemden ümidimizi kesmiyoruz

melihat gülses-canımın ta içisin sen

sensiz hayatım olurr kışşş canımınn taaa içisin sennn nasıl severim bir bilsennn süpermiş saol megimm bebişlerimize gelsnn gelin artık bebişler yaa kaçmayın bizden bucak bucakk

bat kaçtı cnm senn inşş dedgn gibi o drun ugurlu gelsn aşılamayla tutsun cnm benmm tam aşılamaya giderken soyle bol bol dua edelim senn için....

İnşallah uğurlu gelir duygum günler yaklaştıkça umudum umutsuzluğuğa dönüşüyor hiç hevesim yok gibii korkuyorum iştee değişik bir duygu buu....Regl olayım başlayacağız inşallah canımmm çok tşk ederim aşılamaya giderken paylaşırım zatennn bat aslında 25 yada 26 olması lazım günüm geçmeden yaptım öylesine ama çıksa çıkardı zaten hayırlısı Allahtan....

sensiz hayatım olurr kışşş canımınn taaa içisin sennn nasıl severim bir bilsennn süpermiş saol megimm bebişlerimize gelsnn gelin artık bebişler yaa kaçmayın bizden bucak bucakk

evetttt kaçmasın nazlu bebelerimiz bizden

oooo megim sen bi solistsin o zamann ne guzel yaaa ...megimm benmmmm kimbilr ne guzeldir senn sesnn

kızlar soyle bı gecmişi okudum geldım ztar cok sevındım inş geliyo bebiş
oflu bukadar stres yapma bence hersey gayet guzel tadını cıkar

bız şimdi annemlere yemeğe gıdıcez kocişimi beklıyorum hıc tadım yok kendımı pılı bıtmıs saat gıbı hıssedıyorum nıye boleyım bıllmıyorum oyuzden sızlerı okumakla yetınıyorum yazıpda sızınde canınızı sıkmak ıstemıyorum hem bedenenhem ruhen cok yorgunummmm
aksam gelırım ınş gene ıyı kaynatmalar kızlar sıze

brovnim,
ztar ve oflu gibe

oflunun tsh ı yüksek çıkmış,hcgsi de düşük kendisine göre ve canı sıkkın.. ama düzelicek inşallah..

Ztar canım tebrık ediyorum çok sevindim darısı başımıza yahu.

Ofluuu tatlım bozma morelini bu Tsh yüksek cıkmasını dert etme lütfen

tebrık ederim tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…