Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

iyi geceler kızlar nasılsınız kaç gündür uğrayamadım upradığım zamanda yazmadan çıktım hafta sonu misafirlerim vardı baya yoruldum bu günde annemler vardı çok keyifli geçti akşamım şimdide koca bebeğimi uyuttum geldim ne var ne yok hayırlı haberler var mı?
meg canım adet oldunmu?
ben adet oldumda hormon tahlili bile verdim sonuçlar tam bir pco olduğumu gösteriyor testesteronum çok yüksek gerçi doktora daha göstermedim kk kıyasladım hormonlarımı bakalım doktor ne diyecek

selam papatyacımm

ben adet oldum da bugün bitti,ilk halvetimizi gerçekleştirdik bakalım :92:

bizde tatildeyiz,benimkiler kağıt oynamaya başladı.. ben buraya gelmek için mızıdım,kaçtım oyundan :78:

ilaç tedavisi olucak dimi senin?

yok canım tedavi görmiycem sadece hormonlarımın ne durumda olduğunu merak ediyordum kafamdan baktırdım öylesine oda idare eder kesin normal diyecek doktor gerçi daha göstermedim histeroskopi yaptıracağım bu hafta adet biter bitmez mınım ünlenecek kamera girecek filmini çekecek ondan sonra uzunca bir süre tedavi düşünmüyorum akışına bırakacağım bir müddet

neyin ünlencek neyiiinnnn
Allah iyiliğini versin senin
gerçi bilmiom histeroskopi ne :26:

MİYABAAAAA :))))ya ben bişi sorucam 2 saattir uğraşıyorum evlilik çizelgesi yapamadım.ya bi sitede prob.var yada virüslü veya da kk kabul etmiyor formatı yapamadım gitti yaa ((

uzmanına geldin şekerim

daisypath.com yada tickerfactory.com
travelvocation yada wedding ten birini seçiyosun..
next yaparak ilerliyosun,çıkan linkin http den png nin sonuna kadar olan bölümü kopyalıyosun ve..
kontrol paneli-profili düzenle-takip çizelgesi olan yere yapıştırıyosun..

olmazsa ben yaparım senin için,yapıştırırsın fıstık

histeroskopi
rahme kamera sokulup bakılıyor bebeğin tutunmasına engel bi durum var mı diye eğer bir engel varsa polip gibi temizliyorlar bir nevi amelyat narkoz verilerek yapılıyormuş sonra rahmin görüntüsü cd de kayıtlı eline veriliyor onun için mınım ünnenecek küçük mını yollarda HAFTAYA SİNEMALARDA

bi deniycem şekerim eğer olmazsa sendeyim ona göre

allllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadoğru anlamışım bak
çok yaşa sen

ben çekildim cnm kanalları açmak için bir işlem o.1 ay oldu ben yapalı.gebeliği %40 artırıyormuş.ben 20 aylık evli olduğum için çektiler..klomen tedaviside görüyorum.çok gerekli bir işlem o film bence biraz sancılı ama gerekli cnm şimdiden geçmiş olsunnn

papatyaaaa küçük mını halvette
küçük mını tatilde
mınının serüvenleri
tuttum bunu

CANIM SENİN DEDİĞİN HERALDE RAHİM FİLMİ
gerçi narkoz verdilerse loporoskopi yaptırmışsındır
benim dediğimde tüplere bakılmıyor tamamen rahim içiyle alakalı ben daha önce loporoskopi yaptırmıştım büyük ihtimalle senin göbeğinde ve kasıklarında 1cm dikiş izleri vardır histeroskopide vajinadan giriliyormuş yani karnında kesik olmayacak seninki loporoskopi demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…