demi kızlar yaaa :))) Normalde çift sayılar diye karar almıştım ama nedense bu ara böyle..çalışayım yaa bence de :)) ama kalite düşer sayı düşer yazıyordu korktum[
Canım valla bende öle sanıyordum ama inan bu bebişin ne zaman geleceği belli olmuyormuş.
kimi adetinin bittiği hafta kalıyor kimi 2. haftada yani hiç belli olmuyor.valla afedersin ama biz hergün yapıyoruz.teyzemin gelini ben öle kaldım dedi.o da kalamıyormuş.adeti bittiği gibi 15 gün hergün olmuş halvet.şimdi maşallah 1 yaşında kızı var.Rabbim bizede nasib etsin inşallahhhh.Rastgele cnmmmm
demi kızlar yaaa :))) Normalde çift sayılar diye karar almıştım ama nedense bu ara böyle..çalışayım yaa bence de :)) ama kalite düşer sayı düşer yazıyordu korktum[
Canım valla bende öle sanıyordum ama inan bu bebişin ne zaman geleceği belli olmuyormuş.
kimi adetinin bittiği hafta kalıyor kimi 2. haftada yani hiç belli olmuyor.valla afedersin ama biz hergün yapıyoruz.teyzemin gelini ben öle kaldım dedi.o da kalamıyormuş.adeti bittiği gibi 15 gün hergün olmuş halvet.şimdi maşallah 1 yaşında kızı var.Rabbim bizede nasib etsin inşallahhhh.Rastgele cnmmmm
bi arkadaşım da bana öyle demişti canım..o zaman halvete devaminş olacak bu ay bebişlerimiz cnm..
kızlar ben çıkayım artık iyigeceler herkese :)))
bi arkadaşım da bana öyle demişti canım..o zaman halvete devaminş olacak bu ay bebişlerimiz cnm..
kızlar ben çıkayım artık iyigeceler herkese :)))
İyi geceler cnm bereketli olsunn inşallahhh....
İyi geceler cnm bereketli olsunn inşallahhh....
amiiin cnm hepimize inşallah... iyi geceler çok teşekkürler :)))
iyi geceler kızlar nasılsınız kaç gündür uğrayamadım upradığım zamanda yazmadan çıktım hafta sonu misafirlerim vardı baya yoruldum bu günde annemler vardı çok keyifli geçti akşamım şimdide koca bebeğimi uyuttum geldim ne var ne yok hayırlı haberler var mı?
meg canım adet oldunmu?
ben adet oldumda hormon tahlili bile verdim sonuçlar tam bir pco olduğumu gösteriyor testesteronum çok yüksek gerçi doktora daha göstermedim kk kıyasladım hormonlarımı bakalım doktor ne diyecek
yok canım tedavi görmiycem sadece hormonlarımın ne durumda olduğunu merak ediyordum kafamdan baktırdım öylesine oda idare eder kesin normal diyecek doktor gerçi daha göstermedim histeroskopi yaptıracağım bu hafta adet biter bitmez mınım ünlenecek kamera girecek filmini çekecek ondan sonra uzunca bir süre tedavi düşünmüyorum akışına bırakacağım bir müddet
miyaba batlarımm
MİYABAAAAA :))))ya ben bişi sorucam 2 saattir uğraşıyorum evlilik çizelgesi yapamadım.ya bi sitede prob.var yada virüslü veya da kk kabul etmiyor formatı yapamadım gitti yaa((
meg canım sen hiç hormonlarına baktırdın mı?
uzmanına geldin şekerim
daisypath.com yada tickerfactory.com
travelvocation yada wedding ten birini seçiyosun..
next yaparak ilerliyosun,çıkan linkin http den png nin sonuna kadar olan bölümü kopyalıyosun ve..
kontrol paneli-profili düzenle-takip çizelgesi olan yere yapıştırıyosun..
olmazsa ben yaparım senin için,yapıştırırsın fıstık
histeroskopi
rahme kamera sokulup bakılıyor bebeğin tutunmasına engel bi durum var mı diye eğer bir engel varsa polip gibi temizliyorlar bir nevi amelyat narkoz verilerek yapılıyormuş sonra rahmin görüntüsü cd de kayıtlı eline veriliyor onun için mınım ünnenecek küçük mını yollarda HAFTAYA SİNEMALARDA
histeroskopi
rahme kamera sokulup bakılıyor bebeğin tutunmasına engel bi durum var mı diye eğer bir engel varsa polip gibi temizliyorlar bir nevi amelyat narkoz verilerek yapılıyormuş sonra rahmin görüntüsü cd de kayıtlı eline veriliyor onun için mınım ünnenecek küçük mını yollarda HAFTAYA SİNEMALARDA
bi deniycem şekerim eğer olmazsa sendeyim ona göre
ben çekildim cnm kanalları açmak için bir işlem o.1 ay oldu ben yapalı.gebeliği %40 artırıyormuş.ben 20 aylık evli olduğum için çektiler..klomen tedaviside görüyorum.çok gerekli bir işlem o film bence biraz sancılı ama gerekli cnm şimdiden geçmiş olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?