Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben saruşun olduğum içün çokh fena kızardım,berbat yanıyorum

neyine senin dimi güneş
halvet çokh zor oldu kıpkırmızıyken

yok hayatım hsg aynı şeyden bahsediyoruz.laporoskopi kesik eşliğinde oluyor.bnmde vajinadan girildi.ilaç verildi ve verildikten sonrada film çekildi tüplerin durumuna bakmak için.çok şükür 2 tüpte açık şuan.2 ay kendi halimeyim ilaç yok doktor yok.2 ay sonra olmazsa tekrar laç ama ben aşılama istiyorum neredeyse 2 yıl olacak..bu arada anestezi doktorum önermediği için yaptırmadım..

birsum işte farklı şeylerden bahsediyoruz dediğini anladım benimki rahim içine bakılacak seninki rahim filmi benimkinin adı HİSTEROSKOPİ

yoğurt sürseydiniz

gülmeyinissss litfennn
ay aman bi görseniz beni çok komikim çokkkk kıpkızıl bööle yanıyoooommmmmmm
uzaktan kumandaylan halvet ettik
'dokunma aşkım,yok ööle etme aşkım vs vs vs'

birsum işte farklı şeylerden bahsediyoruz dediğini anladım benimki rahim içine bakılacak seninki rahim filmi benimkinin adı HİSTEROSKOPİ

anladım cnm hayırlısı olsun o zaman ne diyeyim.kaç yıllık evlisin sen cnm.klomen tedavisi falan gördünmü cnmm

gülmeyinissss litfennn
ay aman bi görseniz beni çok komikim çokkkk kıpkızıl bööle yanıyoooommmmmmm
uzaktan kumandaylan halvet ettik
'dokunma aşkım,yok ööle etme aşkım vs vs vs'

ayy ne fantazi denemek lazım aslında :))

3 klomen
3 aşılama
3 tüp bebek tedavisi
daha fazla bigi isteme bahsederken skılıyorum beni anla olurmu alınma lütfen senle bi alakası yok

yok hayatım neden alınayım?? seni çok iyi anlıyorum.yada anlamaya çalışıyorum..Rabbim hepimize versin tez zamanda ve hayırlısıyla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…