dogru söylüyosun bende ayni fikirdeyim benimde bu ücüncü olucak allah kismet ederse biz 4 tane istiyoruz söyle kocaman bir ailemiz olsun INSALLAH
slm kızlar
bişi sorup hemen cıkmalıyım
folic plus kullanan var mı
günde kaç tane içiyorsunuz?
fazla kullanımda olumsuz bişey oluyor mu
eksikliğinde olanı biliyorum
inşallahhhhhhhhh
dogru söylüyosun bende ayni fikirdeyim benimde bu ücüncü olucak allah kismet ederse biz 4 tane istiyoruz söyle kocaman bir ailemiz olsun INSALLAH
inşallah cnm yaa ne yapacağımı şaşırdım umutlansam mı umutlanmasam mı kararsız kaldım yaaa :)
kızlar halveti olanlara iyi halvaetler :) bereketli olsun
hayır olsun inş canımm..
eşim ilk defa böyle birşey söyledi banaa...
ben sık rüya görürümm farklı şeyler görürüm...
genelde de rüyamı yaşarımm..
eşim o yüzden benim rüya görmemden çekiniyor birazcıkk...
rüyamda gördüğümü ertesi gün yaşadıgımı çok bilirim..
hemde sabah eşime anlattıktan sonra o da çok çekinir
yok cnm denemedimm..ama kk da önceden okumustum herkes yalanlıyordu...
bu arada ben kan test vermeden 2 idrar testi daha yaptım sabah idrarıyla onlarda pozitiftii...
ama sonu negatif çıktı...
allah önce olmayanlara versin insallah en son bende kalsam olur bu listede siz önce bir tadin bu duyguyu insallah.. dünyanin en güzel sevgisi bence evlat sevgisi
canım ben ekimden beri kullanıyorum..
dr um günde 3 tane dedi ama ben 2 tane alıyorum..
3 alınca şişkinlik ve mide bulantısı yapıyor bendee...
sende 3 e kadar alabilirsin dr ların çogu 3 tane veriyor bir zararı oldugunu sanmıyorumm...
Ya edamm bence bir daha test yaptır başka yerde yaa. Ne testler mi bozuk olacak şey değil hadi biri sorunlu olsa ikisi de mi yani olamaz bence.
teşekkürler canım..
hadi öptüm herkeşleri
Maşallah cnm ne güzel yaa idealimdeki aile işte.
Valla cnm bende zamanında birini yapayım derken ak kara oldum. 2.ye daha bu ay başlayacağız inşallah çok bekletmez abisi gibi hemen gelir. Pek umudum yok ama bakalım bunun için ne kadar koşturcaz...
Ya edamm bence bir daha test yaptır başka yerde yaa. Ne testler mi bozuk olacak şey değil hadi biri sorunlu olsa ikisi de mi yani olamaz bence.
canım ben ekimden beri kullanıyorum..
dr um günde 3 tane dedi ama ben 2 tane alıyorum..
3 alınca şişkinlik ve mide bulantısı yapıyor bendee...
sende 3 e kadar alabilirsin dr ların çogu 3 tane veriyor bir zararı oldugunu sanmıyorumm...
fazla alındığında zehirleme etkisi yokmuş onu okudum ama.günde alınması gereken 3
Kızlar ben çıkıyorum eşim geldi. Herkese iyi geceler bol halvetler inşallah rastgele.
Hepinizi kocaman öptümmm
kızlar biz 4,6,8,10,12,13,14 çalıştık bugün 15 çalışsak mı yarını mı beklesek sizce yaa kararsız kaldım :) :))) İsteyiverdim de bi an
kızlar biz 4,6,8,10,12,13,14 çalıştık bugün 15 çalışsak mı yarını mı beklesek sizce yaa kararsız kaldım :) :))) İsteyiverdim de bi an
Çalış canım çalış işleyen demir paslanmaz rastgele
Çalış canım çalış işleyen demir paslanmaz rastgele
çalış hayatım bencede....bebişin ne zaman geleceği belli olmazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?