Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slm kızlar
bişi sorup hemen cıkmalıyım
folic plus kullanan var mı
günde kaç tane içiyorsunuz?
fazla kullanımda olumsuz bişey oluyor mu
eksikliğinde olanı biliyorum

slm kızlar
bişi sorup hemen cıkmalıyım
folic plus kullanan var mı
günde kaç tane içiyorsunuz?
fazla kullanımda olumsuz bişey oluyor mu
eksikliğinde olanı biliyorum

canım ben ekimden beri kullanıyorum..
dr um günde 3 tane dedi ama ben 2 tane alıyorum..
3 alınca şişkinlik ve mide bulantısı yapıyor bendee...

sende 3 e kadar alabilirsin dr ların çogu 3 tane veriyor bir zararı oldugunu sanmıyorumm...

dogru söylüyosun bende ayni fikirdeyim benimde bu ücüncü olucak allah kismet ederse biz 4 tane istiyoruz söyle kocaman bir ailemiz olsun INSALLAH

Maşallah cnm ne güzel yaa idealimdeki aile işte.

inşallah cnm yaa ne yapacağımı şaşırdım umutlansam mı umutlanmasam mı kararsız kaldım yaaa :)

kızlar halveti olanlara iyi halvaetler :) bereketli olsun

Valla cnm bende zamanında birini yapayım derken ak kara oldum. 2.ye daha bu ay başlayacağız inşallah çok bekletmez abisi gibi hemen gelir. Pek umudum yok ama bakalım bunun için ne kadar koşturcaz...

Ya edamm bence bir daha test yaptır başka yerde yaa. Ne testler mi bozuk olacak şey değil hadi biri sorunlu olsa ikisi de mi yani olamaz bence.

allah önce olmayanlara versin insallah en son bende kalsam olur bu listede siz önce bir tadin bu duyguyu insallah.. dünyanin en güzel sevgisi bence evlat sevgisi

tşk ederim canımmm...
eminim çok büyük ve eşsiz bir duygudurr..
allah olmayan herkese nasip etsinn...

tabi isteyen herkese de

teşekkürler canım..
hadi öptüm herkeşleri

Ya edamm bence bir daha test yaptır başka yerde yaa. Ne testler mi bozuk olacak şey değil hadi biri sorunlu olsa ikisi de mi yani olamaz bence.

canım tam 3 tane testim pozitif çıktı ama kanda negatiff...

bir kaç arkadas kimyasal olabilir diyorr..
kimyasal olunca idrarda çıkıp kanda çıkmayabiliyormuss..

olmadı pazartesiye kadar beklerim tatlımm...
olmazsam tekrarlarımm...

eğer yoksa da bir an önce olayım inş canımm...

cnm inşallah fazla bekletmez sizi bizde birincisini yapabiliriz inşallah hemen :) ikincisini yapmak daha değişik bir duygudur tabi allah bizede kısmet etsin
bu işler kısmet işi olunca ne kadar belirtide olsa insan kesin konuşamıyor işte

kızlar bu arada ben folbiol içiyorum 1 aydır günde 1 kere tok karnına

fazla alındığında zehirleme etkisi yokmuş onu okudum ama.günde alınması gereken 3

fazla alındığında zehirleme etkisi yokmuş onu okudum ama.günde alınması gereken 3

canım ben hep 3 tane alıyordum karnım şişiyordu hazımsızlık oluyordu bir de devamlı midemi bulandırıyordu ben mecbur 2 ye düşürdüm şimdi rahatımm...

Kızlar ben çıkıyorum eşim geldi. Herkese iyi geceler bol halvetler inşallah rastgele.
Hepinizi kocaman öptümmm

kızlar bende çıkıyorummm..
birazcık eşimle ilgileneyimm..
öpüyorum hepinizi..iyi gecelerrr...

halveti olanlar rasgelsin inş

kızlar biz 4,6,8,10,12,13,14 çalıştık bugün 15 çalışsak mı yarını mı beklesek sizce yaa kararsız kaldım :) :))) İsteyiverdim de bi an

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…