Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

:)))canım benim herşey çok daha güzel olucak inşallah sen yine de kanı ver istersen zaten hemen çıktıysa çızık vardır içini ferah tut doktora da bi hafta sonra gidersin kese filan görünür

Merhaba arkadaşlar bu çift çizgiyi biz nasıl görecez yaaa hep tek çıkıooooo
inşallah umutsuzluk yok inşallah çıkacak yeterki inanalım

yaa birde var yaa karısının cenazesini bile almaya gitmemiş acun almış kadının cenazesini hastaneden :S

acun onunla dosluğunu bitirdi şekerim sırf o yaptığı için..en azından tutamadı kendini birkaç ay ve kadın kimbilir ne kadar üzüldüde nasıl vefat etti..kendimi koyuyorum o kadının yerine çok acı bir durum..hastayken eşim yanımda olmasın ve birde tercih konusu olup çook genç bir hatunu koluna takıp evlense üzülmemek eldemi Allah aşkına...
bence pişmandır..çok pişmandır ama boş..bakalım kadın hakkını helal etti mi?

kana git kankammm kanaaaaaaaaaaaaa

oyy yerim ben seni banada dua etmiş Allahım Allahım...tez zamanda inşallah arkadaşım

eee etme bulma dünyası ama oda elbet layığını bulur,ayrıca kadını bırakmak yerine destek olsaymış kanseri bile aşabilirdi belkide kanserin tek düşmanı iyi bir moral ve maneviyattır die düşünüyorum ben tabi ailesi vefasızsa neyapsın kadıncağız öldüğüyle kaldı acun bile hiçbişeyi olmadığı halde yardıma koşmuş helal olsun ona,ama inş o taran da aynı duruma düşerde üzülmek pişman olmak bile yetmesin ona

Gebsin gebesin

Biz neden görmedikte sen çift çizgiyi gördün

Çünkü bebişin seninle caaanııııımmmmmm

boşver tatlım..beddua etme..Allahım bilir ama yaptığı tabikide yanlış..valla ben bile tiksindim o adamdan yazdan beri..çıktığı an kanalı değiştiriyorum..sen düşün yani.herkesin tepkisini

Canım çizginin anında çıkması gebe olduğunu zaten gösteriyor silik milik farketmez.Kan tahlilini de yapmanı öneririm klinik takip için erken yapmış olman avantajına olur.

mirabaaaa
:2::2::2::2::2::2::2::2:

merhaba kızlarrrrr okuldan geldim bi merhaba diyeyim dedim elisizmit, ciceimboceim, umaygulay, birsum+, Nilla, serapp27, puffy123, umutege16+, elibeses, Brownim, childwithin, yoluzun, yummyny iyisinizzz inşallah..

sivatan çift çizgi görmüş sanırımmm çok sevindim bi kaç gündür ne güzel çifttt çizgiler çoğalıyo...eeee sıra bize gelio İNŞALLAH canlar

bugün buranın pazarı sosyal bi gün yanii..başka bişey bulmak zor burda bugünü kaçırmak istemiyorum şimdi üzerimi değiştirip gesmeye gidicem görüşürüz kızlarr
bilmem canım belkide yükselir ama..umudum yok..yani önceki aya göre azcık değişiklik bile yok vücudumda ne bileyim ateşimde pek fırlamadı..hayırlısı ben geldim ama sen gitmişsin..geldiğinde sorabilirsin elbette

Son düzenleme:

ohh ne güzel gez işte cnm bnm..ben eşim evdeyken laptopuna el koydum ondn bu saatte buradayım..birazdanda kayınvalideme gidicem hastada kendileri bir dolaşim dedim..hiçte gidesim yok o ayrı tabiii

ben sen ovucan kullandın diye hatırlıyordum demekki dr lontrolunde olduğun için öyle sandım
inşallah bu ay güzel haber verirsin canım
sanırım benim tüy proplemide genetik çünkü dediğim gibi benim çoçukluğumdan beri var inşallahta genetiktir.

her ikisindede gördüm canım

akşam ikisinide yaptım çifti gördüm

canım bence bebiş geliyor gözün aydın şimdiden

ben iyim canım çok şükür sana iyi gezmeler ben de çok seviyorum pazarda gezmeyi ama kışın gidemiyorum
hafta içi bizim oranın pazarı

Hoş geldin aysun,İnşallah sıra bizdedir artık dimi?

mirabaaaa
:2::2::2::2::2::2::2::2:
eminemine selam canımmm
kaybedenler kulubu olarak kucaklıyorum seni

pazarlarda gezmeyi bende çok seviyorum hele ki para varsa ooh ohh
geçen hesapladım tam 17 bucuk kilo taşımışım iki elimde pazarcılar artık laf atıyodu hey maşallah diyee rezil oldum birazcık daa

ohh ne güzel gez işte cnm bnm..ben eşim evdeyken laptopuna el koydum ondn bu saatte buradayım..birazdanda kayınvalideme gidicem hastada kendileri bir dolaşim dedim..hiçte gidesim yok o ayrı tabiii

geçmiş olsun k.validecine birsumummm gitme oraya liffen bak bulaşıcıymış hastalığı nolur yaaa bide bununla uğraşmayalım sona senin hasta olmaman lazım ilaç içmemen lazım nolur gitmeee

canımmmmmm bende seni kucaklıyorum ama kaybetmeyelimmmm

selam kızlar

kargoyla şimdi ovucanlarım geldi

ben nasıl kullanıcam bunları yavvv

gibeğ olsam deliririm herhalde

iş yerindeyim müşteriler var şansa bakarmısınız ya adamlar baya da durdu bende yerimden ayrılamıyom

arkadaşıma söyledim ben gidicem dra sen yerime bak diye tamam dedi ama adamlar cumadalar gelsinlerde biran önce alıp gitsinler ne alcaklarsa

gitsemmi gitmesemmi düşünüyorum daha bide ama adamlar gitse atacam kendimi hastaneye sanırım akşam 5 tede alcaz sonucu ay çok heyecanlıııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…