canımmm
keşke gibeğ olsam ama bilmiyorum ve resim çekemiyorum makinem sapıttı sanırım bulanık çekiyo o da belli olmuyo ama ben görüyorum akşam eşimde gördü sabahta ilk idrarla yaptım anında gördüm silik milik ama neyse
keşke resimde görünse çok isterdim sizinle paylaşmak fikirlerinizi almak
kana gitmedim ben daha karar veremiyorum iş yerindeyim yakınımda hastane var şimdi gidersem 5 te vercekler sonucu yani netten kendim bakabilcekmiişim gitmeme gerek kalmıcakk
eee bu kadar tecrübeden sonra da kan sonucu için dra ihtiyacım olmaz dimi kendim değerlendiririm negatifi pozitifi
inşallah umutsuzluk yok inşallah çıkacak yeterki inanalımMerhaba arkadaşlar bu çift çizgiyi biz nasıl görecez yaaahep tek çıkıooooo
yaa birde var yaa karısının cenazesini bile almaya gitmemiş acun almış kadının cenazesini hastaneden :S
canımmm
keşke gibeğ olsam ama bilmiyorum ve resim çekemiyorum makinem sapıttı sanırım bulanık çekiyo o da belli olmuyo ama ben görüyorum akşam eşimde gördü sabahta ilk idrarla yaptım anında gördüm silik milik ama neyse
kana gitmedim ben daha karar veremiyorum iş yerindeyim yakınımda hastane var şimdi gidersem 5 te vercekler sonucu yani netten kendim bakabilcekmiişim gitmeme gerek kalmıcakk
eee bu kadar tecrübeden sonra da kan sonucu için dra ihtiyacım olmaz dimi kendim değerlendiririm negatifi pozitifi
way way elibesesimcim hayırlısı olur inşallah haklamızda hepimizin
darısı mege sana alyama birsumuma seduşuma edama ve diğer bütün arkadaşlarıma olsun inşallah
ben çizgili testi koydum klavyemin bi köşesine seyredip duruyorum korkuyla
akıntım var karnımın altı şiş gibi sancı oluyo ara ara koşa koşa wcye gidiyorum bişey yok şimdilik
inşallah bebişim göbişimdedir ne diyim elibesesimcim çok oyun oynadı bu çift silikler bana
o yüzden kanda görmeden inanmam
acun onunla dosluğunu bitirdi şekerim sırf o yaptığı için..en azından tutamadı kendini birkaç ay ve kadın kimbilir ne kadar üzüldüde nasıl vefat etti..kendimi koyuyorum o kadının yerine çok acı bir durum..hastayken eşim yanımda olmasın ve birde tercih konusu olup çook genç bir hatunu koluna takıp evlense üzülmemek eldemi Allah aşkına...
bence pişmandır..çok pişmandır ama boş..bakalım kadın hakkını helal etti mi?
canımmm
eee etme bulma dünyası ama oda elbet layığını bulur,ayrıca kadını bırakmak yerine destek olsaymış kanseri bile aşabilirdi belkide kanserin tek düşmanı iyi bir moral ve maneviyattır die düşünüyorum ben tabi ailesi vefasızsa neyapsın kadıncağız öldüğüyle kaldı acun bile hiçbişeyi olmadığı halde yardıma koşmuş helal olsun ona,ama inş o taran da aynı duruma düşerde üzülmek pişman olmak bile yetmesin ona
yılmadan bıkmadan deneyerek bulacaz galiba canımmm
canımmm
[video=youtube;gW1yHGMH8VM]http://www.youtube.com/watch?v=gW1yHGMH8VM[/video]
Kızlarr son günlerdeki favori şarkımm ahh nasıl içten söylüyorum şu sözleriii:
KOOORR koor azgın yangınlarda CAN EVİM CİĞERİM yanıyor
Zoor çok zoor ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor....:105:
bilmem canım belkide yükselir ama..umudum yok..yani önceki aya göre azcık değişiklik bile yok vücudumda ne bileyim ateşimde pek fırlamadı..hayırlısı ben geldim ama sen gitmişsin..geldiğinde sorabilirsin elbettetatlım ben bu ateş ölçme yöntemine bu ay başladım henüz adet dönemindeyim düşün o kadar yeniyim ama bildiğim kadarıyla senin ateş düşmemiş bu bizim için bu umut uımarım bu ay yanılırsın ve güzel haberler alırsın umutsuzluk yasak unutma bu arada bi kaç şey var aklıma takılan müsaitsen sorıyım mı sana
merhaba kızlarrrrr okuldan geldim bi merhaba diyeyim dedim elisizmit, ciceimboceim, umaygulay, birsum+, Nilla, serapp27, puffy123, umutege16+, elibeses, Brownim, childwithin, yoluzun, yummyny iyisinizzz inşallah..
sivatan çift çizgi görmüş sanırımmm çok sevindim bi kaç gündür ne güzel çifttt çizgiler çoğalıyo...eeee sıra bize gelio İNŞALLAH canlar
bugün buranın pazarı sosyal bi gün yanii..başka bişey bulmak zor burda bugünü kaçırmak istemiyorum şimdi üzerimi değiştirip gesmeye gidicemgörüşürüz kızlarr
bilmem canım belkide yükselir ama..umudum yok..yani önceki aya göre azcık değişiklik bile yok vücudumda ne bileyim ateşimde pek fırlamadı..hayırlısı ben geldim ama sen gitmişsin..geldiğinde sorabilirsin elbette
Canım ara ara adet olmadıgım zamanlar oluyordu,söktürü verıyordu oluyordum.
Ovucan hıc yapmadım,misal kontrollere gittiğimde aa bak yumurtlamısın brownim diyordu.
ee şimdi tembellik varsa nasıl yumurtluyorum anlamadım...
Pkolunun genel belirtileri tüylenme,aşırı kılo artışı,adet düzensizliği vs...
Ben doktora bendeki değişimi farkettiğim için gitmiştim.
Dedimki bana bişey oldu,sürekli acım,sürekli bişeyler yiyorum cok kılo aldım.
kontrol etti ve küçük kıstleri gördü...Kılo alma sebebin pko dedi,
neticede şu son zamanlar şiştikçe şiştim...
Tüylenme şikayetibilmiyorum bende olmadı yanı bacaklarımda falan herkesın oldugu kadar var.
sende olsaydı bence doktorun anlardı muayenede,iyisin dediyse iyiisindir.
çok tüylü olmak bazen genetikte olabılıyor.
her ikisindede gördüm canım
akşam ikisinide yaptım çifti gördüm
merhaba kızlarrrrr okuldan geldim bi merhaba diyeyim dedim elisizmit, ciceimboceim, umaygulay, birsum+, Nilla, serapp27, puffy123, umutege16+, elibeses, Brownim, childwithin, yoluzun, yummyny iyisinizzz inşallah..
sivatan çift çizgi görmüş sanırımmm çok sevindim bi kaç gündür ne güzel çifttt çizgiler çoğalıyo...eeee sıra bize gelio İNŞALLAH canlar
bugün buranın pazarı sosyal bi gün yanii..başka bişey bulmak zor burda bugünü kaçırmak istemiyorum şimdi üzerimi değiştirip gesmeye gidicemgörüşürüz kızlarr
bilmem canım belkide yükselir ama..umudum yok..yani önceki aya göre azcık değişiklik bile yok vücudumda ne bileyim ateşimde pek fırlamadı..hayırlısı ben geldim ama sen gitmişsin..geldiğinde sorabilirsin elbette
eminemine selam canımmmmirabaaaa
:2::2::2::2::2::2::2::2:
ohh ne güzel gez işte cnm bnm..ben eşim evdeyken laptopuna el koydum ondn bu saatte buradayım..birazdanda kayınvalideme gidicem hastada kendileri bir dolaşim dedim..hiçte gidesim yok o ayrı tabiii
eminemine selam canımmm
kaybedenler kulubu olarak kucaklıyorum seni
pazarlarda gezmeyi bende çok seviyorum hele ki para varsa ooh ohh
geçen hesapladım tam 17 bucuk kilo taşımışım iki elimde pazarcılar artık laf atıyodu hey maşallah diyee rezil oldum birazcık daa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?