canım bak kırmızı işaretlediğim yere tıklıcaksın açılan yere linki yapıştırıcaksın. link de ordaki gibi olucak:
1. işlem :
Eki Görüntüle 295214
2. işlem :
Eki Görüntüle 295215
selam kızlar nasılsınız bakalım?
Benim aklım karısık,yumurtlama takine gecen ay ilk defa başlamıstık,
ilk deneme başarısız biliyorsunuz.
Bende bu ay gitmedim,şimdide acaba hata mı ettim diyorum off off ya.
benimde dün cift çizgiydi. değerlendirdim. bugünde çift çizgi çıktı. değerlendirim diye düşündüm ama doktor iki güne bir demişti. pek emin diilim yani
umutegem batım normalde 26 günde bir olurum şaşmazdı 1 ay 28e uzadı sonra kistim oldu geçen ay d.k hapı kullandım gecikmem oldu 30.günde oldum
karıştı batım
bugün 27.günüm batı yarına almıştım yarın da beklicem bakalım
canım hiç bir şey diyomiyorum ya çünkü ben hiç böyle birşey yapmadım.
şey sende adet düzensizliği mi vardı çok unutuyorum kusura bakma
kızlar Ali taranın hasta olan eski eşi ölmüş...
yazık kadına çok üzüldüm..o uyuz taran tutamamış mı kendini bak kadıncağız öldü gittti
Pkoluyum ya canım ben,adet düzensizliğim vard ama allaha şükür 5 aydır ilaçsız vaktinde oluyordum.
Doktorun demesine göre yumurtlama tembelliği var.Unutman normal canım çok kişiyiz burda insan karıstırıyor :)
ya canım bir şey sorucam şimdi sen eskiden ilaç kullanmadan adet göremiyormuydun hiç
birde şimdi sen ovucanda yumurtladığını gördün sanırım nasıl yumurta tembelliği bu
ama ilaç da kullandın sanırım.
burda yazıyorki pko belirtileri kıllanma falan yazıyo göğüs uçları arasında bacaklarda
benim de bütün vucudumda kıl var ama yani ben bildim bileli var sonradan olan birşey değil
adet düzensizliğide korunmayı bıraktıktan sonra dönem dönem olmaya başladı
bende ondan önce çok düzenliydi ama
şimdi benim kafam karıştı bende böyle birşey yoktur dimi gerçi dr çok iyi olduğumu söylüyor yumurtlamam rahim her şey iyi diyor ama :18:
hayırlısı olsun canım sen gebelik testinde mi gördün çift çizgiyi yoksa ovucanda mı eğer gebelikte silikte olsa varsa bence kesin hamilesin çünkü o test kolay kolay göstermiyor çift çizgiyi günün geçmedikçe
kızlar günaydın öyle geçmişe bakim derken sivatan çift çizgiyi görmüş mü ben mi öyle anladım inşallahhhhhhhhhhh bebiş geliyordurrrrrrr
serapımcım yaaa valla kendimi birden gibeğ hissettirdin bana heee sağolasın
inşallah gelir bebişim serapcım inşallah hepimizinki
kızlar Ali taranın hasta olan eski eşi ölmüş...
yazık kadına çok üzüldüm..o uyuz taran tutamamış mı kendini bak kadıncağız öldü gittti
her ikisindede gördüm canım
akşam ikisinide yaptım çifti gördüm
bu ikinci gebe haberini aldım çok heyecanlıyım kan verdin mi gelicek bebişin Rabbim'in izniyledikkat et kendine resmini koyabiliyorsan koy da görelim:)))))))))))))))))))
ay sorma sabah sabah kahvaltıda daha demin onu konuşuyoduk kardeşimle( yazıkkk ama kadın sağken iyi laf soktu taran a,demişti ki sen sen ol sakınn ola ki hasta olma,yoksa kapı önüne konursun demişti yazıklarrrr olsun o adama
Merhaba arkadaşlar bu çift çizgiyi biz nasıl görecez yaaahep tek çıkıooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?