Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım hiç bir şey diyomiyorum ya çünkü ben hiç böyle birşey yapmadım.
şey sende adet düzensizliği mi vardı çok unutuyorum kusura bakma

benimde dün cift çizgiydi. değerlendirdim. bugünde çift çizgi çıktı. değerlendirim diye düşündüm ama doktor iki güne bir demişti. pek emin diilim yani

canım 2 gün çift 3.gün silik cıkıo işte en önemli gün o gün tatlım o günü dahada cok degerlendir ve ertesi günü

hayırlısı olsun canım sen gebelik testinde mi gördün çift çizgiyi yoksa ovucanda mı eğer gebelikte silikte olsa varsa bence kesin hamilesin çünkü o test kolay kolay göstermiyor çift çizgiyi günün geçmedikçe

canım hiç bir şey diyomiyorum ya çünkü ben hiç böyle birşey yapmadım.
şey sende adet düzensizliği mi vardı çok unutuyorum kusura bakma

Pkoluyum ya canım ben,adet düzensizliğim vard ama allaha şükür 5 aydır ilaçsız vaktinde oluyordum.

Doktorun demesine göre yumurtlama tembelliği var.Unutman normal canım çok kişiyiz burda insan karıstırıyor :)

kızlar günaydın öyle geçmişe bakim derken sivatan çift çizgiyi görmüş mü ben mi öyle anladım inşallahhhhhhhhhhh bebiş geliyordurrrrrrr

Son düzenleme:
kızlar Ali taranın hasta olan eski eşi ölmüş...

yazık kadına çok üzüldüm..o uyuz taran tutamamış mı kendini bak kadıncağız öldü gittti

ay sorma sabah sabah kahvaltıda daha demin onu konuşuyoduk kardeşimle ( yazıkkk ama kadın sağken iyi laf soktu taran a,demişti ki sen sen ol sakınn ola ki hasta olma,yoksa kapı önüne konursun demişti yazıklarrrr olsun o adama

ya canım bir şey sorucam şimdi sen eskiden ilaç kullanmadan adet göremiyormuydun hiç
birde şimdi sen ovucanda yumurtladığını gördün sanırım nasıl yumurta tembelliği bu
ama ilaç da kullandın sanırım.
burda yazıyorki pko belirtileri kıllanma falan yazıyo göğüs uçları arasında bacaklarda
benim de bütün vucudumda kıl var ama yani ben bildim bileli var sonradan olan birşey değil
adet düzensizliğide korunmayı bıraktıktan sonra dönem dönem olmaya başladı
bende ondan önce çok düzenliydi ama
şimdi benim kafam karıştı bende böyle birşey yoktur dimi gerçi dr çok iyi olduğumu söylüyor yumurtlamam rahim her şey iyi diyor ama :18:

Canım ara ara adet olmadıgım zamanlar oluyordu,söktürü verıyordu oluyordum.

Ovucan hıc yapmadım,misal kontrollere gittiğimde aa bak yumurtlamısın brownim diyordu.

ee şimdi tembellik varsa nasıl yumurtluyorum anlamadım...

Pkolunun genel belirtileri tüylenme,aşırı kılo artışı,adet düzensizliği vs...

Ben doktora bendeki değişimi farkettiğim için gitmiştim.

Dedimki bana bişey oldu,sürekli acım,sürekli bişeyler yiyorum cok kılo aldım.

kontrol etti ve küçük kıstleri gördü...Kılo alma sebebin pko dedi,

neticede şu son zamanlar şiştikçe şiştim...

Tüylenme şikayetibilmiyorum bende olmadı yanı bacaklarımda falan herkesın oldugu kadar var.

sende olsaydı bence doktorun anlardı muayenede,iyisin dediyse iyiisindir.

çok tüylü olmak bazen genetikte olabılıyor.

her ikisindede gördüm canım

akşam ikisinide yaptım çifti gördüm

kızlar günaydın öyle geçmişe bakim derken sivatan çift çizgiyi görmüş mü ben mi öyle anladım inşallahhhhhhhhhhh bebiş geliyordurrrrrrr

serapımcım yaaa valla kendimi birden gibeğ hissettirdin bana heee sağolasın

inşallah gelir bebişim serapcım inşallah hepimizinki

serapımcım yaaa valla kendimi birden gibeğ hissettirdin bana heee sağolasın

inşallah gelir bebişim serapcım inşallah hepimizinki

bu ikinci gebe haberini aldım çok heyecanlıyım kan verdin mi gelicek bebişin Rabbim'in izniyledikkat et kendine resmini koyabiliyorsan koy da görelim:)))))))))))))))))))

Son düzenleme:
her ikisindede gördüm canım

akşam ikisinide yaptım çifti gördüm

Canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün,sğlıklı sorunsuz bir gebelik geçirirsin inşallah Günün ilk iyi haberini aldık darısı diğer batların başına inşallah

bu ikinci gebe haberini aldım çok heyecanlıyım kan verdin mi gelicek bebişin Rabbim'in izniyledikkat et kendine resmini koyabiliyorsan koy da görelim:)))))))))))))))))))

canımmm

keşke gibeğ olsam ama bilmiyorum ve resim çekemiyorum makinem sapıttı sanırım bulanık çekiyo o da belli olmuyo ama ben görüyorum akşam eşimde gördü sabahta ilk idrarla yaptım anında gördüm silik milik ama neyse

keşke resimde görünse çok isterdim sizinle paylaşmak fikirlerinizi almak

kana gitmedim ben daha karar veremiyorum iş yerindeyim yakınımda hastane var şimdi gidersem 5 te vercekler sonucu yani netten kendim bakabilcekmiişim gitmeme gerek kalmıcakk

eee bu kadar tecrübeden sonra da kan sonucu için dra ihtiyacım olmaz dimi kendim değerlendiririm negatifi pozitifi

çok doğru demiş ama arkadaşım..ne ekerse muhakkak onu biçecek..göreceli ve sınav dolu bir hayat içerisindeyiz...şüphesiz ki onunla ilgili takdiri Rabbim verecek..ama hasta bir eşi bırakıp nefsine hakim olamayıp yanlış yaptığı çok açık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…