Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım msnde testi canım ve ben işbaşı yaptık deyince anlamamıştım ben. Seen şimdi gebelikte çift çizgiyi mi gördün, gözüküyor mu yanii Hadi inşallah canımmm...

ama tam şuanda hissettiğim duygular bunlar içim acıyo resmen ama bu sadece bebek için değil
genel olarak bir mutsuzlugum var bir kaç gündür..

video eklemek içinde tam bu yazı yazdıgın ekranın üctünde hani böyle film şeridi geçer ya gözünün önünden heh o film şeridini göreceksin oraya tıkla, istediğin linki oraya yapıştır canım bu kadar basit:)
sonra istersen ön izleme yap yayınlamadan önce eklenip eklenmediğini görebilirsin böylece.

vay vay vayyyy hayırlı olsun sivatanımmm:13:
darısı Meg ve benim başıma diyim.. neden böyle diyorum ilaçlıyız ya ondan:)
bende bu ay bişey yok da inşallah peşinizden gelicem Aralık da

way way elibesesimcim hayırlısı olur inşallah haklamızda hepimizin

darısı mege sana alyama birsumuma seduşuma edama ve diğer bütün arkadaşlarıma olsun inşallah

ben çizgili testi koydum klavyemin bi köşesine seyredip duruyorum korkuyla

akıntım var karnımın altı şiş gibi sancı oluyo ara ara koşa koşa wcye gidiyorum bişey yok şimdilik

inşallah bebişim göbişimdedir ne diyim elibesesimcim çok oyun oynadı bu çift silikler bana

o yüzden kanda görmeden inanmam

[video]Eylem Olan olur biten biter Hayat Devam Eder mathlifetr [/video]

teşekkür ederim canım ama lütfen kendini üzme
ben de canım sıkıldığı zaman bunu dinliyorum kendime geliyorum

puffy123, ,
periprenses, ,
elibeses+, ,
sivatan

günaydın kılar keyifler nasıl

sivatan canım tekrar test yapmışsın inşallah hamilesindir canım

umutegecim akşam yaptım çift çıktı silik tabi ama görüyodum net sonra ovucan yaptım çift çıktı ondada sabah ilk idrerla yaptım çift yine aldım işe geldim

bu arada kocam delirdiğimi düşünüyo

inşallah hamile olurum canım inşallah öyledir

inşallah canım bat ne zaman

kizlar bakin bu da bilmem kacinci bu yine biraz daha netlesti.. ya hamilelik testi canavari oldum.. bu sizce pozitif mi ya..

Lalalaaaa hadi sen yüzümüzü güldür canım.. bat geçmeden niye test yaparsınız yawww bat gecsin 1 gün filan ondan sonra yapsaydın yaaa bu sekilde hem günlerde geçmek bilmez kiiii
ama hayırlısı olsun canımm inşallah koyulaştıgını da görücezzz çizikininn nur topu gibi geliyor inşallah

çok güzel sen bu anın tadını çıkar canım
tabi ki Allah bilir neler görücemizi inşallah bu mutlulugun hiç bitmez canım bu defaaa
inanırmısın bu yazıyı gülümseyerek yazıyorum şuanda :103:
çooooooooooook Mutlu oldum senin adınaaaaaaaa
Bütün hepimiz hamiş olucaz zamanı var sadece inanıyorum patikler örcez bebişlerimize

canım bende youtebe den yaptım ayy çok beceriksizim ben yaaaa:44::44:
[video]Eylem Olan olur biten biter Hayat Devam Eder mathlifetr - YouTube[/video]
canım öyle yapıyorum ama bak açılmıyor

canım bak kırmızı işaretlediğim yere tıklıcaksın açılan yere linki yapıştırıcaksın. link de ordaki gibi olucak:

1. işlem :

2. işlem :

Son düzenleme:

kizlar bakin bu da bilmem kacinci bu yine biraz daha netlesti.. ya hamilelik testi canavari oldum.. bu sizce pozitif mi ya..

Canım benim ikinci çizgi bariz görülüyor ve inşallah hamilesin.

Dua ediyorum dünden beri sana,ben inanıyorum ki hamilesin

İnşallah hersey yolunda gidecek ve mutlu haberi bize vereceksin.

Takma kafana hadi,rahatla biraz.

nen arıyorum açsana teliniiiii...

selam kızlar nasılsınız bakalım?

Benim aklım karısık,yumurtlama takine gecen ay ilk defa başlamıstık,

ilk deneme başarısız biliyorsunuz.

Bende bu ay gitmedim,şimdide acaba hata mı ettim diyorum off off ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…