- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
kızlar slmmmm
ben ve silik çift çızıklı gibeğlik testcanım iş başı yaptık
masamda duruyoor yanımda getirdim
sabah ilk idrarla gözüm yarı açık yarı kapalı yaptım testimi hemen çizgiyi görür gibi oldum bıraktım masada gittim yattım biraz daha
kalktığımda silik çifti görüyordum
inşallah hayırlısı olur
batım yarın ben hala daha beklemedeyim canlar
ben ağlamak istediğim zaman böyle duydusal şarkılar dinliyorum canım
ama sen bunu dinleyip kendini üzme lütfen o kadar tekrar gelecek bebeğin en kısa zamanda inşallah
birde nasıl video nasıl ekleniyo yani nereyei koplayalıp yapıştırıcaz bende bir tane eklemek istiyorum video
kocaman bir tek çizgim var
vay vay vayyyy hayırlı olsun sivatanımmm:13:
darısı Meg ve benim başıma diyim.. neden böyle diyorum ilaçlıyız ya ondan:)
bende bu ay bişey yok da inşallah peşinizden gelicem Aralık da
ama tam şuanda hissettiğim duygular bunlar içim acıyo resmen ama bu sadece bebek için değil
genel olarak bir mutsuzlugum var bir kaç gündür..
video eklemek içinde tam bu yazı yazdıgın ekranın üctünde hani böyle film şeridi geçer ya gözünün önünden heh o film şeridini göreceksin oraya tıkla, istediğin linki oraya yapıştır canım bu kadar basit:)
sonra istersen ön izleme yap yayınlamadan önce eklenip eklenmediğini görebilirsin böylece.
puffy123, ,
periprenses, ,
elibeses+, ,
sivatan
günaydın kılar keyifler nasıl
sivatan canım tekrar test yapmışsın inşallah hamilesindir canım
umutegecim akşam yaptım çift çıktı silik tabi ama görüyodum net sonra ovucan yaptım çift çıktı ondada sabah ilk idrerla yaptım çift yine aldım işe geldim
bu arada kocam delirdiğimi düşünüyo
inşallah hamile olurum canım inşallah öyledir
[video]Eylem Olan olur biten biter Hayat Devam Eder mathlifetr [/video]
teşekkür ederim canım ama lütfen kendini üzme
ben de canım sıkıldığı zaman bunu dinliyorum kendime geliyorum
kizlar bakin bu da bilmem kacinci bu yine biraz daha netlesti.. ya hamilelik testi canavari oldum.. bu sizce pozitif mi ya..
sanırım beceremedim video eklemeyi:44::44:
way way elibesesimcim hayırlısı olur inşallah haklamızda hepimizin
darısı mege sana alyama birsumuma seduşuma edama ve diğer bütün arkadaşlarıma olsun inşallah
ben çizgili testi koydum klavyemin bi köşesine seyredip duruyorum korkuyla
akıntım var karnımın altı şiş gibi sancı oluyo ara ara koşa koşa wcye gidiyorum bişey yok şimdilik
inşallah bebişim göbişimdedir ne diyim elibesesimcim çok oyun oynadı bu çift silikler bana
o yüzden kanda görmeden inanmam
inşallah canım bat ne zaman
canum youtube videolarını kullanabilirsen daha iyi olur.
bak bu videoyu ekle ordan : Eylem Olan olur biten biter Hayat Devam Eder mathlifetr - YouTube o zaman cıkar.
film şeridine tıkla acılan ekrana bu linki yapıştır tatlımmm
canım bende youtebe den yaptım ayy çok beceriksizim ben yaaaa:44::44:
[video]Eylem Olan olur biten biter Hayat Devam Eder mathlifetr - YouTube[/video]
canım öyle yapıyorum ama bak açılmıyor
bilmiyorum ya keske almasaydim digital cok fena kafam karisik kizlar.. moralim bozuldu.. bir baska marka digital olmayan erken gebelik testi daha aldim.. onu da yaptim az once esime de gosterdim.. derinde de olsa ikinci cizgi gorunuyor dedi.. yani cok cok cok silik.. bilmiyorum yaa ne oldugunu.. halbuki ben bugun bata da yaklastim daha iyi belli olur diye dusunmustum..
valla brownicim bende inanamiyorum su anda hamile olduguma..
tesekkur ederim canim beim dua edin bana lutfen.. hayirlisi,,
saol brpwnim dua edin.. ama bence gebe degilim heralde.. kafam cok karisik.. bu zamana kadar hep hayirlisi dedim bundan sonra da oyle.. guya kafam netlessin diye gebelik testi yaptim kafam daha beter karisti.. hee madem ilkini yaptin bari tut kendini zirt pirt yapma
kizlar bakin bu da bilmem kacinci bu yine biraz daha netlesti.. ya hamilelik testi canavari oldum.. bu sizce pozitif mi ya..
kızlar slmmmm
ben ve silik çift çızıklı gibeğlik testcanım iş başı yaptık
masamda duruyoor yanımda getirdim
sabah ilk idrarla gözüm yarı açık yarı kapalı yaptım testimi hemen çizgiyi görür gibi oldum bıraktım masada gittim yattım biraz daha
kalktığımda silik çifti görüyordum
inşallah hayırlısı olur
batım yarın ben hala daha beklemedeyim canlar
kocaman bir tek çizgim var
[video]www.youtube.com/watch?v=AkmTpfhbUl0[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?