Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ılık derken? normal damacanadan koyup içiyorum ılıtmam mı lazım?
evet ya hamile olmasam araştırıcam şunu ye iç diye de şimdi kuzu kuzu bekliyorum dediğin gibi

test yapmış mıydın?

Ilık derken oda sıcaklığında ılıtılmış su içiliyormuş ama malum kış ayındayız, bu aylarda sıcaklar göreceli.Ama en anlaşılır şakliye yaz ayını baz alırsak öyle bir oda sıcaklığı.Sanırım şimdi içitiğimizden biraz daha ılıtmamız gerekir.

çok soru soruyorum ya...
1-Sade rendelenmiş sabun mu yoksa deterjana mı karıştırıyorsun?
2-Sabun makinede köpürmez mi?

:)))
1.sadece sabun canım benim
2.köpürüyo ama daha güzel tabi ilk denemede az koy istesern bak bi duruma

o poşette satılıyo canım zaten
ister elinle azcık koy yani bi tatlı kaşığı kadar
yada benim gibi şişeye sulandır hazırda dursun
yerlerde mobilyalarda kullanıyorum canım benim

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr giyinmek için lavaboya gittim çıkarken testide atayım gözümün önünde durmasın dedim.yaaaaa sanki bi siliklik var Eki Görüntüle 295488

valla ben resmen 2. çizgiyi görüyorum

anladım canım
şimdi ben normal su içeyim
bir de azcık ılıtayım bakalım farkı olur mu
geçsin yeter ki ya
artmasın da ondan korkarım

süper ya evde vardı demek test sevindim
şimdi hafif bir karartı bile çıksa direk kana
hadi bakalım merakla bekliyorum
en son ne zaman idrara çıkmıştın?

sürekli çıkıyorum cnm haatta bu ara fazla fazla sabahta biton sıvı içtim diğer testlede bi şey yok daha bekliyimmi acaba 5dk oldu sanırsam

sürekli çıkıyorum cnm haatta bu ara fazla fazla sabahta biton sıvı içtim diğer testlede bi şey yok daha bekliyimmi acaba 5dk oldu sanırsam

çok sıvı aldıysan çıkmaz zaten
ve sık idrara gidiyorsan
neticede çok azdır daha beta hcg
canım hayal kırıklığına uğramam negatifse de öğreneyim diyorsan kan testi mi yaptırsan ki?
ama aksi durumda üzüleceksen yarını beklemek daha iyi tabi

ferdammm gibeğ listesinde adımı görmek çok güzel çok fena oldum görünce ama sil beni sen ordan daha ortada bişey yok ki

kan akşam vermeye çalışıcam sonucu yarın alırım artık kısmet adet olmazsam tabi

gidemedim çok yoğunum

demekki yok bebek filan bak Allah gitmemi istemiyo baksana sabahtan beri engel çıkıyo

Canım testte çizgi çıktıktan sonra pozitif oluyor silik de olsa pozitif.İkide bir yok diyip durma tadını çıkar

Son düzenleme:
ferda
canım bizde bu agnucastonu kullanabilir miyiz?
neye yarıyo bu hap

birde benim avucanlar geldi bugün
dedilerki 2 den sonra sıvı alma ve satt 7 de yap testi diye

bide bugün agriptir akıntım var
ya adet olucam yapsam mı şimdi 1 tane

kızlar ağlama nöbetlerinden anca çıkabildimçok kötü hissediyorum kendimi

hilalcim olsun ağla ağlarsan atarsın üstünden ama çok da kendini yıpratma noluuurr her ay bizim için umut var biliyorsun..
hep beraber hamiş kalıcaz inşallah
eğer olmuyorsa olmaması gerektiği içindir vardır bunda da bir hayır herşeyin bir zamanı oldugu gibi bizde zamanımızı beklicez

kızlar ben kana baktırmaya gidiyim en iyisi zaten bugün yeteri kadar üzüldüm ağladım daha fazla üzülmem heralde

aaaaaaaa bi dakika yaa şimdi gördüm
evet bi silik cizik varr canım
ah ah görüyomusun nasıl üzüyosun kendini
senin daha gününde geçmedi galibaaa

yaaa gelicek geliceek dur hele bi sen :)

arkadaslar banada yardimci olursaniz bu ´konuda cok sevinirim

-2 gun öncesi sag yumurtaligim hafif bir cekme oldu simdi ise sol yumurtaligimda
hafifde bir bel agrim var sizce hamismiyim cok istiyorum Allah herkse nasip etsin ins.

simdiden cvplar icin cok tsk ettim

tuz koyunca çiziyor canım o zaman benim kullanmama gerek yokmuş kullanmıyorum da zaten
dimi ama bebeğimiz bir zıbını olur fazladan

yuppiiii kırmızılandım sonunda
ama fena agrım var 1-2 gün artık çekicem ama olsun
Vatana millete hayırlı olsun hoşgeldi benimkiler :)

Bu arada Yeni bat da belli oldu 25 Aralık diyelim
ne desem bilemedim canım ama genede hakkında hayırlısı olsun

eminim ki öyledir canım hem maddi kardayız hemde kimyasal yok ben beyaz sabun rendesini hiç kullanmadım ama bunu duymuştum ben bebeğim olunca onun kıyafetlerini sabun rendesiyle yıkarım diyordum ama beyazlar içinde yapıcam bunu

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr giyinmek için lavaboya gittim çıkarken testide atayım gözümün önünde durmasın dedim.yaaaaa sanki bi siliklik var Eki Görüntüle 295488

ay canım resmen kırmızı çizgi görünüyor işte boşuna üzdün kendini bu günde bekle istersen yarın kana git bence

Son düzenleme:
gözün aydın mı diyelim?
hdi bakalım hayırlısı

diyelim valla ferdacımm Sagolasıın :) artık gün sayıcam
diyorum ya beterin beteri varmış diye bi günüm bile olmayınca öyle anlamsız geliyodu hayat..
en azından şimdi bi bekleyebileceğim tarihim oldu yaşasııııınnn

Deli misin kız sen ağlayıp duruyordun. Bende böyle çizgi çıksa havalara uçardım geçen sene ve bu sene başında ne kadar test yaptım böyle çizgi hiç çıkması esamesi bile olması bembeyaz bir boşluk sadece 2. çizginin yerinde. Var var bak sana diyim.. Ama bekle canım heyecan yapma daha silik ve kanda düşük çıkacak bu gebelik testi ama dimii.. Yarın ilk idrarla yap sonra git kana..

biz ev tekstili toptan satış yapan şirketiz sabahtan beri müşteri vardı gittiler tabi showroom darmadağın oldu birde yeni ürünler geldi

onlar teşire düzenleme yapılcak bunlarda bana bakıyo tabi offff hergün sabahtan akşama kadar oturan ben bugün bakarmısınız halime

akşam evin orda 2 poliklinik var onlara bi gidiyim çoğu sabah 9 da alıyo kanı ama bulursam o saatte yapanı yaptırırım sabahta öğreniriz hep beraber

Canım adetin gecikti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…