Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ben geldiiiim hilallll be didim giğbe geliyo didimmmmm demi ya ferdat canim su icmenin yaninda sabah aksam intim kullanmak lazimmis kullaniyomusun

kızlar ztar,sivatan ve oflu hamileymiş gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin öncelikle...bu arkadaşlar bu ay herhangi bir kür tedavi veya bişey kullandımı bu ay ne tür yöntemler denediler bilen varmı arkadaşlar....

Canım adetin gecikti mi?

hay<ir cnm sana söle söleyim biz esimle adetimin 6 gn öncesi beraber olduk ilk defa bebise karar verdik
2 senedirde evliyim hamilelik konusunda hic bir tecrübm yok adetim hep düzenliydi 20.11-25 e kadar 5 gunsurcekti ama
3 gun surdu ve bitti simdi ise yumurtaliklrimde hafif cekme var birde hafif bel agrim cok test yaptim
hepsi negativ cikti cok üzüldüm ama Allahtan ümit kesilmez Allahim isteyenlere nasip eder ins.
testlerin hepsi negativ cikmasina ramen dok. randevu aldim pazartesi gidecegim kontrole birde kan testi yaptircam
cokmu acele ediyorum acaba ama kafamda kocaman soru isareti olustu bu agrilar ney sebep ola bili sizce??

.Simdiden cvplar icin tsk ettim canim !!!!!!!!

Hoş geldin intim ne?

Vajina icin temizleme jeli kopuruyo gebelikte idrar yollari icin en iyi sey bu dedi eczacim yapabilrsen sabah aksam yapilmaliymis numismed diye bi marka var ph en yakin olan oymus ben bebisten oncede kullaniyodum en ufak bi ilacta mantar oluyorum cunku

tatlım var işte niye bu kadar karamsarsın
valla ne yap et bugün yapan biyer bul ve akşama sonucu al
hepimiz seni beklicez

tatlım ben prolaktin yüksekliği için kullanmıştım ama normalde adet düzensizliği, adet ağrısı gibi şeyler için kullanılıyormuş
hamile kalma üzerinde de olumlu etkisi varmış
zararı olacağını sanmam bi ay deneyebilirsiniz en azından, neticede bitkisel
ovucan için dedikleri gibi yap sen
sıvı almadan 4 saat bekle sonra yap işte
hergün yaklaşık aynı saatte olacak
istersen şimdi bitane yap canım bişey olmaz

kızlar ben kana baktırmaya gidiyim en iyisi zaten bugün yeteri kadar üzüldüm ağladım daha fazla üzülmem heralde
gazamız mübarek olsun
güzel haberlerle dön inşallah

Ben geldiiiim hilallll be didim giğbe geliyo didimmmmm demi ya ferdat canim su icmenin yaninda sabah aksam intim kullanmak lazimmis kullaniyomusun
intim ne kuzucum anlamadım

canım ztar bu ay praseed diye bir jel kullandı spermleri hareket ettirip yumurtaya daha hızlı taşımasına yardımcıymış
sivatan da yurt dışından gelen yumurta geliştirici şurup gibi birşey içmişti vesile olacakları varmış ki inşallah ikiside güzel haber verirler
kür olarak da burdaki herkes hemen hemen keçiboynuzu pekmezini yada kürünü kullanıyor incir yiyoruz böyle hayıt otu hapı kullanıyoruz ne çok şey yapıyormuşuzu biz ya
aktara döndü bizim evler resmen

Son düzenleme:
Canım testte çizgi çıktıktan sonra pozitif oluyor silik de olsa pozitif.İkide bir yok diyip durma tadını çıkar

dimi ya dayak istiyolarr
silik de olsa bebiş ordadır , vardır candır kandır o
yok diyip alındıracaklar yaa cık cık cık

Allah onu korusun büyütsün inşallahhh

ferda canım yaptım
çok azda olsa hafif 2.çizgi var

güya ayın 1 inde adet olucam ?
ne şimdi bu

makinam yok foto koyabilseydim keşke

merhaba...1 yıl 2 aydır evliyim...geçen ay çalışmalara başladık...benim bat 1 aralık...1 hafta kaldı sabırsızlıkla bekliyorummmmm...

kızlar benim bat 1 aralık veya en erken 30 kasım...ama bugün itibari ile sanki adet belirtileri gösteriyorum.. karnım falan ağrımaya başladı...sanırım belirtiler başladı regl olucam....hamile değilim sanırım yaaaa: kızlar ne dersiniz bunlar regl belirtisi de olmayabilir mi???

ferda canım yaptım
çok azda olsa hafif 2.çizgi var

güya ayın 1 inde adet olucam ?
ne şimdi bu

makinam yok foto koyabilseydim keşke

canım telden çekip yükleyebiliyorsan koymaya çalış
birde ben okumuştum yumurtlama bittikten sonra sonra silik çıkıyormuş ben 18.gün ve 20.gün yapmıştım silik çıkmıştı sora da yapmadım.

ayy ben ilk üye oldugumda bu topikte tanismistim herkesle ve burdaki ilk ayimda da hamile kalmistim:)

temmuz annelerinin topigine takildim kaldim simdi ama cook özlemisim burayi da ..ilk göz agrim burasi:)

ferdat canim ilk olarak bat imi sen kaydetmistin...bat sat olmustu:)

herkesler nasillar?

gebelikte kullanılıyor yani?

Kullaniliyomus dr idrar yollari icin o tozu yzdi eczaci dedi ilac tamam ama sabah aksam bunu yap usuyorum ben yapamiyorum simdilerde ama evden hic eksik etmedim bekarken bile bence al numismed vucud ph en yakin markaymis

slm cnm regl ve gebelik belirtileri hemen hemen aynı oyuzden strese sokma kendını şimdiden
gerçi ister istemez bat yaklaştıkça strese giriyoruz benıde bat 4 aralık
inşallah hamiş kalmısızdır

Buba bende uye oldum hamis kaldim burasi biz gibi herkese ugurlu gelir isallah

slm cnm regl ve gebelik belirtileri hemen hemen aynı oyuzden strese sokma kendını şimdiden
gerçi ister istemez bat yaklaştıkça strese giriyoruz benıde bat 4 aralık
inşallah hamiş kalmısızdır

inşallah hamişizdir cnmm...acaba şimdiden test yapsam çıkar mı bişeyler, yoksa bekliyeyim mi...o kadar sabırsızım ki inanın dayanamıyorum nasıl bekliycem???
siz ne zamandır istiyorsunuz yani zaman başladınız çalışmalara???

hoşgeldin canım
ben iyiym sen nasılsın var mı bir sıkıntın?

Kullaniliyomus dr idrar yollari icin o tozu yzdi eczaci dedi ilac tamam ama sabah aksam bunu yap usuyorum ben yapamiyorum simdilerde ama evden hic eksik etmedim bekarken bile bence al numismed vucud ph en yakin markaymis
anladım canım
yarın sorayım bakalım bi eczaneye varsa alırım
ben zaten düzenli olarak temizliyorum ama sadece suyla tabi ki
sakıncası yoksa onu da deneriz tabi ki
sen hamileyken mi idrar yolu enfeksiyonu olmuştun da o monuelşose mi nedir ondan mı içmiştin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…