- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
hilal canım 59. gebe koltuğumuz boş bak
belkiyoruz seni
Ben geldiiiim hilallll be didim giğbe geliyo didimmmmm demi ya ferdat canim su icmenin yaninda sabah aksam intim kullanmak lazimmis kullaniyomusun
Canım adetin gecikti mi?
Hoş geldin intim ne?
tatlım var işte niye bu kadar karamsarsınferdammm gibeğ listesinde adımı görmek çok güzel çok fena oldum görünce ama sil beni sen ordan daha ortada bişey yok ki
kan akşam vermeye çalışıcam sonucu yarın alırım artık kısmet adet olmazsam tabi
tatlım ben prolaktin yüksekliği için kullanmıştım ama normalde adet düzensizliği, adet ağrısı gibi şeyler için kullanılıyormuşferda
canım bizde bu agnucastonu kullanabilir miyiz?
neye yarıyo bu hap
birde benim avucanlar geldi bugün
dedilerki 2 den sonra sıvı alma ve satt 7 de yap testi diye
bide bugün agriptir akıntım var
ya adet olucamyapsam mı şimdi 1 tane
gazamız mübarek olsunkızlar ben kana baktırmaya gidiyim en iyisi zaten bugün yeteri kadar üzüldüm ağladım daha fazla üzülmem heralde
intim ne kuzucum anlamadımBen geldiiiim hilallll be didim giğbe geliyo didimmmmm demi ya ferdat canim su icmenin yaninda sabah aksam intim kullanmak lazimmis kullaniyomusun
Vajina icin temizleme jeli kopuruyo gebelikte idrar yollari icin en iyi sey bu dedi eczacim yapabilrsen sabah aksam yapilmaliymis numismed diye bi marka var ph en yakin olan oymus ben bebisten oncede kullaniyodum en ufak bi ilacta mantar oluyorum cunku
kızlar ztar,sivatan ve oflu hamileymiş gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin öncelikle...bu arkadaşlar bu ay herhangi bir kür tedavi veya bişey kullandımı bu ay ne tür yöntemler denediler bilen varmı arkadaşlar....
Canım testte çizgi çıktıktan sonra pozitif oluyor silik de olsa pozitif.İkide bir yok diyip durma tadını çıkar
merhaba...1 yıl 2 aydır evliyim...geçen ay çalışmalara başladık...benim bat 1 aralık...1 hafta kaldı sabırsızlıkla bekliyorummmmm...
ferda canım yaptım
çok azda olsa hafif 2.çizgi var
güya ayın 1 inde adet olucam ?
ne şimdi bu
makinam yokfoto koyabilseydim keşke
gebelikte kullanılıyor yani?
kızlar benim bat 1 aralık veya en erken 30 kasım...ama bugün itibari ile sanki adet belirtileri gösteriyorum..karnım falan ağrımaya başladı...sanırım belirtiler başladı regl olucam....hamile değilim sanırım yaaaa: kızlar ne dersiniz bunlar regl belirtisi de olmayabilir mi???
ferda canım yaptım
çok azda olsa hafif 2.çizgi var
güya ayın 1 inde adet olucam ?
ne şimdi bu
makinam yokfoto koyabilseydim keşke
ayy ben ilk üye oldugumda bu topikte tanismistim herkesle ve burdaki ilk ayimda da hamile kalmistim:)
temmuz annelerinin topigine takildim kaldim simdi ama cook özlemisim burayi da ..ilk göz agrim burasi:)
ferdat canim ilk olarak bat imi sen kaydetmistin...bat sat olmustu:)
herkesler nasillar?
slm cnm regl ve gebelik belirtileri hemen hemen aynı oyuzden strese sokma kendını şimdiden
gerçi ister istemez bat yaklaştıkça strese giriyoruz benıde bat 4 aralık
inşallah hamiş kalmısızdır
hoşgeldin canımayy ben ilk üye oldugumda bu topikte tanismistim herkesle ve burdaki ilk ayimda da hamile kalmistim:)
temmuz annelerinin topigine takildim kaldim simdi ama cook özlemisim burayi da ..ilk göz agrim burasi:)
ferdat canim ilk olarak bat imi sen kaydetmistin...bat sat olmustu:)
herkesler nasillar?
anladım canımKullaniliyomus dr idrar yollari icin o tozu yzdi eczaci dedi ilac tamam ama sabah aksam bunu yap usuyorum ben yapamiyorum simdilerde ama evden hic eksik etmedim bekarken bile bence al numismed vucud ph en yakin markaymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?